Home Stiri Siguranta si protectie Foc Ce planuri de constructie ai pentru 2020?
Ce planuri de constructie ai pentru 2020?

Ce planuri de constructie ai pentru 2020?

0

Master Metal te ajuta sa realizezi constructia metalica potrivita pentru afacerea ta.

Intentionezi sa construiesti o hala de productie sau o cladire cu structura metalica pentru afacerea ta? Ai gasit firma potrivita care sa te ajute la proiectarea si executia elementelor constructive?

Iti spunem doar ca in constructiile metalice poti desfasura orice activitate iti propui, de la hambare, venue pentru nunti, un salon de hairstyling, arene si hale metalice pentru echitatie  pana la birouri. Constructiile metalice sunt mult mai durabile, se intretin usor, se construiesc intr-un timp mult mai scurt in comparatie cu o constructie din alt material, facand business-ul scalabil. La Master Metal credem ca e important confortul tau, al angajatilor si al clientilor.

Constructia metalica potrivita pentru afacerea ta

Exista o constructie metalica potrivita pentru afacerea ta. O persoana obisnuita isi petrece o treime din viata la locul de munca.[i] Daca esti antreprenor, exista sanse sa petreci mult mai mult timp decat atat. De aceea, este esential sa gandesti in detaliu spatiul de productie si cel de birouri, astfel incat sanatatea angajatilor si grija fata  de mediu sa se completeze armonios. Nu discutam numai despre partea estetica, ci si de alti factori, care coroborati, cresc productivitatea la locul de munca. Poate ca iti doresti  asta, insa bugetul este limitat si atunci spatiul de lucru nu este intotdeauna pe lista prioritatilor. Intr-o constructie metalica poti amenaja o zona de bucatarie, o sala de primire bine iluminata, decorata cu multe plante si fotolii confortabile, cu un aspect profesionist si prietenos, unde clientului ii va face placere sa re/vina. Totul este sa combini functia cu designul. Practic, inca din etapa de proiectare, constructiile metalice iti ofera un numar nelimitat de dimensiuni si culori din care poti alege, ceea ce reprezinta un avantaj, deoarece tu esti arhitectul care decide forma finala.

Avantajele constructiilor metalice

In comparatie cu celelalte materiale de constructii, noi credem ca toate constructiile metalice au mult mai multe avantaje:

  • Sunt rezistente in timp – o constructie moderna, cum e cea metalica, este special conceputa sa reziste la intemperii de-a lungul timpului; orice afacere trebuie sa tina cont de acest aspect, in special acum cand schimbarile climatice se manifesta la extreme.
  • Constructiile metalice pot fi oricand modificate, in functie de nevoile afacerii si de spatiul disponibil, de la o hala metalica pana la o unitate complexa de productie. In stadiul de proiectare poti alege culoarea si forma favorita, de la fundatie, pereti pana la acoperis.
  • Sunt eficiente din punct de vedere al costurilor – pentru toate avantajele pe care le ofera, preturile constructiilor metalice sunt accesibile, astfel incat resursa bugetara o poti redirectiona spre dezvoltarea afacerii tale.
  • Rezistente la foc – nu este nevoie sa iti faci griji pentru mijloacele de productie care ar putea fi distruse in incendii.
  • Necesita intretinere minima– este nevoie de un efort ciclic minim de verificari si intretinere a constructiilor metalice in stare buna. Atata timp cat  intretinerea, verificarea si reparatiile se fac temeinic si la timp, constructia metalica va rezista foarte multi ani.
  • Instalatiile electrice si sanitare sunt usor de integrat in constructiile metalice.
  • Timpul de executie al unei constructii metalice este scurt.
  • Te invitam sa ne cunosti mai bine deoarece tehnologia si utilajele performante fac diferente.

Despre Master Metal

Suntem aici ca sa iti oferim servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz, prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.

Master Metal se distinge deja pe piata prin solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti.

Solutiile noastre satisfac cele mai exigente cerinte; in acelasi timp avem grija sa respectam standardele internationale ale industriei si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.

Ne gasesti si pe Facebook & LinkedIn

[i] https://www.inc.com/adam-heitzman/why-workspace-is-so-critical-to-employees-success.html