Home Articole Amenajari, Finisaje, Iluminat Leier Rom anunta lansarea noilor culori pentru elementele de gard Modern si disponibilitatea pavajului Castrum in varianta antichizata, precum si campania promotionala cu Reduceri de 50% la pavajul Castrum
Leier Rom anunta lansarea noilor culori pentru elementele de gard Modern si disponibilitatea pavajului Castrum in varianta antichizata, precum si campania promotionala cu Reduceri de 50% la pavajul Castrum

Leier Rom anunta lansarea noilor culori pentru elementele de gard Modern si disponibilitatea pavajului Castrum in varianta antichizata, precum si campania promotionala cu Reduceri de 50% la pavajul Castrum

0

Intr-o piata in continua dezvoltare a constructiilor, Leier Romania se bucura sa anunte lansarea noilor culori pentru elementele de gard Modern, aducand un strop de prospetime si eleganta in amenajarile exterioare, in contextul unei cereri crescute pentru solutii estetice si durabile in constructii.

‘’Odata cu evolutia pietei constructiilor din Romania, se observa o tendinta tot mai accentuata spre amenajarile exterioare de inalta calitate si durabilitate. Aceste tendinte sunt sustinute de cererea crescuta pentru materiale si produse care sa imbine functionalitatea cu estetica, oferind astfel solutii complete pentru proprietatile rezidentiale si comerciale.

Analizam cu atentie cerintele din piata si trendurile actuale pentru a ne asigura ca putem oferi clientilor nostri produsele potrivite. Investim in utilaje de ultima generatie, astfel incat sa putem livra produse de inalta calitate, adaptate nevoilor si preferintelor clientilor nostri.” Ovidiu Soloc, Manager General, Leier, Punct de lucru Catcau.

Noile culori pentru elementele de gard Modern dezvoltate de Leier Romania sunt adaptate pentru a raspunde nevoilor si preferintelor clientilor, contribuind la crearea unor spatii exterioare frumoase si functionale. Aceste culori adauga o nota de eleganta si rafinament, fiind perfecte pentru a completa designul si estetica oricarui mediu.

  •  Elemente gard Modern, Alb Piatra Lunii: Un alb pur si stralucitor, inspirat de lumina lunii, ideal pentru un  aspect modern si rafinat.
  •  Elemente gard Modern, Antracit Onix: Un gri profund si sofisticat, oferind un look contemporan si elegant.
  •  Elemente gard Modern, Galben Topaz: Un galben cald si vibrant, aducand un strop de culoare si energie oricarui spatiu exterior.
  •  Elemente gard Modern, Maro Safir: Un maro bogat si luxos, perfect pentru a crea un contrast natural si armonios.

Totodata, Leier Romania este incantata sa anunte ca acum produsul Castrum este disponibil si in varianta antichizata, produs in fabrica Leier din Catcau.

Pavajul cu aspect antichizat este o alegere minunata pentru a conferi un farmec rustic sau vintage unei zone careia doriti sa-i acordati o nota distincta.

Acestea sunt fabricate special pentru a arata uzate, antichizate, pentru a prezenta semne de uzura artificiala, oferind aspectul a multor ani de utilizare.

Pentru a completa aspectul antichizat al pavajului, se pot adauga accesorii decorative, cum ar fi lampi de exterior antice, statuete sau chiar plante care se potrivesc cu tema aleasa.

Indiferent de alegerea ta, este important sa te asiguri ca pavajul antichizat este instalat corect si ca este intretinut corespunzator pentru a-si mentine aspectul de-a lungul timpului.

Dalele si pavelele raman elemente esentiale in amenajarile exterioare, fiind alese pentru rezistenta si versatilitatea lor.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, Leier Rom a lansat o campanie promotionala cu reducere de 50% la pavajul Castrum.

Aceasta oferta este valabila pana pe 30 iunie 2024. Va invitam sa profitati de aceste reduceri pentru a va amenaja spatiul exterior, oferindu-i o amprenta personala si moderna.

Pentru mai multe informatii despre noile culori pentru elementele de gard Modern si disponibilitatea pavajului Castrum antichizat, precum si pentru a afla detaliile campaniei Castrum cu reducere de 50% vizitati website-ul www.leier.ro.

 

Despre Leier

Grupul Leier desfasoara activitati in 7 tari europene, si anume Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Romania, Croatia si Ucraina, intr-o gama diversificata de domenii. Aceste domenii includ productia de materiale pentru constructii, servicii de comercializare si service pentru autovehicule premium precum BMW, Mini, Hyundai si Skoda, dezvoltare imobiliara, fabricarea de utilaje, respectiv confectii metalice si echipamente de inginerie mecanica.
Ascensiunea internationala a Grupului Leier pe piata materialelor de constructii, a inceput in anul 1970 prin construirea de catre domnul Michael Leier, fondatorul brandului, a primei fabrici de betoane, la Horitschon, Austria. Grupul se afla exclusiv in proprietatea familiei Leier, trei generatii gestionand impreuna afacerile si evolutia companiei.
In ceea ce priveste activitatile din Romania, Grupul de firme Leier a devenit un competitor de prima importanta pe piata materialelor de constructii, avand o prezenta semnificativa in acest domeniu. Succesul pe piata romaneasca s-a bazat pe o gama completa de produse, la cele mai inalte standarde de calitate si pe angajati motivati si de un profesionalism excelent.