Home Topics Proiecte urbane și rurale Industriale nJoy adauga noi directii de dezvoltare lansand produse pentru performanta industriala
nJoy adauga noi directii de dezvoltare lansand  produse pentru performanta industriala

nJoy adauga noi directii de dezvoltare lansand produse pentru performanta industriala

0

De la concept la performanta dovedita

De peste un deceniu nJoy proiecteaza, produce si vinde solutii UPS care asigura backup-ul alimentarii cu energie electrica pentru protectia eficienta a echipamentelor electrice si electronice.

Fiind prezent in peste 10 tari la nivel global, brandul a dezvoltat de-a lungul anilor peste 500 de produse diferite, in prezent oferta sa dispune de aproximativ 200 de repere cu aplicabilitate in domenii precum IT, Securitate si Energetic de backup. nJoy se concentreaza in mod deosebit pe UPS-uri si surse de alimentare PC, oferind linia de baterii nJoy ca produs complementar in sectiunea sa de accesorii UPS.

Performanta demonstrata in domeniul IT si cererea crescanda aparuta pe piata a determinat reprezentantii nJoy sa adauge noi directiile de dezvoltare produselor sale, tintind nevoile de backup de energie in continua transformare din sfera mediului industrial.

Dupa mai bine de 10 ani de dedicare domeniului IT&C, in 2019, nJoy depaseste bariera surselor neintreruptibile (UPS) de pana la 10 KW oferind o noua solutie de backup sistemelor critice ce stau la baza afacerilor din sfera industriala, a securitatii si a infrastructurii energetice.

Garun – noua serie nJoy de UPS trifazici din gama industriala

Cu unitati UPS de mare putere si cabinete suplimentare de baterii concepute pentru scalabilitate crescuta si o rezerva de energie suficienta, Garun se dovedeste a fi un echipament de incredere in performanta industriala.

Seria Garun UPS este recomandata sustinerii cladirilor comerciale, sistemelor de management, securitatii si protectiei impotriva incendiilor, sistemelor din centrele de urgenta, echipamentelor medicale, liniilor de productie, robotilor si panourilor de comanda industriale cat si oricarei situatii in care exista nevoia de backup energetic intr-un mediu trifazic.

nJoy enumera cateva nevoi ale pietei industriale pe care noua serie de UPS profesionali le acopera intr-o maniera profitabila:

  • Energie electrica livrata stabil si fara fluctuatii
  • Protectie electrica pentru echipamentele critice
  • Productivitate continua fara intreruperi neasteptate de energie electrica
  • Scalabilitate crescuta pentru o viitoare adaugare de sarcini/consumatori
  • Scalabilitate pentru o eventuala redimensionarea a timpului de back-up
  • Instalare flexibila si moduri de operare multiple
  • Eficienta ridicata
  • Costuri scazute si previzibile

Odata cu livrarea, la inceputul anului 2020, a primelor produselor din seria Garun UPS, brandul nJoy devine o optiune viabila de solutie profesionala pentru rezerva de energie necesara infrastructurii mediilor industriale atat din sectorul privat, cat si public.