Home Stiri Cladiri Inteligente, Instalatii si automatizari Grupurile de pompare Master Engineering pentru fabrici de bere. Afla ce tipuri de pompe poti folosi
Grupurile de pompare Master Engineering pentru fabrici de bere. Afla ce tipuri de pompe poti folosi

Grupurile de pompare Master Engineering pentru fabrici de bere. Afla ce tipuri de pompe poti folosi

0

Vremea calda de afara parca ne imbie pe unii dintre noi sa ne gandim (responsabil) la bere. Eu ma gandesc la bere, dar si la fabricile de bere si grupurile de pompare fluide Master Engineering  care s-au dovedit de nenumarate ori cea mai buna solutie pentru afacerile mici, medii si mari. Nu de multe ori am intalnit proprietari de berarii mari, dar si de cele mici, care creeaza diverse sortimente acasa.

Stiai ca generatia milenarilor prefera un alt stil de viata, unde alcool-ul este intr-un trend de descrestere? Viata acestei industrii este in perioada de transformare, ceea ce inseamna diversitate in gusturi, dar si gasirea celor mai fiabile si eficiente solutii de functionare. Iar aici rolul grupurilor de pompare este vital.

Rolul grupurilor de pompare fluide intr-o fabrica de bere

Cumpararea unui grup de pompare fluide pentru o fabrica de bere este o investitie semnificativa in acest tip de afacere, deoarece un grup de pompare foarte bun face procesul de productie mai eficient.

Te sfatuiesc ca atunci cand te hotarasti sa cumperi un grup de pompare pentru berarie, sa discuti cu cei mai buni consultanti. Pompele trebuie sa elimine riscul de contaminare, sa iti reduca costurile si sa aduca acea diferenta de care ai nevoie. Trebuie sa alegi anumite pompe care sa reziste la temperaturi inalte, pentru a putea recircula amestecurile si lichidele fierbinti, fara a incarca factura de curent.

Cele mai recunoscute si folosite pompe sunt Grundfos de la Master Engineering, deoarece fiabile.

Pompe multietajate verticale si centrifugale CR

Pompele din familia Grundfos CR sunt pompe multietajate verticale si centrifugale si sunt folosite in domeniile rezidentiale si industriale, de la alimentarea cu apa pana la tratarea apei, inclusiv cele pentru lichide de inalta presiune, calde, periculoase, inflamabile si corozive. Sunt preferate si in instalatiile antiincediu, in agricultura, horticultura si irigatii.

Unul dintre avantajele acestei clase (pentru care multi o prefera) este designul sau hidraulic, optimizat pentru eficienta energetica. De aceea, consultantii nostri o si recomanda, deoarece stiu provocarile fiecarei afaceri cand discutam despre reducerea costurilor la energie.

Pompe submersibile SP

Pompele submersibile Grundfos SP sunt renumite pentru eficienta si fiabilitatea lor ridicata datorita designului hidraulic. Fabricate in intregime din otel inoxidabil rezistent la coroziune, pompele SP sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii. Aceste pompe te vor surprinde cu costuri scazute pe termen lung si o rezistenta ridicata la nisip si alte abrazive, protectie impotriva arderii motorului si intretinere usoara. Sunt folosite in aprovizionarea cu apa subterana si a apelor uzate, in irigatii, in horticultura si agricultura si multe alte aplicatii industriale.

Pompe CRN pentru instalatie de osmoza inversa

In Australia exista o celebra fabrica de bere, Coopers Brewery. In 2001, Coopers Brewery s-au relocat in Regency Park, fiind nevoiti sa construiasca, sa instaleze si sa puna in functiune o noua instalatie de osmoza inversa, cu o capacitate de 2000m3/zi. Selectarea pompei Grundfos pe care o gasesti si la Master Engineering a oferit o flexibilitate de operare si o selectie corecta a materialelor pentru conditiile de apa de la Coopers Brewery.  Pompele sunt utilizate pentru alimentarea cu apa cu presiune ridicata si pentru pomparea ei de la orificii la instalatia RO.

Astazi, sistemul de osmoza inversa functioneaza efectiv cu pompele Grundfos CR. Coopers Brewery are acum un sistem capabil sa furnizeze apa suficienta, de buna calitate, in scopuri de productie zilnica.

Recomandarile Master Engineering

In plus fata de avantajele specifice ale tipurilor de pompe pentru afacerea ta, asigura-te ca iei in calcul si celelalte detalii, cum ar fi folosirea ei pentru debitul potrivit. Stiind presiunea pe care o exercita orice tip de afacere, am venit in intampinarea tuturor producatorilor si antreprenorilor cu service-ul nostru, de unde poti cumpara piese de schimb, fara a fi presat de timp. In plus, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine si pentru afacerea ta.

Despre Master Engineering

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Deasemenea, poti solicita, oricand si cu incredere, expertiza specialistilor Master Engineering in solutionarea diverselor aplicatii ce implica pompe si grupuri de pompare apa, prin email office@master-eng.ro, sau accesand situl nostru www.solutiipomparefluide.ro. Ne gasesti si pe Facebook si LinkedIn.