Home Topics Comunicate de presa Sectorul Turnatoriilor: aici deseurile au valoare de „aur”
Sectorul Turnatoriilor: aici deseurile au valoare de „aur”

Sectorul Turnatoriilor: aici deseurile au valoare de „aur”

0

Turnatoriile care stiu sa reprelucreze toate metalele stiu sa transforme costurile de eliminare a deseurilor in avantaj competitiv si isi extind piata.

 

Sectorul metalurgic si, in special, turnatoriile se afla acum in primul plan in ceea ce priveste respectarea mediului inconjurator si impactul deseurilor derivate de la activitatea industriala asupra ecosistemului. Vorbim de milioane de tone de deseuri speciale, care in fiecare an trebuie sa fie eliminate cu resurse si costuri enorme.

„Sectorul nostru de obicei nu ocupa primele pagine a ziarelor economice, chiar daca este un sector foarte important pentru industrie, este considerat si un motor de crestere istorica pentru fiecare tara. Problema eliminarii deseurilor este un cost important, format de suma costurile de depozitare, de transportare, de sortare, de concosare si eliminarea deseurilor”.

Prezent pe cele cinci continente, MB a ascultat antreprenorii din acest sector  astfel a descoperit ca acestia au acelasi obiectiv prioritar: reducerea costurilor de eliminarea deseurilor.

Raspunsul lui MB este si misiunea sa: transformarea deseurilor in avantaje. Din anul 2002, anul in care a fost brevetata prima cupa de concasare, MB sta alaturi la inteprinderi pentru ca acestea sa exploateze ceea ce au pentru a produce valoare, in completa autonomie.

„Spunem mereu clientilor nostri ca ne asemanam cu antrenorii sportivi: valorificam resursele proprii pentru a imbunatati performantele lor si a le face sa aiba succes. Nu trebuie sa mergeti departe, in turnatoria dumneavoastra gasiti resursele necesare pentru reducerea costurilor dar si pentru cresterea veniturilor. Sunt doua  bune noutati!” Solutia este garantata de Departamentul MB de Cercetare si Dezvoltare: Concasorul mobil si Cupa de Sortare MB au fost create pentru a da valoare la resursele de turnatorie.

Ori de cate ori se produc deseuri din fonta, otel, metale usoare, metale neferoase, precum si zgura, pamant de turnatorie, Cupele de Concasare MB gestioneaza ciclul complet de reciclare direct pe santier. Modelele din gama MB, compacte si usoare de folosit,  au fost proiectate special pentru a fi instalate in spatii inchise sau mici.

Cu experienta acumulata si consolidata in mii de fabrici din lume, Departamentul de Cercetare si Dezvoltare MB este foarte explicit: „Cupele de Concasare si Sortare sunt instalate direct si rapid pe utilaje. Astfel toate deseurile pot fi concasate si sortate in mod de a fi reintegrate imediat in ciclul de productie. In asa mod resturile devin bunuri reutilizabile sau perfecte pentru fi vandute. Datele sunt evidente: este posibil de a  recupera si reutiliza peste 85% din deseuri, astfel in loc de un cost obtinem un avantaj productiv, economic si ecologic.

Cu Cupele de Concasare si  Sortare MB, lucrarile sunt efectuate direct in fabrica in putin timp si in mod profitabil pentru companie.

Obiectivul MB este de a fi un accelerator de afaceri pentru clientii sai: Cupa de Sortare selecteaza cantitati imense de material feros, in scurt timp, oferind un material controlat si de calitate. Este un produs tot mai cautat din partea firmelor de constructii.

In MB timpul de asteptare este echivalent la zero, nu numai pentru ceea ce priveste introducerea atasamentelor MB in procesele de lucru dar si pentru asistenta garantata 24 de ore pe 24, 7 zile pe saptamana. In orice tara din lume. MB ofera tehnicii sai pentru orice fel de informatii, demonstratii, asistenta si interventie directa pentru fiecare tip de solicitare.

Cupele de Concasare si Sortare MB sunt mereu pregatite pentru a interveni. Sunt proiectate pentru a „distruge” costurile si de a transforma deseurile in avantaje, oriunde aveti nevoie, chiar si in capul lumei sau in conditii extreme. Clientii nostri sunt primii care pot confirma acest lucru.

 

 

Didascalie

 

Cupa de sortare MB-LS170 pentru reciclarea și recuperarea deșeurilor feroase

https://www.youtube.com/watch?v=XxZjF0HRImI&t=4s

La un mare centru de reciclare, cupa de sortare MB-LS170 (instalată pe un incarcator Liebherr 514) alege deșeurile feroase pentru a separa bucățile mai mari de cele mai mici și fine. Astfel se va evita blocarea sau deteriorarea utilajului de reciclare, așa se evită pierderea timpului și a eficienței.

 

Cupă de concasare MB-L200

https://www.youtube.com/watch?v=IUAgxx-RSfk

În mai puțin de 20 de minute materialul este pregatit pentru reciclare. În comparație cu o lucrarea fără cupa de concasare, vom nota o economisie imensă de timp și o calitate superioară a materialului prelucrat. Rezultat: costuri reduse și venituri mărite.

 

Cupă de concasare BF90.3

https://www.youtube.com/watch?v=M_n4uDnD3gg

Interesantă demonstrație a performanței Cupei noastre de concasare (pe Excavatorul Cat) în acțiune: zdrobirea unei zgurii de fier extrem de dură și rezistentă. Cupa BF 90.3 asigură performanță și durabilitate.

 

le-dysfunction_online-shop/">online shop vacuum treatment for erectile dysfunction