Home Hot news Tu cum alegi un grup de pompare apa potabila? Afla secretele specialistilor din domeniu
Tu cum alegi un grup de pompare apa potabila? Afla secretele specialistilor din domeniu

Tu cum alegi un grup de pompare apa potabila? Afla secretele specialistilor din domeniu

0

Inainte de a cauta informatii despre grupul de pompare apa potabila si pretul acestora, trebuie sa tii cont de cateva detalii care te vor ajuta sa iti optimizezi costurile si sa alegi optiunea potrivita tie. Master Engineering a sustinut intotdeauna optimizarea costurilor din punct de vedere calitate-pret. De aceea fiecare consultant analizeaza aplicatia de pompare, astfel incat solutia noastra tehnica sa satisfaca in proportie de 100% cerintele.

Cum alegi corect un grup de pompare a apei potabile

Orice pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa. In functie de pozitionare, pompele pot fi de suprafata (adica trag lichidul dintr-un rezervor) sau submersibile (adica imping lichidul catre consumator).

Cum alegi pompa de suprafata. Mai intai trebuie sa calculezi adancimea de aspiratie. De asemenea trebuie luat in calcul si care este traseul orizontal si vertical de alimentare pana la consumatori. Un consultant iti poate spune ce pompa iti este folositoare in functie de debitul necesar la distanta agreata.

Cum alegi o pompa submersibila. Se iau in calcul, in principal, inaltimea,  dar  si debitul de apa necesar la inaltimea respectiva. Nivelul panzei freatice scade in raport cu cresterea populatiei. De aceea este important ca pompele submersibile sa corespunda tehnic cu nevoile tale si sa  fie amplasate la adancimi mari pentru a asigura alimentarea continua cu apa.

Este recomandat sa discuti cu un consultant pentru a alege o pompa mai puternica decat ceea ce rezulta din calcule, astfel evitand situatiile in care aceasta functioneaza la maxim.

Importanta firmei de consultanta si a brandului

Atunci cand investitia ta se doreste a fi una de lunga durata, este important sa te adresezi unor consultanti specializati, care au in portofoliu cele mai bune branduri de grupuri de pompare a apei. Este foarte cunoscut faptul ca brandurile mari isi permit sa  imbunateasca intotdeauna tehnolgia si calitatea produselor pentru a intampina nevoile exigente ale consumatorilor.

Iti propunem cateva solutii si branduri de grupuri de pompare a apei pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand achizitionezi astfel de echipamente:

Grupul de pompare Grundfos, tip Hydro MPC  este folosit pentru fluide curate, configurate si echipate conform cerintelor tale, in vederea mentinerii presiunii in sistem, pentru consumuri constante sau variabile.

Pompele orizontale multietajate Grundfos, tip CM, CME sunt folosite in aplicatii de pompare a fluidelor curate, cum ar fi instalatii de spalare, grupuri hidrofor, tratare a apei.

Statia de pompare hidrofor Grundfos de suprapresiune si preansamblate este complet echipata si  folosita pentru pomparea si ridicarea presiunii apei in instalatiile casnice si nu numai.

Grupul pompare cu pompe orizontale de presiune, multietajate, este complet echipat, avand in componenta suport de fixare a pompelor cu sistem de antivibratii, colector de aspiratie si distribuitor de refulare, robineti de izolare pompe si clapeti de sens, vas de expansiune, tablou de comanda si automatizare, inclusiv presostate pentru fiecare pompa. Acest grup de pompare este utilizat pentru pomparea de  apa curata pentru uz rezidential, in sistem de hidrofor, pentru irigatii sau ca si statie de incendiu.

Statiile de pompare apa uzata Grundfos, tip M, MD, MLD sunt complet echipate, cu montaj uscat in interiorul cladirilor, utilizate pentru colectarea si pomparea apei uzate menajere.

Pompele submersibile de drenaj Grundfos, tip Unilift CC, KP, AP sunt pentru apa murdara, repompare fluide cu incarcatura mica, instalate temporar, mobile, dar si permanent,  fixe, pe un autocuplaj.

Pompele  de circulatie Grundfos, tip TP, TPD, TPE, TPED , simple sau duble, montate inline, ajuta la vehicularea de apa pentru sisteme de incalzire centrala, lichide de racire, apa calda menajera, lichide industriale si apa dedurizata.

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Deasemenea, poti solicita, oricand si cu incredere, expertiza specialistilor Master Engineering in solutionarea diverselor aplicatii ce implica pompe si grupuri de pompare apa, prin email office@master-eng.ro, sau accesand situl nostru www.solutiipomparefluide.eu.