Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat STONE CARPET este solutia ideala pentru pardoseala ta, chiar si la exteriorul casei!
STONE CARPET este solutia ideala pentru pardoseala ta, chiar si la exteriorul casei!

STONE CARPET este solutia ideala pentru pardoseala ta, chiar si la exteriorul casei!

0

Ce este un “covor de piatra”?

Un covor de piatra este o acoperire de podea realizata din pietricele rotunjite, pietricele de marmura sau cuart, care sunt disponibile in multe nuante diferite, de asemenea putem integra si optiuni decorative: compozitia liniilor, figurilor, muchiilor, modelelor (modele repetate), logo-uri.

STONE CARPET confera fiecarei scari si fiecarui coridor un fler distinctiv. Lucrat si intre placi, aceasta acoperire este un adevarat punct de atractie. Astfel, sunt create mozaicuri frumoase din elemente si placi de covor de piatra. Ești complet liber in posibilitatile de proiectare cu modelul tau de covor de piatra.

La acest sistem de pardoseala, exista un liant, care este de obicei rasina epoxidica sau rasina poliuretanica ( CS 100 POLYSTONE ). Pietrele sunt rotunjite, astfel incat sa ofere o senzatie placuta la mers.

 

Covorul de piatra are o cerere tot mai mare in ultima vreme, la exterior il puteti folosi pentru alei pietonale, balcon, parcare,garaj,  gradina, terasa, scari exterioare, piscina, acoperis, locuri de joaca, etc.

Toate pardoselile din marmura/granit/cuart instalate de ICR SOLUTION sunt rezistente la uzura, la trafic intens, la fisuri, la pete de ulei, la mucegai si la alti factori care de obicei afecteaza alte tipuri de pardoseala. Tratamentele speciale de protectie inhiba depunerea prafului, impiedica patrunderea umiditatii si garanteaza longevitatea aspectului si a rezistentei in fata agentilor externi.

Exista tratamente care protejeaza finisajul inclusiv de efectele ciclurilor inghet-dezghet sau de contactul cu apa sarata. In functie de nevoi, aceste tratamente pot fi aplicate rapid de catre echipa noastra de constructori, la incheierea lucrarii.

 

CUM SE APLICA

Prima etapa este turnarea unui covor de piatra, asemanator sapei. Acest lucru se poate face pe o suprafata/pardoseala deja existenta, cum ar fi betonul sau gresia. Covoarele din piatra sunt deschise si nu au rosturi. Sunt disponibile covoare de piatra pentru exterior si covoare de piatra pentru interior. In principiu, aceasta acoperire este perfect potrivita pentru toate nevoile casei tale.

Pana in 2016, covoarele din piatra pe baza de solvent erau inca disponibile in magazine. Acestea nu mai sunt permise in interior, deoarece puteau emite vapori nocivi. Covoarele din piatra utilizate astazi pentru interioare sunt considerate inofensive pentru sanatatea dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati sau sa vizitati site-ul nostru pentru a vedea mai multe dintre proiectele noastre.

Exemple de utilizare

Asezarea unui covor de piatra este o idee deosebit de buna nu doar pentru spatiile exterioare, ci si pentru cele interioare, precum baia, deoarece un covor cu pietris nu este doar frumos de privit, ci si igienic si impermeabil. Faptic vorbind, este o experienta cu totul diferita atunci cand iesi din dus, iar picioarele tale calca pe un covor de pietris care este cald, in locul placilor reci de marmura sau gresie, cu care ne-am obisnuit ca si tip de pardoseala in sala de baie. Pentru dusul in sine, un covor de piatra este, de asemenea, solutia ideala.

Sfat: De ce sa nu creezi un blat de bucatarie cu un covor de piatra? Aspectul de piatra, in special, va oferi bucatariei dvs. un aspect modern, dar elegant. Cu robustețea sa, obtine chiar puncte in ceea ce priveste curatarea si rezistenta la taiere.

Un covor de piata este potrivit oriunde se doreste un aspect nobil.

Atentie insa la detalii, un sistem de covoare din piatra aplicat de profesionisti precum specialistii nostri de la ICR Solution, va avea finisaje realizate cu atentie, covorul de piatra poate chiar masca obiectele de pe terasa.

Covoarele din piatra ofera fiecarei camere o ambianta nobila. Dar daca nu sunteti foarte familiarizati cu asezarea podelelor, s-ar putea sa va feriti de instalarea in regim propriu a unui covor de piatra.

In ghidul nostru de covor de piatra, va aratam cum sa asezati singur acest tip de pardoseala, si mai ales la ce trebuie sa acordati atentie atunci cand aveți grija de covorul dumneavoastra de piatra.

Fie ca un covor de piatra sau chiar o scara de piatra este alegerea potrivita pentru casa ta, tu decizi, desigur, pe tine. Nu exista niciun alt finisaj atat de versatil pe piața care sa poata fi aplicat atat de ușor.

Recomandarea noastra este sa optati intotdeauna pentru materiale durabile, de calitate certificata. ICR Solution va ofera garantia increderii pe piata de rasini epoxidice, avand o experienta de peste 18 ani in industrie, totodata veti putea beneficia de expertiza si consultanta tehnica gratuita din partea specialistilor nostri, care iti stau la dispozitie cu sfaturi practice si idei surprinzatoare.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

 

 

Despre ICR SOLUTION

De peste 18 ani, ICR SOLUTION activeaza in comercializarea rasinilor epoxidice, poliuretanice, poliaspartice si poliuretanice. Specializata in pardoseli si sisteme de impermeabilizare, compania a dezvoltat o gama larga de produse care ofera solutii pentru acoperirea si impermeabilizarea tuturor tipurilor de suprafete interioare si exterioare.

Produsele ICR SOLUTION sunt fabricate la cele mai inalte standarde in doua unitati de productie, cu o suprafata totala de 15.000 de metri patrati in Canada si Europa, cu trei depozite logistice in Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Multe dintre produsele ICR au primit o certificare CE cu o durata de viata estimata de pana la 20 de ani si se disting prin usurinta aplicarii si conformitatea cu cele mai recente cerinte de mediu. In plus, compania are certificari ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2005.

Urmariti-ne!   Facebook    Instagram    Linkedin   Youtube