Home Articole Boilere electrice de apa TESY Anticalc si ModEco: Solutia suprema pentru combaterea acumularii de calcar
Boilere electrice de apa TESY Anticalc si ModEco: Solutia suprema pentru combaterea acumularii de calcar

Boilere electrice de apa TESY Anticalc si ModEco: Solutia suprema pentru combaterea acumularii de calcar

0

Cand vine vorba de asigurarea longevitatii si functionarii eficiente a boilerelor electrice de apa, combaterea acumularii de calcar este o provocare cu care se confrunta multi proprietari de locuinte. TESY, o marca lider pe piata solutiilor pentru apa calda menajera, a abordat aceasta problema cu gama sa diversificata de boilere electrice de apa, cu elemente de incalzire uscate sau ceramice concepute pentru o protectie maxima impotriva calcarului. Acest articol analizeaza in profunzime caracteristicile, beneficiile si diversele modele oferite de TESY, subliniind modul in care aceste boilere electrice de apa revolutioneaza modul in care ne gandim la incalzirea apei in casele noastre.

Intelegerea provocarii calcarului

Calcarul se formeaza atunci cand apa dura, bogata in minerale precum calciul si magneziul, este incalzita. Aceste minerale precipita din apa si formeaza depozite pe suprafetele boilerelor electrice de apa si ale tevilor. In timp, aceste depozite se pot acumula, reducand fluxul de apa si transferul de caldura, fortand sistemul dvs. sa lucreze mai mult si sa foloseasca mai multa energie pentru a incalzi apa la temperatura dorita. Acest lucru nu numai ca duce la cresterea costurilor de functionare, dar poate reduce semnificativ durata de viata a boilerului dumneavoastra.
TESY a recunoscut provocarea omniprezenta a calcarului si a dezvoltat boilere de apa electrice care abordeaza aceasta problema. Modelele lor cu elemente de incalzire uscate sau ceramice prezinta o abordare convenabila a tehnologiei de incalzire a apei. Iata cum se remarca acestea:

  • Protectie impotriva calcarului: Prin reducerea la minimum a contactului dintre apa si elementul de incalzire, tehnologia de incalzire uscata reduce in mod eficient acumularea de calcar. Acest lucru nu numai ca asigura o eficienta optima, ci si prelungeste durata de viata a incalzitorului.
  • Functionare silentioasa: Boilerele TESY functioneaza silentios, datorita elementului de incalzire uscat, care elimina zgomotul asociat de obicei cu elementele de incalzire care se depun si se fisureaza sub presiunea depunerilor de calcar.
  • Eficienta energetica: Datorita acumularii reduse de calcar, boilerele TESY isi mentin eficienta in timp, necesitand mai putina energie pentru a incalzi apa la temperatura dorita. Acest lucru se traduce prin facturi energetice mai mici si o amprenta de carbon mai mica.
  • Longevitate: Bariera protectoare din jurul elementului de incalzire nu numai ca combate calcarul, dar protejeaza si elementul de efectele corozive ale apei, prelungind si mai mult durata de viata a boilerului.

Ghid pentru gama de modele TESY cu protectie impotriva calcarului

Gama ModEco cu element de incalzire ceramic: Stabilirea unui standard mai ridicat
TESY ModEco aduc si mai mult, incepand cu cel mai inalt rating energetic din categoria sa: Clasa energetica B. Utilizarea tehnologiei INSUTECH pentru o distributie uniforma si o izolatie foarte eficienta inseamna pierderi termice cu pana la 16% mai mici, ceea ce se traduce prin economii semnificative de energie.

Ecologic si eficient din punct de vedere al costurilor

Setarea ECO a termoregulatorului promoveaza o functionare eficienta din punct de vedere al costurilor si de lunga durata. Cuplate cu fiabilitate ridicata caracteristici de siguranta si constructie durabila, boilerele ModEco Cermic se mandresc, de asemenea, cu o rezistenta ridicata la temperatura si presiune datorita unei conducte de apa calda din otel inoxidabil si a legaturilor durabile asigurate prin sudare cu plasma.
Certificat de sanatate si igiena
Pe langa constructia lor robusta si functionarea eficienta, modelele ModEco Ceramic sunt prevazute si cu un certificat de igiena, care afirma ca sunt potrivite pentru furnizarea de apa calda curata si sigura.
ModEco Cermic ofera modele cu o capacitate de 50 si 100 de litri, cu o izolatie impresionanta de 32 mm.

