Home Articole Arenele si halele metalice pentru echitatie, cea mai buna solutie pentru cai de la Master Metal
Arenele si halele metalice pentru echitatie, cea mai buna solutie pentru cai de la Master Metal

Arenele si halele metalice pentru echitatie, cea mai buna solutie pentru cai de la Master Metal

0
Esti si tu printre cei care au crescut cu eroi si caii lor si preferi arenele pentru echitatie? Hidalgo, The Horse Whisperer (Inblanzitorul de cai) cu Robert Redford si Scarlett Johansson,  sau The Lone Ranger (Legenda calaretului singuratic) sunt doar cateva dintre filmele celebre cu aceste animale, despre care se spune ca daca D-zeu ar fi creat si a 11-a porunca, aceea ar fi fost sa iubesti caii. In 2015, Romania avea 840.000 de cabaline[i] si dorinta de a incuraja echitatia si intrecerile sportive. Iubitorii cailor stiu ca aceste animale reprezinta o mare investitie ca timp si bani. Tocmai de aceea, protejarea acestor investitii inseamna adapostirea in cele mai bune conditii posibile pentru cai si pentru proprietarii care ii iubesc.

 

Avantajele arenelor si halelor metalice pentru echitatie

Despre avantajele constructiilor metalice, dar si despre rapiditatea cu care pot fi construite datorita elementelor sale, am mai scris de-a lungul timpului aici. Si asta pentru ca exista o cerere tot mai mare de solutii eficiente atat pentru locuinte, cat si pentru diverse sporturi recreationale sau afaceri. Pana la acest moment, constructiile metalice au raspuns tuturor nevoilor. Oriunde in lume.  De ce?  Este simplu: cost redus al constructiei si durabilitate. De la arene sportive, la depozite, hale metalice, magazine auto pana la hambare, garaje, toate au nevoie de solutii metalice. Practic cam tot ce iti poti imagina, pentru ca in cazul constructiilor metalice, imaginatia nu limita.

Facilitatile constructiilor metalice

Pentru crescatorii profesionisti, intretinerea cailor depaseste cu mult cerintele de baza ale unui iubitor de cai obisnuit. Se porneste de la ideea ca o arena de echitatie nu este un loc doar pentru a tine animalele, ci este o zona ce trebuie sa ofere calului lor cea mai mare ingrijire posibila. Si aceste arene din structuri metalice trebuie sa fie din material durabil, rezistent la rugina, cu un design perfect.

O alta idee importanta este necesitatea unui spatiu de echitatie interior, dar si in aer liber, deoarece caii necesita spatii mari. Structurile metalice nu au limitari, iar planul tau poate sa inclusa lejer si spatii de birouri si orice alte facilitati necesare.

Deoarece arena nu are coloane interioare, aceasta permite sa calaresti fara obstacole. Constructiile metalice construite pot fi personalizate cu izolatie, luminatoare, lampi de perete, grajduri etc. Pe scurt, beneficiezi de flexibilitate, durabilitate, eficienta.[ii]

Arena de echitatie inchisa sau deschisa

Arenele din structura metalica cu acoperis sunt potrivite pentru vremea extrema, deoarece protejeaza caii de caldura verii, iar toamna si iarna de vantul rece, ploaie si zapada. Orele de echitatie in astfel de spatii metalice se pot face intr-un climat sanatos si igienic atat pentru calareti, cat  si pentru cai. Constructiile metalice sunt rezistente in timp si sunt rentabile pe termen lung.

Daca esti intr-o zona cu mult soare, ar trebui sa iei in calcul astfel de constructii metalice doarece iti ofera o ventilatie excelenta in climatele fierbinti. In plus, daca un incendiu poate afecta o structura de lemn, in cazul constructiilor metalice metalul este rezistent la foc. Iti recomand si acest articol despre grupuri de pompare antiincendiu si sisteme de stingere a incendiilor.

Metalul este alegerea cea mai sigura

De departe, metalul este alegerea mai sigura pentru materialele de constructie. Luand in considerare toate elementele, nu este o exagerare sa concluzionam ca metalul este cea mai buna solutie in ceea ce priveste costul, siguranta, timpul si calitatea. Orele de echitatie intr-o hala metalica transforma afacerea intr-una profitabila, durabila, rentabila si ecologica.

Descopera aici ce poate face Master Metal si pentru tine.

 

 

Despre Master Metal

Suntem aici ca sa iti oferim servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz, prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.

Master Metal se distinge deja pe piata prin solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti.

Solutiile noastre satisfac cele mai exigente cerinte; in acelasi timp avem grija sa respectam standardele internationale ale industriei si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.

Ne gasesti si pe Facebook & LinkedIn

[i] https://www.natgeo.ro/articole/locuri-si-oameni/10228-caii-romaniei-un-pariu-castigator-2
[ii] http://www.calulmeu.ro/articole/articol/cum-sa-ti-amenajezi-propriul-manej