Home Topics Comunicate de presa Cineplexx Romania continua expansiunea pe piata locala de entertainment si preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center
Cineplexx Romania continua expansiunea pe piata locala de entertainment si preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center

Cineplexx Romania continua expansiunea pe piata locala de entertainment si preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center

0

Cineplexx Romania, subsidiara locala a Cineplexx International, unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, continua extinderea si consolidarea la nivel local si preia cinematograful multiplex din Iris Titan Shopping Center, din Bucuresti. Multiplexul, operat anterior de Cine Globe, dispune de sapte sali de cinema, cu o capacitate totala de 950 de locuri.

Noul cinematograf va fi redenumit Cineplexx Titan, urmand sa fie inaugurat la jumatatea lunii august, printr-o serie de oferte speciale pentru publicul de toate varstele.

Iubitorii de film din cartierul Titan vor putea alege dintre productii precum: A fost odata la… Hollywood / Once Upon a Time… in Hollywood (16.08), It Capitolul 2 / It Chapter 2 (6.09), Rambo: Ultima lupta / Rambo: Last Blood (20.09.) si Joker (4.10), dar si blockbustere ca: Regatul de gheata II / Frozen II (22.11), Jumanji: Nivelul urmator / Jumanji: The Next Level (13.12) si Star Wars: Skywalker – Ascensiunea / Star Wars: The Rise of Skywalker (20.12).

In urmatorii doi ani, strategia Cineplexx Romania vizeaza deschiderea mai multor unitati din Bucuresti si din alte orase mari din tara. Astfel, pana la inceputul anului viitor, compania va mai inaugura trei cinematografe, in Satu Mare, Sibiu si Targu Mures. Operatorul a intrat pe piata locala anul acesta prin preluarea Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, unde investitiile vor continua in viitorul apropiat.

Despre Cineplexx International

Cineplexx este unul dintre cei mai importanti operatori de cinematografe din Europa Centrala si de Est, cu o experienta de peste 50 de ani in industrie. Compania opereaza 49 de multiplexuri si 6 cinematografe traditionale, in 12 tari: Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia si Romania.

Extinderea la nivel international a inceput in 2009, cu achizitia unui multiplex in Bolzano, Tirolul de Sud, Italia. In urmatorii ani, compania a continuat extinderea si in tarile din sud-estul Europei. Cea mai recenta achizitie a venit in luna iunie 2019, cand Cineplexx International a intrat pe piata din Romania preluand cinematograful de 2.700 locuri din Baneasa Shopping City si marcand, astfel, inceputul dezvoltarii la nivel local.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.cineplexx.at.