Home Topics Evenimente Forumul Constructiilor 2024: Inovatie si networking in constructii
Forumul Constructiilor 2024: Inovatie si networking in constructii

Forumul Constructiilor 2024: Inovatie si networking in constructii

0

Cu Forumul Constructiilor apropiindu-se rapid, comunitatea profesionistilor din constructii este pe cale sa participe la unul dintre cele mai anticipate evenimente ale anului.

Avand loc pe 25 aprilie la Arena One din Bucuresti, Forumul Constructiilor 2024 isi deschide portile pentru profesionistii din industrie. Sub sloganul „Unitate in constructii pentru performanta durabila”, evenimentul se anunta a fi un punct de cotitura pentru toti cei interesati de evolutia si digitalizarea in constructii, oferind o platforma ideala pentru schimbul de idei, tehnologii inovatoare si practici de succes.

Forumul Constructiilor este mai mult decat un simplu eveniment; este o ocazie unica de a te alatura unei comunitati dinamice si de a te sincroniza cu ultimele trenduri si inovatii din domeniu. Prin participarea ta, vei avea acces la o cunoastere profunda si la oportunitati de networking care pot contribui substantial la cresterea si dezvoltarea afacerii tale in constructii.

Forumul din acest an aduce in prim-plan teme esentiale pentru orice profesionist din constructii

Digitalizare in termeni concreti: Afla cum sa faci tehnologia sa lucreze eficient pentru tine, nu impotriva ta – alaturi de Costel Cojanu (PORR Romania), Rodica Lupu (CLUSTER TEC), Aurel Meirosu (CertSign), Catalina Miu (eDevize), Romina Posea (Leviatan Design).

Aplicarea AI in constructii: Daca iti imaginezi ca AI-ul e doar pentru cei care fac roboti sau masini care se conduc singure, te inseli. Ei bine, acum e pe santierele si in birourile noastre. Hai sa vedem cum ne poate revolutiona modul de lucru – alaturi de Adrian Dragomir (Termene.ro), Andrei Ciuca (eDevize), Andrei Georgescu (Stefanini EMEA), Adrian Onciul (CREADO), Florian Buca (Soft Tehnica).

Diverse si neprevazute: Aflam de la specialisti cum sa navigam printre hartii, reguli si surprizele birocratiei – fara sa ne scufundam – alaturi de Valentina Saygo (Ask for Accounting), Mircea Capatina (SmartBill), Cristian Mezei (Viata Verde Viu), Anca Zegrean (Biris Goran SPARL), Florin Manoloiu (eDevize).

Leadership – Nu este doar un titlu frumos pe cartea de vizita. E arta de a face oamenii sa vrea sa vina la munca, nu doar sa fie nevoiti. Ai ocazia sa te inspiri din experientele liderilor de top din industrie – Cristian Erbasu (Construcţii Erbaşu & FPSC), Petre Ene (Consitrans), Catalin Vişan (Concelex), Alexandru Fulga (CDS & PPC), Monica Grafu (Menatwork), Florin Vraja (Ness Proiect Europe), Serban Tiganas (DICO si TIGANAS birou de proiectare), Razvan Parvulescu (BTD Construct), Ovidiu Oprea (Viarom), Alexandru Stanean (TeraPlast), Attila Puskás (KÉSZ Romania), Catalin Podaru (Leviatan Design).

Lipsa ta de la Forumul Constructiilor 2024 ar insemna sa pierzi accesul direct la strategii inovatoare, la oportunitati de colaborare si la cele mai recente progrese tehnologice din domeniu. Participand, vei castiga nu doar cunostinte valoroase, ci si parteneriate potentiale si vei avea ocazia sa iti extinzi reteaua profesionala intr-un mediu care favorizeaza schimbul de idei si experiente.

Prezenta ta la Forumul Constructiilor 2024 este esentiala pentru a ramane competitiv intr-o industrie in continua schimbare. Prin fiecare panel, workshop si sesiune de networking, vei avea sansa sa inveti de la cei mai buni si sa aplici aceste lectii in proiectele tale, asigurandu-ti astfel un avantaj competitiv in piata.

Forumul Constructiilor 2024 este mai mult decat o investitie in dezvoltarea profesionala: este un pas catre viitorul afacerii tale

Inregistreaza-te acum pentru a iti asigura un loc in prima linie la cel mai anticipat eveniment al industriei constructiilor din Romania. Te asteptam alaturi de noi, sa fii parte din dialogul care modeleaza viitorul constructiilor. Inscrie-te aici

Forumul Constructiilor 2024 este posibil cu sprijinul partenerilor nostri: ACO, certSIGN, Ness Proiect Europe, Sixense; alaturi de organizatiile de prestigiu precum Patronatul Societatilor din Constructii (PSC), Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC), Casa Sociala a Constructorilor, Cluster pRO nZEB, Cluster TEC si Patronatul Proiectantilor in Constructii din Romania (PPC), si cu contributia partenerilor media: Wall-Street, Daibau, Bursa Constructiilor, Spatiul Construit, MATEK, Digital Romania si Agenda Constructiilor.