ModEco Cloud: Viitorul incalzirii apei

Seria ModEco Cloud duce inovatia cu un pas mai departe prin incorporarea tehnologiei inteligente in modelele cu elemente de incalzire ceramice. Datorita tehnologiei Cloud, ModEco Cloud ofera control prin internet de oriunde cu ajutorul aplicatiei MyTESY, astfel incat gestionarea alimentarii cu apa calda nu a fost niciodata mai usoara sau mai convenabila.

 

 

Aplicatia MyTESY va permite sa va folositi boilerul electric in cel mai eficient mod, datorita multiplelor functii convingatoare, cum ar fi:

  • Programator saptamanal, care permite utilizatorilor sa programeze functionarea boilereului electric de apa in functie de rutina lor saptamanala, pentru a asigura eficienta prin furnizarea de apa calda exact atunci cand este nevoie
  • Modul Vacanta – Perfect pentru momentele in care sunteti departe de casa pentru o perioada de timp. Prin setarea duratei absentei, a datei preconizate de intoarcere si a temperaturii dorite a apei, boilerul electric de apa va sti cand sa furnizeze suficienta apa calda pentru dusul de bun venit acasa. In timpul perioadei de vacanta, aparatul va fi complet sigur si va functiona in modul Anti-inghetare.
  • Pentru o nota suplimentara de confort, functia Boost asigura o incalzire rapida si eficienta atunci cand este nevoie de ea cel mai mult. Este inteligenta, este convenabila si este proiectata cu gandul la stilul tau de viata
  • Calculatorul de energie integrat permite monitorizarea cu usurinta a energiei consumate de la inceputul functionarii incalzitorului electric de apa sau de la ultima resetare a calculatorului
  • Modul inovator Eco Smart asigura o economie de energie de pana la 18% pe saptamana. Acesta va ajuta sa reduceti costurile cu energia electrica fara a sacrifica cantitatea de apa calda sau confortul. Software-ul integrat in controlul electronic, similar unei inteligente artificiale, urmareste si memoreaza in mod independent obiceiurile dumneavoastra, creand astfel un program si gestionand functionarea aparatului. Acest lucru va asigura apa calda exact atunci cand aveti nevoie de ea

In ModEco Cloud puteti alege intre modele cu o capacitate de 50, 80 si 100 de litri, cu o izolatie de 32 mm.

Combaterea calcarului cu modelele TESY din gama Anticalc, echipate cu element de incalzire uscata


Linia TESY Anticalc se remarca prin tehnologia elementului de incalzire uscat, care aduce o serie de avantaje pentru utilizator. Una dintre cele mai notabile caracteristici este functia BOOST, care activeaza a doua putere a elementului de incalzire, asigurand o incalzire rapida atunci cand aveti cea mai mare nevoie. Aceasta functie este perfecta pentru gospodariile aglomerate, in care cererea de apa calda poate creste neasteptat.

Intretinere usoara si fiabilitate ridicata

Intretinerea modelelor Anticalc este remarcabil de simpla, eliminand nevoia de golire preliminara a rezervorului de apa, care este adesea un aspect dificil al intretinerii incalzitorului de apa. Precizia termostatului capilar asigura fiabilitatea si siguranta ridicata a procesului de incalzire, oferind proprietarilor de locuinte liniste sufleteasca.
Durabilitate imbunatatita
Angajamentul TESY fata de durabilitate este evident in designul Anticalc – de la stratul de email CRYSTALTECH, care asigura o protectie anticorosiva fiabila a rezervorului de apa, pana la anodul de magneziu care prelungeste durata de viata a rezervorului. Gama Anticalc ofera modele cu capacitati de 80 si 100 de litri si modelul suplimentar Anticalc Slim cu o capacitate de 50 de litri, cu un diametru subtire de doar 38 cm care economiseste spatiu si o izolatie de 34 mm, ceea ce garanteaza o eficienta ridicata si pierderi termice reduse.
Certificatul igienic asigura siguranta apei calde produse.
Aflati mai multe despre TESY ModEco si Anticalc la tesy.ro

 

Despre TESY

TESY este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de boilere electrice cu acumulare, aparate electrice de incalzire, boilere cu pompa de caldura si rezervoare de apa incalzite indirect.
In ultimul deceniu, TESY a inregistrat o crestere rapida a afacerii datorita lansarii unei game largi de produse cu design modern, eficienta energetica ridicata si inalta calitate.
In conformitate cu viziunea companiei de a ridica stacheta in industria HVAC, produsele TESY sunt deja renumite in randul profesionistilor si utilizatorilor finali datorita desing-ului, functionalitatilor, controlului online al produselor din gama Premium si a solutiilor brevetate care ofera un nivel ridicat de confort.
La aproape 30 de ani de la deschiderea companiei, astazi produsele TESY se afla in casele a milioane de utilizatori fericiti din peste 55 de tari de pe 4 continente.