Home Despre noi – Matek online

Despre noi – Matek online

Ti-am adus totul sub acelasi acoperis, „all in one”, tot ce vrei sa stii despre constructii si tot ce este legat de constructii.

  • Vrei o casă? Click buton Matek si stii ce ai de facut.
  • Vrei sa construiesti un ansamblu residential? Click un buton Matek si ai ajuns la locul potrivit.
  • Vrei sa-ti renovezi casa? Vrei design interior? Click buton Matek si ai gasit solutiile potrivite.
  • Avem cei mai buni colaboratori și parteneri din domeniu, tocmai pentru a vă informa la zi și a vă inspira.
  • Vrei sa-ti promovezi produsele si serviciile? Te invităm să ni le trimiti spre publicare la adresa ana@matek.ro specificând categoriile in care se incadreaza, vezi Stiri si Topics: Santier, Utilaje si Vehicule, Scule, Echipamente de protectie a muncii, Betoane, Mortare, Prefabricate beton, Tamplarie si Fatade, Finisaje, Zidarie, Materiale, Adezivi, Sape, Materiale neconventionale, Sisteme de climatizare HVAC, Sisteme de invelitori, Sisteme termo, hidroizolante si acustice, Sisteme de securitate si protectie, Sisteme pentru Case inteligente, Arhitecti, Parerea specialistului, Cursuri formare profesionala, Proiecte private, Proiecte urbane si rurale, Investitii, Real Estate, Smart City, Life Style, Celebrity Style, Comunicate de presa, Evenimente, CSR …

La tot ce vrei, gasesti butonul potrivit!  Totul pe www.matek.ro. Daca lipseste vreun buton, ti-l adaugam! Te astept alaturi de noi, aici, pe Matek online!

Cu mare drag
Ana Marina
Mobile: 0742 495 802
Email: ana@matek.ro

 

Invitatie evenimente, targuri interne si internationale

IEAS 18-20 septembrie 2018, Bucuresti

International Electric & Automation Show, prezinta noutati din industria automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei.

Am stat de vorba cu reprezentantii AMA XpertEye care oferă o asistență rapidă la distanță și reduce deplasările prin ochelarii inteligenti.

Delphi Electric panouri solare termodinamice care functioneaza si noapte.

EPLAN Software & Service ofera solutii de inginerie de prima clasa, solutii pentru tehnologie.

GeTech Automation aduce noutati in automatizarea proceselor industriale.

La Mitsubishi Electric reprezentat de Sirius, m-au impresionat roboţii industriali.

Un nou furnizor de energie electrica, MET Romania Energy.

Quartz Matrix, o companie de inginerie de nivel național răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente în domeniile IT, electric și electronic.

AUTOMATICA, Echipamente electrice, Dispozitive de control, măsură, testare și reglare, Roboți industriali.

Eaton vine cu noutati, companie specializată în managementul energiei.

Electromagnetica: Iluminat, Echipamente electrice, Automatizări, impresioneaza prin culoare..

Si, cateva imagini din targ

Eveniment Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă

Workshop dedicat producătorilor de tâmplărie din aluminiu, pereți cortină și fațade ventilate 18 septembrie 2018, Grand Rin Hotel București.
La sfarsitul evenimentului dl Lőrincz Barnabás, directorul executiv al Patronatului, a discutat cu reprezentantii firmelor membre despre problemele pe care le intampina in activitatea lor.

Eveniment BFGoodrich

BFGoodrich liderul mondial în anvelope off-road de peste 100 de ani, a lansat în Europa o nouă gamă de anvelope destinate camioanelor și autobuzelor.
Intrarea pe piața din Europa completează prezența brandului BFGoodrich pe piața internațională de camioane, nu doar pe partea de distribuție ci și de servicii suport pentru toți clienții de camioane.

Targul international World of Concrete

World of Concrete din Las Vegas este un targ international de beton si zidarie, utilaje si masini, un targ prieten cu Samoter din Verona Italia, Intermat din Paris Franta, Bau si Bauma din Munchen Germania, chiar si Apex Amsterdam din Olanda si Finn Metko din Finlanda.

