Home Articole Aplicatia TESY AR – o alta abordare inovatoare de la TESY pentru imbunatatirea experientei clientilor
Aplicatia TESY AR – o alta abordare inovatoare de la TESY pentru imbunatatirea experientei clientilor

Aplicatia TESY AR – o alta abordare inovatoare de la TESY pentru imbunatatirea experientei clientilor

0

TESY lanseaza o aplicatie de realitate augmentata pentru a ajuta clientii sa aleaga cel mai bun aparat de incalzire, boiler electric sau pompa de caldura pentru nevoile lor. Astfel, TESY demonstreaza, inca o data, ca experienta buna a clientilor cu produsele sale de incalzire reprezinta unul dintre obiectivele companiei.

Noua aplicatie de realitate augmentata marca TESY a fost dezvoltata pentru a ajuta orice persoana, de la designeri de interior pana la clientii finali, sa aleaga cel mai potrivit convector electric, boiler electric sau boiler cu pompa de caldura pentru nevoile si specificul locuintei. In cativa pasi simpli, oricine poate sa aleaga un anumit model din catalogul de produse si poate sa plaseze modelul 3D cu aspectul si dimensiunile reale in locul dorit din casa, prin scanarea acestuia cu camera telefonului mobil. Cu ajutorul aplicatiei TESY AR luarea deciziilor va fi mai rapida si mai usoara, odata ce se va vedea cum va arata produsul integrat in spatiul dedicat si in design-ul camerei. Nu vor mai exista surprize neplacute ca in cazul in care ati alege un aparat nou cu dimensiuni gresite sau un design nepotrivit, ori in cazul in care nu sunteti sigur ce produs va arata cel mai bine in casa.

Functionalitatile aplicatiei includ schimbarea intre diferite tipuri de instalatii – de exemplu, convectoarele electrice pot fi vazute ca aparate montate pe perete sau de sine statatoare, in timp ce boilerele reversive pot fi rotite pentru a fi vazute in versiunea lor orizontala sau verticala. Doua sau mai multe aparate din aceeasi categorie pot fi plasate in spatiul dedicat in acelasi timp pentru a fi comparate. Fiecare produs este insotit de informatii detaliate despre puterea nominala, precum si despre functionalitatile si avantajele specifice.

De asemenea, aplicatia ajuta utilizatorul sa aleaga cel mai potrivit boiler cu pompa de caldura, convector electric sau boiler electric pentru nevoile sale, datorita consilierului de produs integrat. Acesta este un instrument foarte usor si intuitiv, care ofera utilizatorului cateva produse din care sa aleaga, dupa ce a colectat informatii de baza despre cerintele referitoare la puterea nominala si caracteristicile produsului care trebuie indeplinite.

Odata cu lansarea aplicatiei de realitate augmentata, TESY demonstreaza inca o data ca inovatiile si tehnologiile moderne fac parte din ADN-ul companiei nu doar in ceea ce priveste dezvoltarea produselor, ci si legat de experienta pe care o ofera clientilor. TESY este un pionier al transformarii digitale in industria sa, fiind prima companie care ofera utilizatorilor o experienta de realitate augmentata. Aplicatia TESY AR este integrata si in platformele de comert electronic, ajutand clientii online sa ia decizia de cumparare mai rapid si cu un grad mai mare de siguranta.
Toate acestea, alaturi de efortul companiei de a face viata oamenilor mai usoara, alcatuiesc viziunea TESY.

Aplicatia TESY AR este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si AppStore.

YouTube

 

Despre TESY

TESY este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de boilere electrice cu acumulare, aparate electrice de incalzire, boilere cu pompa de caldura si rezervoare de apa incalzite indirect.
In ultimul deceniu, TESY a inregistrat o crestere rapida a afacerii datorita lansarii unei game largi de produse cu design modern, eficienta energetica ridicata si inalta calitate.
In conformitate cu viziunea companiei de a ridica stacheta in industria HVAC, produsele TESY sunt deja renumite in randul profesionistilor si utilizatorilor finali datorita desing-ului, functionalitatilor, controlului online al produselor din gama Premium si a solutiilor brevetate care ofera un nivel ridicat de confort.
La aproape 30 de ani de la deschiderea companiei, astazi produsele TESY se afla in casele a milioane de utilizatori fericiti din peste 55 de tari de pe 4 continente.