Home Articole Cursuri la ROFMEX 2018 DEZVOLTAȚI COMPETENȚE ÎN WORKPLACE, PROPERTY ȘI FACILITY MANAGEMENT 8-10 NOIEMBRIE • BUCUREȘTI
Cursuri la ROFMEX 2018 DEZVOLTAȚI COMPETENȚE ÎN WORKPLACE, PROPERTY ȘI FACILITY MANAGEMENT 8-10 NOIEMBRIE • BUCUREȘTI

Cursuri la ROFMEX 2018 DEZVOLTAȚI COMPETENȚE ÎN WORKPLACE, PROPERTY ȘI FACILITY MANAGEMENT 8-10 NOIEMBRIE • BUCUREȘTI

0

La ROFMEX 2018 aveți ocazia să participați, pe parcursul celor 3 zile (8-10 noiembrie), la seminare educaționale și cursuri certificate ROFMA pe teme de interes pentru domeniile workplace, property și facility management.

Evenimentele educaționale sunt susținute de o echipă puternică de profesioniști români și străini cu renume internațional care vor prezenta interactiv concepte teoretice și practice de ultimă oră.

Toți participanții la aceste cursuri vor primi certificate ROFMA, valabile în cadrul Programului educațional de învățare continuă dezvoltat de asociația noastră.

Program preliminar evenimente educaționale ROFMEX 2018
8 NOIEMBRIE
• 14:00-18:00 – Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri, predat de Cristian Isaincu, director de vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud.
9 NOIEMBRIE
• 09:00-15:00 – Cursul GRATUIT de inițiere în Facility Management, coordonat de lectori cu experiență consistentă în facility management. Eveniment susținut de AFI Cotroceni și Asociația Recolamp
• 10:00-14:00 – Cursul „Getting the best value from your FM contracts” (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)
• 15:00-18:00 – Cursul introductiv „Digitalizare și senzoristică pentru Workplace și Facility Management„, predat de Cătălin Tănăsescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania. Participarea la acest curs este GRATUITĂ.
10 NOIEMBRIE
• 10:00-16:00 – Cursul „Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri„, predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada). GRATUIT pentru membrii ROFMA.
• 10:00-16:00 – Cursul gratuit de inițiere în Facility Management, coordonat de lectori cu experiență consistentă în facility management.

Educația reprezintă un obiectiv major al ROFMA, iar includerea cursurilor și seminarelor în evenimentul ROFMEX subliniază acest lucru.

Dimensiunea educațională a ROFMEX reprezintă o sursă suplimentară de networking și know-how disponibilă tuturor participanților la eveniment. Veți vedea direct, în cadrul expoziției, o serie de echipamente, produse și soluții menționate în cursuri.

Vă așteptăm!
Condiții de înscriere
Alegeți din acest link cursurile la care doriți să participați și descărcați formularele de participare, pe care vă rugăm să le returnați completate la e-mail oana.dumitriu@rofma.ro. Locurile la cursuri sunt rezervate în ordinea primirii formularelor de înscriere.