Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Master Metal debuteaza cu cea mai noua linie de debitare cu plasma pe piata din Romania. Investitie de peste 80000 euro
Master Metal debuteaza cu cea mai noua linie de debitare cu plasma pe piata din Romania. Investitie de peste 80000 euro

Master Metal debuteaza cu cea mai noua linie de debitare cu plasma pe piata din Romania. Investitie de peste 80000 euro

0

Noua linie pentru debitare cu plasma Master Metal permite proiectantilor, constructorilor, antreprenorilor din diverse industrii si tuturor celor interesati sa obtina cele mai bune rezultate, calitate, solutii la costuri optime pentru fiecare proiect.

Master Metal a inceput in Romania.

Intr-o industrie in continua dezvoltare, ce ocupa un loc strategic in economia Uniunii Europene, noua fabrica Master Metal se distinge deja pe piata prin solutiile sale complete si complexe: debitare cu plasma a tablei pentru constructii, prelucrarea tablei, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ce inseamna confectii metalice.

Datorita investitiilor de circa 150.000 Euro de la inceputul acestui an, Master Metal a devenit o parte esentiala in activitatile antreprenoriale, deoarece companiile reprezinta principalii nostri clienti in acest moment. Insa toti cei interesati pot descoperi si profita de avantajele celor mai noi utilaje de debitare cu plasma. In plus, suportul si partea de consultanta de care beneficiaza fiecare face ca orice proiect sa fie tratat intr-un mod eficient, flexibil si modern de lucru.

In doar o luna, Master Metal a dovedit ca este oportunitatea excelenta pentru cei care construiesc proiecte si povesti de succes”, declara Bogdan Popa, director executiv Master Metal. “Master Metal este un angajament intre calitate si tehnologie, care se bazeaza pe oferirea unei game largi de debitare cu plasma, suport tehnic, respect fata de calitate si client. Avem o linie noua cu ajutorul careia oferim eficienta din punct de vedere al bugetului.

Fiind o afacere de familie, a doua de altfel dupa Master Engineering, incercam sa oferim ceea ce ne dorim si noi: sustenabilitate, intelegerea fiecarui business sau proiect. Ne adresam tuturor tipurilor de clienti carora le place lucrul bine facut”, declara Ana-Maria Popa, director Master Metal.

Proximitatea este inca un atuu.

Fiind localizat in sectorul 4, intr-un spatiu privat dedicat, Master Metal este accesibil tuturor fiind la 20 de minute cu masina de Piata Unirii, si la 45 de minute cu transportul in común. Ofera parcare generoasa si acces pentru camioane de mare tonaj, la 10 minute de Centura Bucuresti.

Descopera aici ce poate face Master Metal si pentru tine.

Despre Master Metal

Suntem aici ca sa iti oferim servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz, prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.

Master Metal se distinge deja pe piata prin solutii complete si complexe, ce imbina cele mai eficiente inovatii tehnice din industria prelucrarilor metalice cu experienta personalului, garantia produsului bine executat, dar si cu parteneriatele de lunga durata cu clienti multumiti.

Solutiile noastre satisfac cele mai exigente cerinte; in acelasi timp avem grija sa respectam standardele internationale ale industriei si cele legate de mediul inconjurator, care sunt foarte importante pentru noi.

Ne gasesti si pe Facebook & LinkedIn