Home Topics Comunicate de presa Wetterbest lanseaza profilul Cardinal – solutia pentru acoperisuri simple si complexe
Wetterbest lanseaza profilul Cardinal – solutia pentru acoperisuri simple si complexe

Wetterbest lanseaza profilul Cardinal – solutia pentru acoperisuri simple si complexe

0

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, isi completeaza portofoliul de produse prin lansarea noului profil de invelitoare pentru acoperis Cardinal, recomandat pentru acoperisuri cu forme simple dar si complexe, atipice, cu pante scurte,  sau cu lucarne. Forma noului profil faciliteaza decuparea acestuia dupa segmentele acoperisului.

 Lansarea profilului Cardinal este parte din strategia Wetterbest de a oferi solutii complete pentru acoperis, pe fiecare casa. Noul produs raspunde cerintelor speciale ale clientilor nostri si in acelasi timp pastreaza standardele de calitate cu care i-am obisnuit. Cardinal este potrivit acoperisurilor complexe si, impreuna cu o protectie precum SUPREM 50, ofera beneficiarilor un acoperis aspectuos, sigur, de calitate superioara, care va rezista in timp, cu o garantie de 50 de ani. Acest profil se aplica atat caselor si blocurilor, cat si spatiilor comerciale si halelor industriale. Prin Cardinal ne completam portofoliul si ne respectam promisiunea catre parteneri si beneficiarii directi” a declarat Marian Pirvu, director general Wetterbest.

Cardinal este un profil asimetric cu doua canale capilare care se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, ofera o etansare superioara, iar durata medie de viata este de pana la 50 de ani cu protectia SUPREM 50. Din punct de vedere estetic, noul profil se apropie de forma tiglelor din beton si este disponibil in aceleasi culori si specificatii precum modelele din gama actuala.

Portofoliul de produse Wetterbest acopera in prezent o gama completa de invelitori metalice si accesorii necesare instalarii sistemelor de acoperis. Profilul Cardinal este produs in prezent in fabrica Wetterbest din Baicoi (Prahova).

Produsele Wetterbest sunt prezente in majoritatea magazinelor DIY din Romania, dar si in cele doua showroom-uri din Brasov si Cluj-Napoca, precum si in showroom-urile distribuitorilor Wetterbest. Compania a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de 202 milioane de lei, in crestere cu 22%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.