Home Stiri Cladiri Inteligente, Instalatii si automatizari Esti managerul unui hotel, mall, al unei fabrici sau a unui cartier de locuinte? Redu consumul de energie cu pana la 50% cu pompele si grupurile de pompare a apei de la Master Engineering
Esti managerul unui hotel, mall,  al unei fabrici sau a unui cartier de locuinte? Redu consumul de energie cu pana la 50% cu pompele si grupurile de pompare a apei de la Master Engineering

Esti managerul unui hotel, mall, al unei fabrici sau a unui cartier de locuinte? Redu consumul de energie cu pana la 50% cu pompele si grupurile de pompare a apei de la Master Engineering

0

Cu o expertiza vasta in domeniul rezidential si industrial in ceea ce priveste pompele si grupurile de pompare, specialistii Master Engineering ofera de fiecare data solutia tehnica optima cu un raport foarte bun calitate pret. Prin intermediul Master Engineering  ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa, de top, executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara .

Gandeste-te ca  hotelul sau mall-ul este un spatiu generos si luminos, in care poti gazdui diverse evenimente, targuri. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in calcul este siguranta oamenilor prin oferirea continua de apa calda, rece, ventilatie, climatizare, caldura, antiincendiu, apa uzata.

Fiecare client trebuie sa poata profita de intregul sistem de apa si de incalzire tot timpul. Cu pompele si grupul de pompe Master Engineering economisesti timp, energie si spatiu. Aplicatiile de citire in timp real a parametrilor tehnici ai pompelor Master Engineering iti ofera o administrare extrem de usoara a cladirilor. Tu trebuie doar sa faci o verificare ocazionala a sistemului.

Reduce costurile de intretinere si facturile excesive

Datorita utilizarii unor tehnologii avansate a pompelor de apa Master Engineering, proprietarii si managerii de hoteluri, mall-uri sau chiar si stadioane pot reduce consumul de energie pana la 50%.

O electropompa de circulatie recomandatata hotelurilor si mall-urilor este Magna3. Aceasta dispune de un contor de energie termica incorporat, care monitorizeaza distributia energiei termice a sistemului si consumul. Astfel poti evita facturile excesive de energie cauzate de dezechilibrele sistemului.

Poti economisi si mai  mult, instaland un dispozitiv separat de masurare a energiei in interiorul sistemului, contorul de energie avand o precizie de +/- 10%, in functie de punctul de serviciu.

In plus, Magna3 iti permite sa setezi o limita de debit maxim. Pompa monitorizeaza constant debitul pentru a asigura maximul de flux dorit. Acest lucru este datorat supapelor de reglare a pompei Magna3, imbunataind astfel si eficienta energetica globala a sistemului. Limitarile de debit reduc drastic consumul de energie.

Grundfos Magna3 este destinata pentru circulatia lichidelor in sistemele de incalzire, de apa calda menajera si in sisteme de racire si aer conditionat. De asemenea, pompa de circulatie poate fi de asemenea folosita si in sistemele cu pompe de caldura sol si in sistemele de incalzire solara.

In domeniul aplicatiilor industriale, Master Engineering vine in intampinarea celor din domeniu cu pompe centrifugale monobloc si cu cuplaj intermediar, Grundfos si Saer, pompe din titan, pompe dozatoare Grundfos, pompe submersibile de put Grundfos, electropompe verticale de presiune Grundfos tip CR, pompe de cazan Grundfos si Saer, pompe de apa uzata, mixere, pompe dublu flux, grupuri de pompare.

Discuta acum cu unul dintre consultantii Master Engineering pentru a alege cea mai buna solutie pentru tine.

Despre Master Engineering

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Deasemenea, poti solicita, oricand si cu incredere, expertiza specialistilor Master Engineering in solutionarea diverselor aplicatii ce implica pompe si grupuri de pompare apa, prin email office@master-eng.ro, sau accesand situl nostru www.solutiipomparefluide.ro