Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Airtex Magic FR – Tapet fara Imbinari de la Mehler Texnologies GmbH
Airtex Magic FR – Tapet fara Imbinari de la Mehler Texnologies GmbH

Airtex Magic FR – Tapet fara Imbinari de la Mehler Texnologies GmbH

0

Tapetarea peretilor inseamna, pentru noi, acoperirea lor cu un material printat la alegerea beneficiarului, creand astfel un spatiu pozitiv in care sa muncesti, sa traiesti sau sa te relaxezi. Imaginea printata poate fi aleasa individual de fiecare client, oferindu-i sansa de a avea pe perete

ORICE ISI POATE IMAGINA!

Airtex magic FR este o alternativa economica si ecologica la tapetul clasic. Latimea materialului poate fi de la 1m pana la 5m (si poate fi folosita pe inaltimea peretelui), iar lungimea poate fi aproape oricare (si poate fi folosita pe lungimea peretelui). Aceasta inseamna ca peretii pot avea un design nelimitat, fara imbinarile care deranjeaza deseori la tapetul clasic.

Solutia Mehler wallcovering este in mod special potrivita pentru medii usor contaminabile, asa cum sunt spitalele, restaurantele, hotelurile sau birourile, dar pot fi folosite cu succes si in casele particulare.

Airtex wallcovering este un material personalizabil folosind printarea digitala. Pentru opacizare, reducand in acest mod necesitatea pregatirii foarte atente a suprafetelor pe care se aplica, spatele materialului este gri. Astfel, eventualele urme de murdarie si imperfectiunile zidului vor fi mascate cu usurinta.

Gandeste orizontal, nu vertical!

Ceea ce face cu adevarat diferenta este modul de aplicare: in loc de clasicele fasii de tapet montate vertical (de sus in jos, cu nevoia permanenta de “potrivire” a fiecarei noi fasii la cea precedenta), acum poti monta totul pe orizontala. Doar aplica adezivul pe perete si incepe sa desfasori materialul printat, totul pe orizontala, de la stanga la dreapta sau invers. Apoi impinge cu un simplu spaclu bulele de aer ramase si taie marginile. Astfel, toata camera va fi tapetata fara nicio imbinare!

Avantajele principale ale Airtex magic FR

Lipsa imbinarilor la aplicare
  • Aspect decisiv pentru interior designeri & architecti
  • Aspect mai placut, igienic, mai putine probleme
Instalare usoara si rapida
  • Bucati > 150 m² sunt posibile
  • Reducerere cu 40-50% a timpului de instalare
Usor de printat
  • Compatibil cu printerele de mari dimensiuni
  • Poti printa aboslut orice iti doresti
Usor de curatat & rezistent la zgarieturi, datorita lacului protector
!!! fara investitii aditionale !!!

 

 

Sorin Olteanu
Sales director Mehler Texnologies Romania SRL
Phone +40 723 912 647
Sorin.Olteanu@freudenberg-pm.com