Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Philips Hue integreaza iluminatul inteligent, senzori si camere de supraveghere pentru a te ajuta sa iti securizezi casa
Philips Hue integreaza iluminatul inteligent, senzori si camere de supraveghere pentru a te ajuta sa iti securizezi casa

Philips Hue integreaza iluminatul inteligent, senzori si camere de supraveghere pentru a te ajuta sa iti securizezi casa

0
  • Experimenteaza integrarea iluminatului inteligent si securitatea inteligenta a casei prin camerele, senzorii si functionalitatile Philips Hue Secure pentru a te ajuta sa iti securizezi casa
  • Foloseste Centrul de securitate din aplicatia Philips Hue pentru a-ti supraveghea casa in timp real si pentru a primi notificari atunci cand este detectata miscarea
  • Bucura-te ca video-urile tale raman private deoarece Philips Hue Secure beneficiaza de criptare end-to-end, asigurand astfel confidentialitatea tuturor datelor
  • Bucura-te de o atmosfera primitoare creata de Philips Hue Festavia pentru interior si exterior si actualiza-ti luminile Philips Hue pentru a functiona cu platforma Matter prin intermediul Philips Hue Bridge

Bucuresti, Romania – Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in domeniul iluminatului, anunta lansarea noilor produse si gama Philips Hue Secure cu camere inteligente, senzori si noi functii ale aplicatiei pentru securitatea casei. Philips Hue Secure permite supravegherea casei in timp real si ofera alarme instantanee la detactarea miscarii prin lumini si sunete unice pentru a tine intrusii la distanta. Utilizatorii aplicatiei Philips Hue, care achizitioneaza un pachet lunar, vor beneficia de functionalitati suplimentare. Alte actualizari includ luminile Philips Hue Festavia, potrivite pentru interior si exterior, si lansarea platformei Matter pentru toti utilizatorii Philips Hue.

Supravegheaza-ti casa cu Philips Hue Secure

Camerele Philips Hue Secure ofera o imagine video clara HD de 1080p, inclusiv vedere pe timp de noapte, pentru a te ajuta sa supraveghezi casa in timp real si sa primesti notificari instantanee de miscare.Poate tine intrusii la distanta prin activarea combinatiei unice de alarme luminoase si sonore sau poti activa comunicarea in doua directii, pentru a-i spune curierului sa lase pachetul sau sa ii spui “Buna!” unei persoane cunoscute. Camerele Philips Hue beneficiaza de criptare end-to-end, asigurand astfel confidentialitatea tuturor datelor inregistrate, cum ar fi videoclipuri, fotografii sau imagini live. Mai exact, capabilitatea de a recunoaste daca notificarea este activata  de o persoana, animale de companie sau colete, se realizeaza direct in camera, nu prin cloud, ceea ce inseamna ca criptarea end-to-end este intotdeauna activata.

Potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior, camerele Philips Hue Secure sunt disponibile atat in versiune cu baterie, cat si cablate, in culorile negru si alb. Camera cablata Secure poate fi utilizata cu un suport potrivit pentru birou, oferind flexibilitate optima pentru plasarea acesteia oriunde in  casa. Ambele camere pot fi plasate in exteriorul casei cu ajutorul Tarusului pentru camera Hue Secure si pot fi conectate usor la sistemul existent de exterior de joasa tensiune Philips Hue.

Dezvoltata special pentru utilizarea in exterior, Camera cu proiector Philips Hue Secure reuneste cele mai bune caracteristici ale sistemului Philips Hue. Aceasta permite supravegherea curtii, terasei sau aleii din spate si – atunci cand este declansata o alarma luminoasa din aplicatia Philips Hue – proiectorul poate ilumina o zona mare in orice culoare, de la alb stralucitor la rosu intens.

Pentru toate camerele Philips Hue Secure sunt disponibile un cablu de joasa tensiune pentru exterior si un cablu anti-cadere.

Primeste avertizari la deschiderea usilor si ferestrelor de la Senzorul de contact

Senzorul de contact Philips Hue Secure poate fi utilizat pe usi, ferestre, dulapuri sau in orice alt loc, si este disponibil in alb si negru. Sunt trimise notificari in timp real atunci cand senzorul de contact este deschis sau inchis. De exemplu, poate fi instalat pe usa din fata pentru a aprinde luminile de pe hol si sa trimita o notificare, astfel incat sa poti verifica instantaneu daca exista potentiali intrusi. De asemenea, senzorul de contact poate fi folosit pentru a automatiza pur si simplu luminile oriunde altundeva in casa: aprinderea si stingerea automata la deschiderea si inchiderea usii unui dulap sau a usii de la baie.

Centrul de securitate complet nou in aplicatia Philips Hue

Aplicatia Philips Hue dispune acum de un nou Centru de Securitate pentru a controla sistemul de securitate al casei tale inteligente. Cand primiti o notificare, o puteti atinge pentru a deschide aplicatia. Din ecranul Actionati, puteti declansa manual o alarma care sa va aprinda luminile, sa sune sirena Camerei Hue Secure, sa sunati autoritatile locale sau o persoana de incredere.

Cu ajutorul aplicatiei Philips Hue setarile poti pesonaliza setarile camerei asa cum doresti. Pot fi create zone de Blackout, care fac ca anumite zone ale fluxului video sa ramana private, sau pot fi create zone de Activitate din care este impiedicata trimiterea notificarilor – in special pentru pentru zonele  aglomerate din fata casei, cum ar fi trotuarele. Utilizatorii pot sa armeze si sa dezarmeze sistemul, sa seteze stari speciale de armare in functie de activitatile cotidiene si multe altele.

