Home Topics Proiecte urbane și rurale Industriale nJoy prezinta Garun UPS sursa neintreruptibila de energie in afaceri
nJoy prezinta Garun UPS sursa neintreruptibila de energie in afaceri

nJoy prezinta Garun UPS sursa neintreruptibila de energie in afaceri

0

Calitatea energiei electrice un factor crucial in afaceri

Solutiile la problemele de calitate ale energiei electrice ce pot aparea in cadrul proceselor industriale, a serviciilor si chiar a celor rezidentiale, dicteaza competitivitatea pietei in domeniul energetic. nJoy, brandul romanesc specializat in protectia si managementul echipamentelor electronice si electrice, prezinta sistemele Garun UPS din gama sa industriala.

Prin accelerarea inovatiilor in planul tehnologic al produselor sale, nJoy reuseste in mod constant update-ul portofoliului sau de UPS, oferind in 2021 solutii complexe de backup de pana la 180 KW pentru sisteme critice ce stau la baza afacerilor din sfera industriala, a securitatii si a infrastructurii energetice.

Update-ul adus modelelor Garun 10 KL si 20 KL largeste utilizabilitatea UPS-uri industriali in sfera solutiilor de backup energetic de mare putere, acoperind o gama larga de nevoi, atat in medii de lucru monofazate, cat si trifazate.

 

nJoy Garun UPS – fiabilitate, rentabilitate si versatilitate energetica

Folosindu-se de versatilitatea tehnologiei moderne nJoy aduce pe piata industriala doua solutii UPS, Garun 10 KL si 20KL, ce asigura in mod rentabil energie electrica de calitate pentru consumatori critici cu alimentare trifazata sau monofazata. Mai exact, aceste solutii sunt pregatite sa protejeze si sa ofere energie in orice situatie, indiferent de necesitatile de alimentare ale consumatorilor conectati.

Intr-o maniera diferentiata fata de celelalte modele trifazate de mare putere din seria lor, UPS-urile Garun 10 KL si 20 KL reprezinta o solutie universala pentru sustinerea infrastructurii energetice atat intr-un mediul trifazat, cat si intr-unul monofazat. nJoy a echipat cele doua UPS-uri profesionale cu posibilitatea selectarii manuale a modului de operare astfel incat, consumatorii conectati indiferent de natura sarcinii lor sa poata functiona in conditii sigure.

UPS-urile Garun 10 KL si 20 KL sunt pregatite sa functioneze in toate variantele de mediu necesare beneficiarilor sai, indiferent de bransamentul acestora: intrare trifazata – iesire trifazata, intrare trifazata – iesire monofazata sau chiar si intrare monofazata – iesire monofazata.

Garun 10 KL-20 KL, printr-un factor unitar de putere pe iesire, o eficienta declarata intre 94.5% si 98.5% (depinzand de modul sau de functionare), un algoritm ce reduce distorsiunile armonice (pana la ≤ 2% in sarcina rezistiva si ≤ 5% in sarcina neliniara) si functia de transfer pe bypass pentru a elimina riscul intreruperilor, demonstreaza o capacitate mare de adaptare la medii cu consum crescut de energie (24/7) si la numeroase tipuri de consumatori.

Intreaga serie nJoy Garun UPS cu topologie ODC (Online Double-Conversion), indeplineste standarde stricte si ofera protectie completa pentru o gama larga de echipamente sensibile din domeniul infrastructurii IT, constructiilor, serviciilor de urgenta, liniilor de productie, robotilor si panourilor de comanda industriale, cat si pentru orice alta situatie in care apare nevoia de backup energetic pe durate critice.

Pe langa posibilitatea selectarii manuale a modului de operare in functie de bransament si/sau consumatori, modelele nJoy Garun 10 KL-20 KL ofera si posibilitatea scalabilitatii sarcinii si a timpului de backup in functie de nevoia specifica de energie a echipamentelor conectate. Astfel, toata seria Garun UPS ofera optiuni de modificare facila a configuratiei bateriilor interne, de adaugare a cabinetelor externe aditionale pentru baterii si de instalare a pana la 3 UPS-uri in paralel, devenind cea mai performanta solutie nJoy pentru protectia sigura, flexibila si de lunga durata a mediului in care este instalat.

Intreruperile energiei electrice afecteaza sistemele critice pana la sistarea operarii acestora si pot determina pierderi materiale si de timp. Pentru rezerva de energie necesara sustinerii infrastructurii afacerilor dumneavoastra atat din mediul industrial privat, cat si public, nJoy va recomanda Seria Garun UPS.