Home Topics Companii eMAG inaugureaza la Pitesti primul showroom in care este disponibil serviciul eMAG Express
eMAG inaugureaza la Pitesti primul showroom in care este disponibil serviciul eMAG Express

eMAG inaugureaza la Pitesti primul showroom in care este disponibil serviciul eMAG Express

0
  • Showroom-ul are o suprafata de 460 de metri patrati
  • Reduceri suplimentare in perioada 1-3 martie

Bucuresti, 27 februarie 2019 – eMAG inaugureaza vineri, 1 martie, la Pitesti, primul showroom care le ofera clientilor mai multa autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clientilor sa ridice produsele direct de la raft, fara ajutorul unui consultant. Cu o suprafata de 460 de metri patrati, noul showroom este amplasat intr-o zona usor accesibila, in incinta Pitesti Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

„Pe fondul dezvoltarii accelerate a orasului Pitesti, ca rezultat a numeroase investitii private, eMAG vine in sprijinul clientilor sai cu un spatiu mult mai mare, amplasat in cel mai important si modern centru comercial din localitate. In premiera pentru modelul promovat in showroom-urile eMAG, introducem la Pitesti serviciul eMAG Express, menit sa eficientizeze procesul de cumparare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fara implicarea consultantilor din magazin,” a spus Silviu Gugui, director retail eMAG. Pana acum, clientii eMAG din Pitesti puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oras, sau de la oficiile postale partenere.
Serviciul eMAG Express, care le ofera clientilor mai multa autonomie, este disponibil pentru urmatoarele game de produse: electrocasnice mici, accesorii, ingrijire personala.
In perioada 1-3 martie, clientii au la dispozitie reduceri suplimentare in showroom-ul eMAG din Pitesti, de pana la 15%, pentru orice produs achizitionat. Reducerea suplimentara se aplica la telefoanele Samsung, televizoare, laptopuri HP, produse de ingrijire personala, electrocasnice mari si mici, climatizare si sisteme de incalzire, bricolaj.
Totodata, clientii eMAG au la dispozitie mai multe modalitati de plata sigure si rapide, indreptate catre nevoile si dorintele lor. Astfel, clientii pot achita cumparaturile folosind cardul de cumparaturi eMAG-Raiffeisen sau cardurile partenere, care le ofera pana la 24 de rate fara dobanda.
Oferta completa disponibila, in primele trei zile de la deschidere, doar in magazinul eMAG din Pitesti poate fi accesata la urmatorul link: https://www.emag.ro/campaign/relocare-pitesti?preview=true.

Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider cu prezenta in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 17 ani, compania investeste constant in servicii bazate pe tehnologii dezvoltate in Romania, care ajuta clientii sa economiseasca timp si bani.
Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, serviciul de comanda instant.