Home Topics Comunicate de presa Columbia Tools, nume de top in finisajele de buna calitate, e acum distribuit de Plenimax in Romania
Columbia Tools, nume de top in finisajele de buna calitate, e acum distribuit de Plenimax in Romania

Columbia Tools, nume de top in finisajele de buna calitate, e acum distribuit de Plenimax in Romania

0

Columbia Tools produce de peste trei decenii uneltele cele mai durabile si de buna calitate pentru realizarea finisajelor din rigips. Aplicatoarele automate reprezinta un mod simplu, inovator, de realizare a unor finisaje rapide si performante. Cu accesorii pentru suprafete plane sau pentru colturi, pentru acoperirea orificiilor de suruburi si cuie, dar si pentru alte situatii specifice renovarii sau amenajarii, uneltele Columbia Tools sunt de nelipsit pentru orice profesionist in domeniul constructiilor. Si reprezinta o investitie durabila, pe termen lung!

Calitatea de exceptie a uneltelor Columbia Tools e sustinuta prin producerea tuturor componentelor, de la zero, in fabrici proprii din Canada si America de Nord. In acest fel, Columbia Tools tine sub un control atent si strict mentinerea unei performante inalte a uneltelor sale, de la proiectare si pana la finalizarea productiei. Astfel isi permite sa ofere o garantie de 5 ani pentru intreaga serie de unelte automate.

Uneltele Columbia Tools sunt disponibile acum si in Romania, prin distribuitorul Plenimax Constructii. Magazinul online disponibil pe shop.plenimax.ro contine descrieri pe larg ale produselor si tutoriale video, oferind servicii de distributie si garantie pentru toata gama Columbia Tools.

Despre Plenimax

Plenimax este un furnizor de solutii complete in domeniul constructiilor, oferind servicii integrate pentru ridicarea si finisarea cladirilor rezidentiale sau de business. Cu un portofoliu consistent si un deceniu de experienta, Plenimax ofera clientilor sai si abonamente de mentenanta pentru toate tipurile de instalatii prezente in cladiri de locuinte sau birouri. Din 2017, Plenimax este distribuitor unic Columbia Tools in Romania, prin magazinul online disponibil pe shop.plenimax.ro.