Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Pereti glisanti de sticla securizata pentru inchiderea terasei – Alcon Glazing Systems
Pereti glisanti de sticla securizata pentru inchiderea terasei – Alcon Glazing Systems

Pereti glisanti de sticla securizata pentru inchiderea terasei – Alcon Glazing Systems

0

O seara rece este o modalitate excelenta de a va extinde curtea, precum si spatiul de locuit.

Creeaza o extensie exclusiva a spatiului de locuit de care te vei bucura si toamna si iarna cu ajutorul lui Alcon Glazing Systems 

Peretii glisanti de sticla securizata sunt o alta optiune pentru extinderea acoperisului tau si inchiderea terasei.

Peretii nostri glisanti fara profil perimetral  sunt foarte populari si ofera o vedere frumoasa asupra gradinii tale, dar nu numai ca permit o vedere a gradinii tale, ci te si  protejeaza in mod fiabil de ploaie si vant.

Poti sfida orice vreme si te poti bucura de gradina ta in toate anotimpurile.

 

Sisteme de sticla adaptate cerintei tale

Indiferent daca sunteti in cautarea  un perete despartitor, un acoperis de terasa sau geam glisant, la Alcon Glazing Systems veti gasi sisteme de sticla extrem de individuale pentru fiecare nevoie.

Sistemele noastre de sticla sunt deosebit de usor de utilizat si se caracterizeaza prin calitate si durabilitate maxima.

O veranda vitrata sau o sera care leaga terasa  de casa, ofera un loc linistit in care poti petrece  timpul sub protectia acoperisului din sticla.

Montate pe fatada casei, profile autoportante, toate concepute pentru a se potrivi tuturor tipurilor de case si stiluri.

Systemul de profile este un acoperis extrem de solid datorita suporturilor stabile, cu ajutorul caruia se obtine o distanta de sprijin mai mare si asigurati astfel o vedere clara.

Datorita constructiei sale unice, acest acoperis poate rezista cu usurinta la conditiile meteorologice avind o rezistenta la zapada de 125kg/mp pe trei stalpi.

Mai multe proiecte gasiti aici  https://al-con.ro/

 

 

 

Despre ALCON GLAZING SYSTEMS

ALCON GLAZING SYSTEMS este o companie care activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale din anul 2008, furnizand solutii complete de inchideri balcoane, inchideri si acoperire terase exterioare cu profile din aluminiu si sticla, inchideri verande, pergole din aluminiu si sticla, balustrade exterioare din aluminiu cu sticla, timplarie din aluminiu cu geam termopan, usi glisante din aluminiu cu sticla, gradini de iarna – wintergarden, compartimentari cu pereti despartitori glisanti, partitionari relocabile, usi glisante pentru interior, inchideri piscine, proiectare, montaj si consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice.

Mai multe detalii poti afla si pe www.al-con.ro.  Tiberiu Minisan,  Mobile: 0732122980

“Fiecare lucrare este o provocare noua de a realiza proiecte exclusiviste!”