Home Topics Evenimente Cea de-a VII-a editie a conferintei „reTAG – a Retail, FMCG & e-Commerce Conference for the Modern World”
Cea de-a VII-a editie a conferintei „reTAG – a Retail, FMCG & e-Commerce Conference for the Modern World”

Cea de-a VII-a editie a conferintei „reTAG – a Retail, FMCG & e-Commerce Conference for the Modern World”

0

Profesionisti din domeniu discuta, pe 17 aprilie, despre cum vor evolua business-urile din aceste sectoare in urmatorii ani

Profesionisti din sectoarele e-commerce retail si FMCG sunt invitati, pe 17 aprilie 2024, la cea de-a VII-a editie a evenimentului „reTAG – a Retail, FMCG & e-Commerce Conference for the Modern World”. Evenimentul organizat de BusinessMark va reuni 17 lideri din domeniu, ce vor discuta despre cum au evoluat strategiile companiilor din aceste sectoare, care sunt prioritatile de pe lista business-urilor pentru perioada 2024-2025 si care sunt tendintele la nivel de e-commerce.

Cu o inflatie record, costuri ridicate si modificari legislative, cum se pozitioneaza zona de retail si FMCG in fata consumatorilor? Cum reflecta preturile de la raft aceasta situatie si care va fi evolutia? Cum se reflecta acestea la nivelul comportamentului consumatorului? Cum pot brandurile sa castige loialitatea clientilor pe o piata competitiva? Dincolo de pret sau conditiile de livrare si retur, cum se construieste o strategie menita sa tina clientii aproape? Care este atitudinea consumatorilor la nivel de retururi si care este reactia brandurilor la acest nivel?

Acestea sunt alte cateva subiecte la care invitatii vor incerca sa gaseasca raspunsul pe parcursul sesiunilor de prezentari si panelurilor, ce vor fi moderate de Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Au confirmat prezenta la eveniment:

Lucia Costea, Co-fondator & CEO, Secom® Healthcare Group

Catalin George Pozdarie, CEO, Hervis Romania

Mihai Patrascu, CEO, evoMAG.ro

Nicoleta Dumitrescu, Chief Operations Officer, Lensa

Michael Kaiser, Chief Commercial Officer, Sezamo

Alina Donici, Managing Partner, Artesana

Andrei Baluta, Director pentru Managementul Informatiei si Transformare Digitala, METRO Romania

Violeta Rosu, Fondator & Managing Partner, Blue Point Agency

Cristian Gavan, Fondator MAM Bricolaj

Teodor Gurgui, Mobile, Loyalty & UX Development Manager, Carrefour Romania

Alin Vlad, Ecommerce Director, Otter

Teodora Maracineanu, Marketing Director, Electrolux Romania

Remus Mihai Hirceaga, Country Manager, Expense Reduction Analysts Europe

Laura Rosca, Director Cercetare Calitativa, iSense Solutions

Sorin Zaharov, Digital Monitoring Specialist & Product Manager, Advahoo

Georgiana Enache, Managing Associate, ASP Advisors

Tudor Goicea, CRO & Co-founder, Aqurate

Evenimentul va avea loc la sala Constanta, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in intervalul 08:45 – 15:45 si vizeaza: General Managers, E-commerce Managers, Business Development Managers, Operations Directors, Procurement Managers, Distribution Managers, Commercial Directors, Brand Managers, Sales & Marketing Directors, Customer Development Managers, Online & Digital Managers, Trade Marketing Managers, Antreprenori.

Pentru mai multe informatii si pentru a va inregistra la eveniment, va rugam sa accesati pagina oficiala a evenimentului sau sa ne contactati la adresa office@business-mark.ro. Ultimele bilete sunt disponibile la pretul standard de 600 RON + TVA, iar grupurile beneficiaza de pana la 20% reducere, in functie de numarul de participanti inscrisi.

Eveniment organizat de BusinessMark

Partenerii evenimentului: Lion’s Head Romania, Blue Point Agency, AS Partners, Advahoo, Expense Reduction Analysts, EBS Integrator, iSense Solutions

Suport tehnic oferit de: SCS

Partener de monitorizare al evenimentului: mediaTrust

Parteneri media: spotmedia.ro, Ziarul Bursa, IQads, SMARK, Revista Cariere, AngajatorulMeu.ro, Logistic Post, PRwave, DigitalBusiness, Debizz, MATEK, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Global Manager, Global HR Manager, Events Max, Revista Piata, SpatiulConstruit.rom Top Business News, Ziarul 21, AntreprenorinRomania.ro, Club Economic, Romania Durabila, Economistul, Business Voice, Femei in Afaceri

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizam evenimente business, in principal „concept propriu”, gandite si planificate  de noi, de la idee si concept, pana la implementare. Avem o abordare „all-industries” si dedicam proiecte unei arii largi de industrii si domenii profesionale. Ne dorim sa ne punem „amprenta” in vietile profesionale ale participantilor, sa producem un impact concret.  Ne propunem sa cream contexte pentru schimb de experienta si creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat si a gasi partenerii potriviti.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizam evenimente construite pentru partenerii nostri, evenimente gandite impreuna cu acestia si adaptate obiectivelor lor. Daca esti in cautarea unei echipe profesioniste care sa organizeze evenimente B2B, suntem alaturi de tine, pas cu pas. Poti conta pe experienta noastra in consultanta, suport in crearea si implementarea conceptului de eveniment, in managementul evenimentului de la creatie, logistica, productie si pana la optimizarea eficienta a bugetului.