Home Topics Comunicate de presa Wetterbest lanseaza noul mat in piata de invelitori metalice: NEOMAT 30
Wetterbest lanseaza noul mat in piata de invelitori metalice: NEOMAT 30

Wetterbest lanseaza noul mat in piata de invelitori metalice: NEOMAT 30

0

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a lansat NEOMAT 30 — noua protectie pentru acoperisuri, ce ofera o garantie de 30 de ani atat la coroziune, cat si la culoare. Neomat 30 este cea de-a doua protectie pentru acoperisuri lansata de Wetterbest, dupa SUPREM50, iar garantia de 30 de ani la culoare este cea mai mare garantie disponibila in piata de profil.

„NEOMAT 30 este dovada respectarii promisiunii Wetterbest de dezvoltare continua, de calitate, rezistenta si siguranta prin produse la cele mai inalte standarde, in linie cu nevoile clientilor si partenerilor nostri.  Alaturi de SUPREM 50, NEOMAT 30 completeaza portofoliul de protectii premium Wetterbest. Clientii nostri apreciaza calitatea, drept urmare, suntem increzatori in evolutia pozitiva a vanzarilor spre obiectivele setate pentru 2019”, a declarat Marian Pirvu, director general Wetterbest.

NEOMAT 30 ofera acoperisurilor o estetica deosebita printr-un aspect mat pronuntat, ce ofera eleganta si o nota distincta, timp de cel putin 30 de ani. In plus, datorita materialelor de top din care este fabricata, protectia inregistreaza si maximum de performante la rezistenta UV si coroziune.

Wetterbest NEOMAT 30 vine in completarea portofoliului actual si se aplica atat celor 4 profile de tigla metalica, cat si profilelor Click, minirulourilor si profilelor trapezoidale din portofoliul companiei.

Cu o experienta de 20 de ani pe piata de profil si o cifra de afaceri de 105 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, Wetterbest ofera solutii complete pentru acoperisuri, produse in cele trei fabrici din Romania, investind constant pentru realizarea de produse inovatoare, executate la standarde riguroase. In prezent, Wetterbest are in curs de finalizare o investitie de 8,4 milioane de euro pentru extinderea capacitatii de productie si relocarea fabricii din Baicoi, jud. Prahova. Pe langa cresterea capacitatii de productie, investitia va atrage dupa sine si optimizarea fluxurilor logistice si de depozitare.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA – este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.