Home Topics Cursuri formare profesionala AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! Curs pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management
AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! Curs pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE! Curs pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management

0

Vă invităm să participați la Cursul pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management, organizat de ROFMA – Asociația Română de Facility Management cu sprijinul Pyronova Romania.
Inscriere
DE CE E IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI
Pe lângă dobândirea cunoștințelor teoretice cu privire la planificarea, organizarea, monitorizarea și controlul activității de prevenire și stingere a incendiilor și deprinderea unui limbaj de specialitate, cursul PSI oferă în plus:

  • familiarizarea în detaliu cu sistemele prin utilizarea diferitelor tipuri de agenți de stingere a incendiilor – apă, spumă, abur, apă fin pulverizată, bioxidul de carbon, azotul etc.
  • interacțiunea cu tipuri diferite de ACS-uri în interiorul camerei de demonstrații
  • înțelegerea funcționării subcomponentelor sistemului
  • prezentarea standardelor internaționale VdS și NFPA
  • înțelegerea perspectivei din punctele de vedere ale proiectantului si ale service-ului
  • împărtășirea experienței legate de probleme tehnice concrete a specialiștilor Pyronova în protecția la incendiu, activi în proiectare, execuție și service în toată regiunea Central și Est Europeană

În cadrul cursului veți urmări și dezbate studii de caz privind erorile produse în cazul în care nu s-a efectuat corect partea de prevenție a protecției împotriva incendiilor sau cazul în care s-a ales o strategie insuficientă de protecție.

Cui se adresează cursul
Tehnicienilor specializați în mentenanța clădirilor, site managerilor și facility managerilor interesați să aprofundeze cunoștințele legate de domeniul protecției la incendiu.

Care sunt avantajele participării la acest curs?

  • Vă dezvoltați profesional alături de lectori cu consistentă experiență teoretică și practică în domeniu.
  • Desfășurarea cursului are loc în centrul de training Pyronova, dotat cu laboratoare echipate cu tehnologie de ultimă oră.
  • Se vor derula exerciții practice pe echipamente funcționale.

Evenimentul va avea loc
Când: 28-29 noiembrie 2018, între orele 9:00-17:00
Unde: Centrul de training Pyronova, Calea Turzii 192, Cluj-Napoca

Tarif de participare

Membri ROFMA: 190 euro + TVA
Alți participanți: 230 euro + TVA

Mai multe detalii despre curs veți găsi în acest link.

IMPORTANT!

Pentru a asigura un proces de învățare la cele mai înalte standarde, ținând cont de accesul la laboratoarele dotate cu echipamente funcționale ale Pyronova Romania, numărul de participanți la curs este limitat la 10.

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul de înscriere și să-l transmiteți la sabina.usurelu@rofma.ro.