Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat EPOXY FULLFLAKES  SYSTEM – O solutie revolutionara pentru pardoselile dumneavoastra
EPOXY FULLFLAKES  SYSTEM – O solutie revolutionara pentru pardoselile dumneavoastra

EPOXY FULLFLAKES  SYSTEM – O solutie revolutionara pentru pardoselile dumneavoastra

0

Pentru ca ne place sa raspundem provocarilor si sa venim cu solutii optime in intampinarea nevoilor clientilor nostri, am creat sistemul unic FULLFLAKESusor de aplicat, usor de intretinut, modern si foarte rezistent (desi are o grosime de doar 2.5mm poate sustine o greutate de pana la 1.5t/m²).

Acest sistem de pardoseala este ideal pentru garaje, terase, depozite, hypermarketuri, show room-uri. Este, totodata, recomandat pentru suporturi intens circulate estompand si protejand cu succes suprafetele impotriva zgarierii, fiind rezistent la trafic si uzura, la variatii de temperatura, dar si la socurile mecanice.

 

Asa cum se intelege si din denumire, stratul de baza este o rasina epoxidica, acoperita cu elemente decorative, reprezentate de fulgii polimerici, dupa care sigilata cu un start de rasina poliaspartica, pentru protectie chimica si mecanica.

Fie ca sunteti pasionati de amenajari interioare/exterioare pentru locuinta proprie, fie ca va ocupati cu constructia de ansambluri rezidentiale, ICR Solution va ofera cele mai bune solutii pentru pardoseala teraselor, parcarilor, garajelor, casa scarii sau chiar pentru interiorul locuintelor.

Principalul avantaj al acestui sistem, cel care il si face usor de intretinut, este faptul ca nu are rosturi de imbinare si ca intre planul vertical si cel orizontal avem suprafata continua. Se poate curata foarte usor cu un furtun, cu un mop sau chiar cu o matura.

Pe langa un finisaj  inedit, rezistent la zgariere si lovituri, acest sistem de pardoseala poate acoperi  foarte bine defectele substratului, in cazul in care acestea exista. Se poate aplica direct pe beton.

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de culori si modele de fulgi decorativi. Puteti opta pentru o culoare unitara, un mix propus de noi sau va puteti crea propriul design. Amestecati fulgii de diferite marimi si culori si veti obtine efecte decorative multiple!

Dupa cum spuneam si la inceputul acestui articol, EPOXY FULLFLAKES  SYSTEM este un sistem usor de aplicat. Pentru diversificarea ofertei, va punem la dispozitie 2 variante: fie puteti apela la echipa noastra specializata, care va poate aplica acest sistem sau, pentru cei pasionati va punem la dispozitie “EPOXY GARAGE KIT” in care, pe langa toate materialele de care aveti nevoie veti primi si descrierea necesara pasilor aplicarii.

In speranta ca v-am starnit interesul va asteptam sa ne contactati pentru a va putea oferi mai multe detalii legate de acest sistem de pardoseala.

Urmariti-ne!   Facebook    Instagram    Linkedin   Youtube

 

 

Despre ICR SOLUTION

De peste 17 ani, ICR SOLUTION activeaza in comercializarea rasinilor epoxidice, poliuretanice, poliaspartice si poliuretanice. Specializata in pardoseli si sisteme de impermeabilizare, compania a dezvoltat o gama larga de produse care ofera solutii pentru acoperirea si impermeabilizarea tuturor tipurilor de suprafete interioare si exterioare.

Produsele ICR SOLUTION sunt fabricate la cele mai inalte standarde in doua unitati de productie, cu o suprafata totala de 15.000 de metri patrati in Canada si Europa, cu trei depozite logistice in Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Multe dintre produsele ICR au primit o certificare CE cu o durata de viata estimata de pana la 20 de ani si se disting prin usurinta aplicarii si conformitatea cu cele mai recente cerinte de mediu. In plus, compania are certificari ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2005.