In calitate de lider mondial in domeniul iluminatului inteligent, stim ca lumina joaca un rol major atunci cand vine vorba de securitate. Dupa ce anterior am introdus inovatii precum senzorii de miscare Philips Hue si Mimic pentru automatizarea prezentei, acum ne extindem cu o suita completa de solutii pentru securitatea zilnica a casei. Prin integrarea sistemului nostru de iluminat inteligent cu camere, senzori de contact si functii noi ale aplicatiei, oferim o solutie unica de securitate prin intermediul luminii pentru a ajuta utilizatorii sa-si securizeze locuintele. Si misiunea noastra nu se opreste aici pentru ca vom continua sa exploatam potentialul extraordinar al luminii si securitatii pentru consumatorii nostri. „, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue la Signify.

Philips Hue Secure: mod de utilizare

Starter kit-urile si pachetele Philips Hue Secure combina in mod convenabil o varietate de produse pentru a experimenta noul sistem Philips Hue Secure. Philips Hue Bridge este necesar pentru intreaga gama de produse Philips Hue Secure si pentru functiile lor avansate, cum ar fi senzorul de contact, camera cu proiector, alarmele luminoase si sonore, automatizarile si multe altele.

Pentru a asigura confidentialitatea si securitatea sistemului inteligent de securitate pentru casa Philips Hue, este esential ca utilizatorii sa aiba un cont creat in prealabil. Conturile Philips Hue le ofera utilizatorilor acces imediat la sistemul Philips Hue si la functiile de securitate (chiar si atunci cand acestia sunt plecati). De asemenea, conturile le permit administratorilor unui sistem Philips Hue sa controleze permisiunile individuale altor membri din aplicatie. Administratorii pot restrictiona accesul membrilor doar la controlul iluminatului, apoi doar la controlul iluminatului si la armarea/dezarmarea sistemul de securitate sau la controlul total asupra luminilor si sistemului de securitate.

Functiile de securitate suplimentare, care includ accesul la Zonele de Activitate si detectarea daca o persoana, un pachet, un animal sau un vehicul a declansat alerta, pot fi deblocate cu printr-un abonament platit. Planul Basic ofera acces la 30 de zile de istoric video, in timp ce planul Plus ofera 60 de zile de istoric video.

Alte noutati

Va fi lansata o noua generatie a popularelor ghirlande luminoase Philips Hue Festavia, care pot fi folosite atat in interior, cat si in exterior. Pe langa crearea unei atmosfere interioare confortabile pentru a sarbatorii ocaziile speciale, orice activitate, desfasurata in curte, poate fi acum decorata printr-un gradient de lumina colorata. Noul sirag de lumini vine in trei variante: 100 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 8 metri, 250 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 20 de metri si 500 de LED-uri de-a lungul unui cablu de 40 de metri. Trei noi efecte luminoase, create special pentru Festavia, vor fi disponibile in aplicatia Philips Hue: Prism, Glisten si Opal. Aceste efecte vor fi, de asemenea, disponibile pentru prima generatie de ghirlande luminoase Festavia, in timp ce efectul Prism va fi disponibil pentru toate luminile Philips Hue color.

Noul spot inteligent Philips Hue MR16 permite transformarea intr-un sistem de iluminare inteligent  a oricarui corp de luminat tip spot  disponibil deja in locuinta. Spotul functioneaza la aceeasi tensiune joasa de 12 V precum spoturile MR16 standard, ceea ce le face compatibile cu majoritatea transformatoarelor. Dispunand de o baza bi-pin si de o latime standard, aceste spoturi se potrivesc perfect atat ca dimensiune, cat si ca stil in majoritatea corpurilor de iluminat existente.

In cele din urma, toti utilizatorii Philips Hue pot beneficia de interoperabilitatea cu Matter prin intermediul unei actualizari de software pentru Philips Hue Bridge, disponibila incepand cu septembrie 2023. Odata cu lansarea acestei actualizari, utilizatorii vor avea parte de o experienta simplificata atunci cand isi vor conecta sistemul Philips Hue cu alte dispozitive si aplicatii pentru case inteligente compatibile cu Matter.

Pentru a afla mai multe despre cele mai recente produse si functii ale aplicatiei Philips Hue, vizitati www.philips-hue.com/newlaunches.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:

Marketing and Communications Manager

Angelica Stan
Telefon: +40 727 816 068
E-mail: angelica.stan@signify.com

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este liderul global in domeniul iluminatului pentru profesionisti si consumatori, care utilizeaza pentur iluminat Internet of Things. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile bazate pe date, ofera valoare comerciala si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 7.5 miliarde de EURO in 2022, avem o echipa de aproximativ 35,000 de angajati in peste 70 de tari. Exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Am atins neutralitatea emisiilor de carbon in 2020, am fost prezenti in Dow Jones Sustainability World Index inca de la IPO-ul nostru timp de sase ani consecutivi si am fost numiti Lider in industrie in 2017, 2018 si 2019. Noutatile de la Signify se gasesc in Newsroom, Twitter, LinkedIn si Instagram. Informatii pentru investitori pot fi gasite pe pagina Relatii cu investitorii.

 

Despre Philips Hue   

Philips Hue este liderul mondial in domeniul iluminatului inteligent. Cu gama sa extinsa de produse, Philips Hue asigura iluminatul inteligent si securitatea zilnica in locuinte. Setati atmosfera cu culori si scenarii frumoase sau chiar sincronizati luminile cu televizorul, muzica si jocurile pentru o experienta captivanta. Cu Philips Hue Secure, puteti contribui la protejarea casei dvs. cu ajutorul camerelor, senzorilor si notificarilor in timp real. Philips Hue va ofera posibilitatea de a beneficia de cea mai buna lumina in orice moment. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.philips-hue.com.  Pentru a fi la curent cu toate noutatile, te invitam pe: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest.