Home Articole Zidarie, Mortare, Betoane, Prefabricate Adezivi, sape SAINT-GOBAIN PREMIAZA EXCELENTA IN EXECUTIA CONSTRUCTIILOR
SAINT-GOBAIN PREMIAZA EXCELENTA IN EXECUTIA CONSTRUCTIILOR

SAINT-GOBAIN PREMIAZA EXCELENTA IN EXECUTIA CONSTRUCTIILOR

0

Saint-Gobain anunta lansarea celei de-a 4-a editii a competitiei Rigips National Trophy, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei pe baza de gips-carton. Acesta premiaza proiectele ce evidentiaza excelenta in executia cladirilor, solutiile inovatoare si colaborarea reusita a echipelor de proiect, din care fac parte constructori, arhitecti, designeri de interior, dezvoltatori, proprietari sau furnizori de materiale de constructii.

“Compania noastra incurajeaza profesionalismul in domeniul constructiilor si sustine calitatea superioara in executia lucrarilor. De-a lungul timpului, Romania s-a evidentiat prin proiecte de exceptie, care s-au calificat in etapa internationala a acestui concurs si au adus plus valoare in sectorul constructiilor. Astfel, incurajam constructorii, arhitectii, dezvoltatorii si alte parti interesate sa se inscrie in competitie, pentru a primi recunoasterea pe care o merita”, a declarat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.

In competitie se pot inscrie toate companiile care au construit sau au in curs de construire cladiri pe teritoriul Romaniei, care vor fi finalizate pana la 31 iulie 2019, la realizarea carora s-au folosit solutii de compartimentare sau finisare in sistem complet Rigips®: pereti de compartimentare si tencuieli uscate, plafoane false fixe si demontabile, canale de desfumare, ventilatie, protectii la foc ale structurilor metalice, sape flotante, lucrari de tencuieli si gleturi.

Inscrierea este gratuita si se poate face pana pe data de 31 iulie. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatia in executia lucrarilor de constructie la urmatoarele categorii: Solutii pe baza de gips-carton; Solutii pe baza de ipsos; Inovatie si dezvoltare durabila; Cladiri rezidentiale; Cladiri non-rezidentiale; Plafoane. Criteriile de evaluare iau in considerare calitatea executiei, functionalitatea si estetica, respectarea cerintelor tehnice si dezvoltarea unor solutii inovatoare.

Proiectele castigatoare in etapa nationala au sansa de a participa la Saint-Gobain Gypsum International Trophy 2020, care va avea loc in aprilie 2020, la Atena, alaturi de proiecte din alte zeci de tari.

Detalii despre inscrieri si conditiile de eligibilitate pot fi accesate pe site-ul oficial al competitiei: www.rigipstrophy.ro.

Despre Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Saint-Gobain Gypsum International Trophy este un eveniment de traditie, lansat de Grupul Saint-Gobain in anul 1998. Trofeul se acorda pentru excelenta si inovatie in executia lucrarilor prin utilizarea produselor pe baza de gips si a sistemelor aferente. Totodata, competitia stimuleaza crearea de solutii noi care raspund provocarilor momentului: eficienta energetica, protectia mediului si dezvoltarea durabila.

In 2018, in finala de la Lisabona au ajuns 87 de proiecte, la eveniment participand aproximativ 450 de invitati. Romania a avut trei proiecte reprezentative pentru utilizarea solutiilor si sistemelor Rigips®, care au demonstrat profesionalismul in executie al echipelor de constructori: The Mansion Boutique Hotel, Bucuresti (categoria cladiri non-rezidentiale), Exclusive Residence, Iasi (categoria cladiri rezidentiale) si Cladirea de birouri din localitatea Reci, judetul Covasna (categoria inovatie si dezvoltare durabila). Acest  ultim proiect,  certificat  Multi  Confort, proiectat de TECTO Arhitectura, a castigat Locul II la categoria Inovatie si dezvoltare durabila  la  Saint-Gobain  Gypsum International Trophy, Lisabona 2018.

Despre Saint-Gobain

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi.  Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 41,8 miliarde de euro in 2018, Saint-Gobain opereaza in 67 de tari si are peste 180.000 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Saint-Gobain, vizitati www.saint-gobain.com si accesati contul de Twitter @saintgobain. In Romania,  Saint-Gobain  detine  noua activitati (Saint-Gobain Abrasives, Brodrene Dahl, Saint-Gobain Building Glass, Pietta Glass Working, Saint-Gobain Sekurit, Saint-Gobain Isover,  Saint-Gobain  PAM,  Saint-Gobain Rigips si Saint-Gobain Weber), cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 14 situri industriale situate in Baicoi, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.