Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Covor de Piatra – Stone Carpet
Covor de Piatra – Stone Carpet

Covor de Piatra – Stone Carpet

0

Cand vine vorba de decorarea casei, nu este vorba doar despre mobilier si schema de culori. Podeaua joaca un rol crucial in estetica generala a casei. Una dintre optiunile care a castigat popularitate in ultimii ani este utilizarea covoarelor de piatra.


Asadar, ce este exact un covor de piatra?

Este o amestec de pietre mici si o rasina speciala care este turnata peste suprafata pentru a crea o podea neteda si durabila. Piatrele utilizate in amestec pot varia ca dimensiune si culoare, permitand un design personalizabil.

Unul dintre principalele avantaje ale unui covor de piatra este durabilitatea sa. Spre deosebire de podeaua traditionala sau podelele din lemn masiv, un covor de piatra rezista la zgarieturi si uzura. Este, de asemenea, o optiune excelenta pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile si intrarile.

Un alt avantaj al unui covor de piatra este intretinerea redusa. Este usor de curatat si nu necesita etansare regulata ca alte optiuni de podele din piatra. Pur si simplu stergeti sau aspirati atunci cand este necesar si curatati petele cu o carpa umeda.

In plus fata de avantajele practice, un covor de piatra poate adauga si un aspect unic si modern oricarei camere. Textura sa naturala si variatiile de culoare il fac o optiune excelenta pentru a crea o atmosfera rustica sau industriala. Se potriveste de asemenea cu o varietate de stiluri de decor, de la minimalist la boem.

Daca luati in considerare instalarea unui covoras de piatra in casa dumneavoastra, este important sa gasiti un instalator de incredere. Procesul implica multa pregatire, inclusiv nivelarea suprafetei si asigurarea unei drenari corecte. Un instalator profesionist va poate sfatui, de asemenea, cu privire la cea mai buna combinatie de piatra si rasina pentru nevoile dvs. specifice.

In ansamblu, un covoras de piatra este o optiune de podea durabila, cu intretinere redusa si eleganta pentru orice casa. Textura sa unica si variatiile de culoare il fac o alegere excelenta pentru a adauga personalitate oricarei camere. Luati in considerare aceasta optiune pentru urmatorul proiect de renovare a casei dumneavoastra.

 

Despre ICR SOLUTION

De peste 18 ani, ICR SOLUTION activeaza in comercializarea rasinilor epoxidice, poliuretanice, poliaspartice si poliuretanice. Specializata in pardoseli si sisteme de impermeabilizare, compania a dezvoltat o gama larga de produse care ofera solutii pentru acoperirea si impermeabilizarea tuturor tipurilor de suprafete interioare si exterioare.

Produsele ICR SOLUTION sunt fabricate la cele mai inalte standarde in doua unitati de productie, cu o suprafata totala de 15.000 de metri patrati in Canada si Europa, cu trei depozite logistice in Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Multe dintre produsele ICR au primit o certificare CE cu o durata de viata estimata de pana la 20 de ani si se disting prin usurinta aplicarii si conformitatea cu cele mai recente cerinte de mediu. In plus, compania are certificari ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2005.

Urmariti-ne!   Facebook    Instagram    Linkedin   Youtube

 

Vezi si  Inovatie si reinterpretare in universul rasinilor by Victor Tanasescu CEO, ICR Solution
Microgranite: Viitorul Constructiilor Versatil și Impermeabil
Tendinte in Designul Interior in 2021
EPOXY FULLFLAKES  SYSTEM – O solutie revolutionara pentru pardoselile dumneavoastra
Pardoselile decorative 3D, ultimul trend in materie de amenajari interioare
STONE CARPET este solutia ideala pentru pardoseala ta, chiar si la exteriorul casei!