Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Signify, in topul indicilor de sustenabilitate Dow Jones pentru al saptelea an consecutiv
Signify, in topul indicilor de sustenabilitate Dow Jones pentru al saptelea an consecutiv

Signify, in topul indicilor de sustenabilitate Dow Jones pentru al saptelea an consecutiv

0

Bucuresti, Romania – Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in iluminat, a fost inclusa in Dow Jones Sustainability World Index pentru al saptelea an consecutiv. Includerea in index se bazeaza pe Evaluarea Globala a Sustenabilitatii Corporate realizata de S&P Global, in care Signify a obtinut un scor general de 80 dintr-un total de 100. Acest lucru confirma pozitia Signify ca lider in sustenabilitate, clasandu-se pe locul doi printre companiile de componente si echipamente electrice.

„Dow Jones Sustainability World Index reprezinta un indicator-cheie al performantei in domeniul sustenabilitatii, si suntem onorati sa fim inclusi pentru inca un an”, a declarat Eric Rondolat, CEO al Signify. „Aceasta realizare reflecta integrarea profunda a sustenabilitatii in strategia si operatiunile noastre de afaceri si intareste angajamentul nostru de a incorpora actiuni climatice si sustenabilitatea in intregul nostru lant valoric.”

Signify a obtinut scoruri maxime (100/100, la data de 8 decembrie 2023) in 50 de categorii, inclusiv Obiective de Reducere a Emisiilor, Produse cu Emisii Reduse, Eficienta si Circularitate a Resurselor, Consum de Energie, Managementul Inovatiei, Masuri de Securitate IT/Cibernetica, Drepturile Omului – Evaluare, Mitigare si Remediere.

In 2023, al treilea an al programului ambitios de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025 al Signify, compania a ramas pe traiectoria stabilita pentru a dubla ritmul scenariului, conform Acordului de la Paris, la 1.5°C. In al treilea trimestru al acestui an, compania a raportat ca a atins obiectivul pentru veniturile circulare ale programului sau de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025, care a ajuns la 32%. Veniturile din Brighter Lives au crescut la 31%, fiind pe cale sa atinga tinta de 32% pana in 2025. Aceste actiuni contribuie la ambitia Signify de a-si dubla impactul pozitiv asupra mediului si societatii pana la sfarsitul anului 2025.

Pentru mai multe informatii despre strategia de sustenabilitate la Signify, va rugam sa vizitati https://signify.com/global/sustainability.

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este liderul global in domeniul iluminatului pentru profesionisti si consumatori, care utilizeaza pentur iluminat Internet of Things. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile bazate pe date, ofera valoare comerciala si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 7.5 miliarde de EURO in 2022, avem o echipa de aproximativ 35,000 de angajati in peste 70 de tari. Exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Am atins neutralitatea emisiilor de carbon in 2020, am fost prezenti in Dow Jones Sustainability World Index inca de la IPO-ul nostru timp de sase ani consecutivi si am fost numiti Lider in industrie in 2017, 2018 si 2019. Noutatile de la Signify se gasesc in Newsroom, Twitter, LinkedIn si Instagram. Informatii pentru investitori pot fi gasite pe pagina Relatii cu investitorii.