In fiecare an sunt invitata ca partener media in Las Vegas iar odata la trei ani la celelalte targuri mentionate mai sus, fara sa mentionez Batimat din Paris, cateva targuri din Istanbul, Turcia si din Atena, Grecia
La inceput ma gandeam cu groaza la cele 3 ore pana la Londra si apoi inca 10-11 ore pana in Las Vegas, dar, apoi, mi-a trecut 😀
Asa ca abia astept sa stau de vorba din nou cu expozantii, cu colegii de presa din toata lumea si sa ma bucur de luminile si culorile orasului, plus imprejurim… 🎈🎈🎈.
Oamenii astia iti dau o energie fantastica, cand ii vezi cu cata rabdare stau la coada ca sa intre in targ  si cu cat interes se avanta in discutii cu expozantii.

Cel mai imbucurator lucru este ca de fiecare data spatiile se vand cu mult timp inainte, interesul creste de la an la an tot mai mult; mai multi expozanti, mai multi vizitatori.

World of Concrete 2019, are loc în perioada 22-25 ianuarie; Seminarii 21-25, la Centrul de Convenții Las Vegas, vor cuprinde o săptămână de noi produse interesante, cele mai recente echipamente, tehnologii de vârf, evenimente interesante și concursuri interesante și mai mult de 150 sesiuni educaționale, inclusiv mese festive, ateliere interactive, în domeniul formării profesionale și al instruirii profesionale.

M-as bucura sa ma insoteasca cat mai  multi romani in calitate de expozanti ori ca simpli vizitatori.

Cateva imagini din targ si din Las Vegas, old and new town:

Expozitia Internationala de Platforme Aeriene de la Amsterdam inregistreza tot mai multi vizitatori.

Particip de fiecare data cu mare drag la targul de utilaje si masini de constructii si sunt placut impresionata de interesul specialistilor de a fi prezenti intr-un numar tot mai mare.

Imi fac timp de fiecare data si pentru turul orasului Amsterdam, printre biciclisti, si ma opresc ca de obicei in Rembrandt square.

Ne revedem in 2020.

Inaugurare showroom Stona

Stona a venit în ajutorul clienţilor ce îşi doresc un design distins şi durabil cu piatră naturală inaugurând un showroom în Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48. Acest spaţiu a fost conceput şi construit pentru cumpărători. În acest spaţiu orice client poate simţi ce înseamnă piatra naturală, cum îmbină aceasta tradiţionalul cu modernul, confortul cu eleganţa, coloristica cu textura deopotrivă, clientul putând lua cea mai înţeleaptă decizie.

Pe 12 aprilie a avut un eveniment în cadrul căruia le-a fost prezentată vizitatorilor #povesteapietreinaturale.

Dragoş Irimescu

E o placere sa ma reintalnesc de fiecare data cu Dragos Irimescu, un om neobosit, plin de surprize …

După 18 ani dedicaţi companiei Depaco, ce deţine brandul de ţiglă metalică Wetterbest, şi o vânzare a pachetului majoritar către grupul industrial TeraPlast, inginerul Dragoş Irimescu a ales să investească într-un business de piatră naturală (marmură, granit, travertin). Anul trecut a cumpărat fabrica de piatră Mesta din Băicoi, a renovat-o aproape în totalitate, dotând-o cu tehnologie de ultimă oră, şi urmează să lanseze un nou brand. Investiţia totală se va ridica la suma de 1,8 milioane de euro.

„Iniţial nu am intenţionat să intru în acest business, am fost interesat mai degrabă de investiţia imobiliară. Dar, după ce am discutat cu angajaţii de la Mesta, care şi-ar fi pierdut locurile de muncă, m-am hotărât totuşi să mă documentez, pentru că sunt foarte atașat de comunitatea locală. Citind mai multe despre piatră, i-am descoperit frumuseţea şi potenţialul şi m-am hotărât să mă implic”, a declarat Dragoş Irimescu.