Home Articole Build with Menatwork! 27 de ani de constructii si dezvoltare de proiecte in Romania!
Build with Menatwork! 27 de ani de constructii si dezvoltare de proiecte in Romania!

Build with Menatwork! 27 de ani de constructii si dezvoltare de proiecte in Romania!

0

Grupul Menatwork, unul dintre principalele grupuri de constructii si dezvoltare de proiecte in Romania  implineste 27 de ani de performanta ca furnizor complet de solutii in domeniu.

Portofoliul compex de produse si capacitatea de a oferi clientilor servicii si solutii potrivite pentru proiecte in diferite domenii de aplicabilitate  fac ca indemnul  lansat odata cu aniversarea celor 27 de ani Build with Menatwork! sa fie unul asumat. Dovada stau cele peste 3000 de proiecte finalizate cu succes din portofoliul grupului.

Build with Menatwork!” este mai mult decat un slogan, este filozofia noastra de a face, de a construi impreuna. Iar Grupul Menatwork este tocmai rezultatul sinergiei  dintre productie – comert- consultanta –montaj pus la dispozitia clientilor” a declarat Monica Grafu, director general Menatwork.

In cei 27 de ani de activitate, Menatwork a fost implicat in  realizarea de proiecte in domeniile rezidential, medical, hotelier, de birouri, sportiv, industrial, comercial, cultural si public, in ultimii  ani furnizand solutii si materiale pentru proiecte importante ca: rezidentialele One Mircea Eliade Bucuresti (sisteme gips carton),  Barbu Vacarescu (sisteme gips carton), Cloud 9 (placa rezistenta la apa si foc AquaFire), Hercesa Residence (structura gips carton, adezivi, hidroizolatie), Belveo Brasov (sisteme gips carton), Neo Mamaia (tavane metalice) cladirile de bioruri Renault (pardoseli suprainaltate), H Victoriei (pardoseli tehnice), Iride Business Park (tavane metalice), Sema Park (pardoseli tehnice), Global Worth Campus (carton gips, plafoane metalice), noul resort hotelier Novum by the Sea (plafoane metalice), cladirile culturale Casa Filipescu-Cesianu, Castelul Corvinilor, Hunedoara, stadionul Steaua (tavane metalice, ceramica, adezivi) si stadionul Rapid (gips carton, accesorii), Piata Progresul Bucuresti (tavane metalice).

Domeniul medical a reprezentat un sector important in care Grupul Menatwork a contribuit cu solutii in ultima perioda, completandu-si protofoliul cu produse specializate, de la aparate de iluminat, la solutii pentru pardoseli, sisteme de apelare automata, ceramica, adezivi si obiecte sanitare, tavane, instalatii electrice si solutii de tratare a aerului. Grupul a furnizat recent solutii complete –materiale si montaj-pentru renovarea si construirea Sectiei de Radiologie a Spitalului Fundeni, Spitalului Militar Ion Jianu din Pitesti, Spitalul Militar pentru coronavirus din incinta Institutului Ana Aslan, Spitalul Regina Maria din Bucuresti, completand lista de peste 100 de cladiri medicale din portofoliu.

„Anul 2020 a fost un an marcat de blocaje si confuzie economica si emotionala, in care adaptare din mers la o noua realitate a fost prioritatea numarul unu. Portofoliul de produse complex si capacitatea echipei de a tine pasul cu schimbarile rapide ne-au permis sa abordam proiecte din diferite domenii de aplicabilitate, reconfigurand astfel ponderea gamelor in totalul businessului. Pentru 2021 suntem pregatiti sa raspundem cu acelasi profesionalism clientilor nostri, si ca noutate, vom transpune experienta noastra si prin servicii de montaj pentru lucrarile in care livram produse. In acest mod se va vedea mult implicarea noastra si asumarea raspunderii  in produsul finit.’’ Monica Grafu, director general Menatwork.

Preocuparea constanta si dorinta de a contribui la dezvoltarea calitatii spatiului construit in Romania au stat la baza implicarii grupului in mai multe proiecte sociale. In cotextul unei nevoi acute de spatii medicale de calitate si moderne in Romania, Menatwork in parteneriat cu asociatia FABORISA  s-a implicat prin furnizarea de materiale pentru modernizarea spitalului Marius Nasta din Bucuresti si a sectiei de pediatrie a Spitalului CF2 Bucuresti prin proiectul dezvoltat de FABORISA „Care for suffering”.

Desi un an imprevizibil, Grupul Menatwork a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de peste 50 mil de euro, iar pentru 2021 isi propune o crestere de 10% punand accent pe activitatea de productie si cea comert a Grupului care reuneste 9 firme specializate in furnizarea de solutii in domeniul amenajarilor si finisajelor de interior si exterior, echipamentelor pentru instalatii electrice, aparatelor si sistemelor profesionale de iluminat, echipamentelor termice si sistemeolor de ventilatie si climatizare.

Pentru viitor Grupul Menatwork mizeaza pe o crestere a prezentei pe pietele externe cu produsele realizate in fabricile proprii din Popesti Leordeni: pardoseala tehnica suprainaltata – Quattro Pavimente Tehnice, corpuri de iluminat – Vem Proiect Lighting, profile si accesorii metalice, sisteme palisare vie- Steel Business Profiles si tavanele metalice produse sub bine cunoscutul brand Prometal.

 

 

Despre Menatwork

Grupul de firme Menatwork este format în prezent din 9 firme cu un portofoliu complex de produse

și servicii pentru construcții și instalații, amenajări și finisaje pentru interior și exterior. Parcul administrativ și industrial din București, pe care își desfășoară activitatea firmele grupului, se întinde în prezent pe o suprafața de 90.000 de mp la Popești-Leordeni (județ Ilfov). În fabricile și rețeaua de distribuție ale Grupului Menatwork activează în prezent peste 350 angajați. Menatwork deține și propria rețea comercială în București (la Popești-Leordeni), Cluj Napoca, Craiova si Constanța. www.menatwork.ro