Home Stiri Sisteme de izolatie fonica si acustica Details Acoustics – Lider in izolatie fonica si acustica
Details Acoustics – Lider in izolatie fonica si acustica

Details Acoustics – Lider in izolatie fonica si acustica

0

Termenul “izolatie fonica” este din ce in ce mai prezent in vietile noastre. Fie ca locuiesti la apartament, casa singulara sau duplex este foarte probabil sa fi intampinat cel putin o situatie in care ti-ai fi dorit sa ai o izolatie fonica foarte buna.

Pe parcursul a 10 ani de activitate am dezvoltat impreuna cu acusticieni de renume din Romania, solutii de izolatie fonica de neegalat.

Am brevetat materialul HD Foam Plus care face parte din gama noastra de produse HD Foam® (Heavy Foam) si am introdus in structurile noastre profesionale placile fonoabsorbante Audiofoam® Quash si membrana fonoizolanta adezivata Blocktec 70 cu film de protectie impotriva intinderii.

Pentru gama premium de materiale fonoabsorbante decorative va propunem panourile cu lemn sau tapetul fonoabsorbant printat in zeci de modele de la cel mai mare producator mondial, Vicoustic.

Toate aceste materiale sunt comercializate in exclusivitate in Romania de catre Details Acoustics (Details Media).

Pentru a obtine exclusivitatea a fost un demers anevoios si o munca asidua de peste 7 ani, timp in care am realizat lucrari de exceptie si am colaborat cu cele mai importante firme de constructii si proiectare arhitectura.

Materialele noastre sunt agrementate in Romania pentru industria constructiilor.

Produsul HD Foam Plus l-am introdus in anul 2010 si a beneficiat de un succes enorm. In anul 2015 am introdus placile Audiofoam® Quash, care au un grad mai bun de absorbtie fonica si un standard mai bun de ignifugare (B,s2,d0). Se monteaza si mult mai usor, fiind un material cu densitate medie cu microperforatii si mii de faguri la interior.

Membrana Blocktec 70 adezivata filmata, un flagship Details Acoustics inca din 2011, este un produs cu densitate foarte mare (greutate de 7 kg/mp la o grosime de 3.6 mm). Aceasta membrana poate reduce zgomotele cu pana la 39 de dB. Masuratorile acustice au fost realizate doar pentru membrana, fara alt material in componenta. Gradul de ignifugare al acestei membrane este, de asemenea, B,s2,d0.

Am reusit sa obtinem structuri unice de izolatie fonica prin combinarea acestor materiale cu beton, caramida, BCA sau gips carton ce ofera un grad de izolatie fonica imbatabil (100 dB). Am efectuat rapoarte de predictie pentru fiecare structura in parte, documente ce contin gradul de izolatie fonica detaliat in spectrul de frecvente 63 – 4000 Hz.

Pentru prinderile mecanice ale structurilor usoare colaboram cu cel mai mare producator pentru bride acustice, Suspensiones Elasticas del Norte (SENOR) si aducem de la acestia gama de top pentru amortizoare acustice antivibratii pentru pereti, tavan si pardoseala.

Inca ne luptam cu firme din Romania care se folosesc in mod ilegal de denumirile sau pozele produselor noastre pentru a atrage clienti si a le comercializa alte produse sub umbrela unui brand notoriu, dar speram ca acest lucru sa fie rezolvat cat de curand de institutiile abilitate, iar clientii sa nu mai poata fi pacaliti.

In anul 2020 am inceput colaborarea cu Ordinul Arhitectilor din Romania pentru a sustine impreuna cu acestia webinarii educationale despre izolatie fonica si acustica pentru arhitectii din Romania.

In anul 2021 am inceput parteneriatul cu ALLBIM NET pentru a introduce structurile noastre profesionale in bine-cunoscutul program de arhitectura BIM ALLPLAN.

Printre alte materiale pe care le comercializam se afla si placile fonoabsorbante Audiofoam® din Basotect (spuma melaminica produsa de BASF), placile fonoabsorbante albe Audiofoam® ECO, placile colorate Audiofoam® tip piramidal sau cofraj RF28.

Echipa Details Acoustics (Details Media) va sta la dispozitie cu personal specializat pentru a raspunde oricarei solicitari din domeniile izolatie fonica si acustica. 

Ne puteti contacta cu ajutorul formularului de pe site-ul nostru www.details.ro sau telefonic la numarul 0723 773 630.

 

Cateva dintre realizarile noastre:

 

 • studiouri de radio, televiziune si productie audio-video (Radio ZU, Europa FM, Virgin Radio, Romantic FM, Mediapro, Antena Group, HaHaHa Production, Global Records, Cat Music, Roton, Chainsaw Europe, Ager Film si multi altii)
 • sali de sport si sali de clasa (American International School of Bucharest, Academia SRI, scoala Aletheea etc)
 • tratament acustic pentru zeci de biserici (Arhiepiscopia Ortodoxa Romana ALBA IULIA, Arhiepiscopia Severinului si a Strehaiei, Biserica Penticostala, Biserica Adventista)
 • izolatie fonica intre apartamente si proiecte acustice pentru zeci de ansambluri rezidentiale (Nordis, Baneasa Rezidential, Kiseleff 45, Eles Imobiliare, Rap Development, Maurer Imobiliare si multi altii)
 • izolatie fonica pentru sute de case tip duplex
 • izolatie fonica pentru mii de apartamente si case
 • izolatie fonica pentru saloane de evenimente, restaurante si hoteluri (Hotel Athenee Palace Hilton, Hotel Teleferic Poiana Brasov, Hotel Leul de Aur Sebes, Hotel Orizont, RIN Grand, Complex Hotelier Unirea, Aristocrat Event Hall, Credo Events, Jerry’s Pizza si multe altele)
 • colaborari cu firme de constructii din Romania (Bog Art, Tancrad, Terano, Gad, Magnum Expert Building, Impex Aurora si multe altele)
 • izolatie fonica, proiectare acustica si tratament acustic pentru spatii de birouri si camere tehnice (Microsoft, Google, Dell, BSS, COS si multi altii)
 • izolatie fonica pentru spatii comerciale, magazine si camere tehnice (Mega Image, Baneasa Shopping City, )
 • izolatie fonica pentru clienti din industriile automotive si feroviara (Automobile Dacia, Automobile Bavaria, Autoliv, Electroputere, Electroputere VFU Pascani si altii)