Home Articole DELTA EVENT SRL va prezinta – Aspiratoarele industriale Ruwac
DELTA EVENT SRL va prezinta – Aspiratoarele industriale Ruwac

DELTA EVENT SRL va prezinta – Aspiratoarele industriale Ruwac

0

Ruwac Industriesauger GmbH este unul dintre principalii producători de aspiratoare industriale si unitati de aspiratie, cu o experienta de peste 40 de ani in dezvoltarea de solutii individuale, sigure si inovatoare.

Indiferent de compozitia, natura sau volumul materialelor, indiferent dacă este aluminiu, ciment sau azbest, praf sau span, exploziv sau non-exploziv , inofensiv sau periculos pentru sanatate –  Ruwac va poate oferi o solutie pentru aspiratie, colectare si eliminare, in siguranta, cu performante ridicate si constante.

Domeniile de utilizare a aspiratoarelor industriale Ruwac vizeaza o gama larga de aplicatii din industria materialelor de constructii, automotive, industria aeronautica, alimentara, farmaceutica, chimica, constructii de masini, constructii navale si industria energetica.

Gama de puteri pentru care Ruwac ofera sisteme de aspiratie si aspiratoare industriale incepe de la 1 kW si poate ajunge la 50 kW.

 

De ce sunt asa de speciale aspiratoarele industriale Ruwac?

Aspiratoarele industriale Ruwac sunt construite individual in Germania, la tema pentru aplicatia specifica la care vor fi utilizate iar fiecare aspirator este unic fiind etichetat si identificat print-o serie unica de fabricatie.

Toate materialele si componentele din constructia aspiratoarelor industriale Ruwac respecta cele mai inalte standarde de siguranta si securitate a muncii iar calitatea si performantele sunt conforme cu cele mai stricte norme internationale si locale aplicabile.

Aspiratoarele industriale Ruwac sunt compacte si puternice, au o constructie modulara cu posibilitarea de reconfigurare si modernizare ulterioara.

Un avantaj important al aspiratoarelor Ruwac il reprezinta pozitionarea foarte joasa a centrului de greutate care mareste manevrabilitatea lor si elimina riscul de rasturnare si de producere a unor eventale accidente de munca.

Carcasele sunt realizate din materiale composite GRP – disipative sau conductive, rezistente la coroziune,  fara intretinere , incasabile, rezistente la contactul cu multiple substante chimice corozive, rezistente la lovire si impact fara riscul de modificari dimensionale cu pierderea etanseitatii ca in cazul carcarelor metalice.

Carcasele pot ingloba module speciale pentru reducerea zgomotului pana la nivelul de 53 dBA.

Turbinele sunt extrem de fiabile si performante fiind patentate, dezvoltate si fabricate de Ruwac in Germania.

Aspiratoarele industriale Ruwac pot fi dotate cu o gama completa de filtre ,in functie de aplicatie, fiind dimensionate pentru o incarcare minima pe suprafata si o durata foarte mare de utilizare in conditii de performante constante.

Regenerarea filtrelor se face prin sisteme de scuturare actionate manual din exterior sau automat electric sau pneumatic dar indiferent de sistem scuturarea se efectuaeaza fara riscul de contaminare a mediului de lucru sau al operatorului.

Sistemul de colectare si descarcare este simplu si eficient, materialele aspirate datorita fluxului turbionar de circulatie al aerului sunt depuse in cuva de evacuare, care pentru descarcare se actioneaza usor si ergonomic cu un sistem de actionare cu piciorul. Dupa descarcare,, peste cuva de eliminare deseu se lipeste un capac si intregul continut este sigilat si sigur pentru eliminare fara posibilitatea de contaminare a mediului si sau a operatorilor.

Aspiratoarele industriale Ruwac se pot configura cu o gama larga de automatizari, cu senzori de presiune diferentiala, cu senzori de nivel, de temperatura, de debit, etc. iar actionarea motoarelor se poate face prin diverse sisteme, de la actionare directa pana la convertizoare de frecventa si automate programabile sau cu alte sisteme integrate de comanda locala sau de la distanta.

Toate aspiratoarele Ruwac sunt concepute si dezvoltate astfel incat constructia sa fie cat mai simpla, cu intretinere redusa sau fara intretinere pentru a mentine un grad ridicat de fiabilitatea in functionare si costuri operationale reduse.

Datorita performantelor si fiabilitatii neegalate aspiratoarele industriale Ruwac sunt preferate si utilizate de cele mai importante concerne si grupuri industriale multinationale care pun acentul pe calitate, siguranta in exploatare si performante obtinute prin costuri de investitie si exploatare optime.

 

 

DELTA EVENT SRL

In Romania compania Ruwac Industriesauger GmbH www.ruwac.ro este reprezentata de 10 ani de firma DELTA EVENT SRL www.deltaevent.ro prin care ofera toata gama de produse si servicii: consultanta pre- vanzare, ofertare, livrare si punere in functiune, consumabile, piese de uzura si de schimb, garantie, asistenta tehnica si servicii de verificari periodice obligatorii.

www.deltaevent.ro;  www.ruwac.ro