Home Topics Comunicate de presa REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania 2021
REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania 2021

REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania 2021

0

REHAU Window Solutions Romania este partener oficial al Bienalei de Arhitectura Transilvania (BATRA) 2021.

Tema editiei 2021, „(.com)unitate”, a inspirat REHAU Window Solutions Romania sa se alature initiativei. REHAU a acordat intotdeauna o atentie deosebita comunitatilor in care activeaza si a inteles cat de importanta este bunastarea acestora. Solutiile pentru usi si ferestre oferite de REHAU Window Solutions Romania sunt menite sa asigure confort si siguranta tuturor celor care interactioneaza cu ele, de la profesionisti pana la utilizatori finali, fiind adaptate si remodelate continuu in acord cu cele mai recente cerinte de pe piata constructiilor.

„Suntem bucurosi sa fim partenerii oficiali ai unui eveniment atat de special din domeniul in care activam. De-a lungul celor peste 70 de ani de existenta la nivel mondial, REHAU a cautat si a gasit solutiile ideale pentru a se adapta oricarui context, iar solutiile puse la dispozitie de companie au raspuns intotdeauna nevoilor si cerintelor actuale, gratie capacitatii noastre de inovare pentru confort si siguranta. Suntem intotdeauna alaturi de partenerii nostri, profesionistii din piata, carora suntem gata sa le acordam sprijinul nostru, pentru a avea impreuna rezultate benefice atat noua, cat comunitatii”, a declarat Paul Chipriean, Head of REHAU Window Solutions Romania.

A cincea editie a BATRA se desfasoara in perioada 15 -30 octombrie, simultan in Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Baia Mare si Alba Iulia, iar manifestarile se incheie odata cu decernarea premiilor BATRA.

„Am ajuns la a cincea editie de BATRA si, ca la fiecare editie de pana acum, ne dorim sa fie un eveniment cu valoare educativa prin care sa prezentam activitatea membrilor  filialelor Ordinului Arhitectilor din Romania participante, dar si sa monitorizam si sa definim viziunea si directia arhitecturii recente. Fiecare editie are un concept bine definit, structurat ca un program cultural si educativ, cu vernisaje, expozitii, conferinte, ateliere, prezentari interactive, mese rotunde, tururi ghidate si gale”, a declarat Daniela Maier, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania – Filiala Transilvania.

Reprezentantii REHAU Window Solutions Romania vor avea ocazia sa acorde si un premiu la evenimentul de final al BATRA 2021, pentru castigatorul uneia dintre cele 17 sectiuni din acest an.

O parte dintre manifestarile din cadrul BATRA 2021 vor fi transmise si online, pe pagina de Facebook a Bienalei de Arhitectura Transilvania.

 

 

Despre REHAU

Grupul REHAU este specialist in solutii bazate pe polimeri, cu vanzari anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania independenta, cu capital privat, are aproximativ 20.000 de angajati in peste 190 de locatii din intreaga lume. Compania are 12.000 de angajati in toata Europa si 8.000 in Germania. De mai bine de 70 de ani, REHAU lucreaza pentru a face produsele din polimeri mai usoare, mai confortabile, mai sigure si mai eficiente. Compania produce solutii pentru constructii, automobile si industrie si furnizeaza produsele sale inovatoare in intreaga lume.

REHAU are o istorie de 25 de ani in Romania si are in acest moment 86 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane de euro in 2019.

 

Despre BATRA

Bienala de Arhitectura Transilvania (BATRA) 2021, eveniment organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Transilvania, in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Alba, Ordinul Arhitectilor din Romania- Filiala Teritoriala Bihor, Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Nord-Vest si Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Satu Mare si cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania, a ajuns la a cincea editie. Bienala de Arhitectura Transilvania este o manifestare care face parte dintr-o serie de evenimente din cadrul programului OAR de finantare a premiilor filialelor pentru arhitectura, pe baza de regulament propriu si autonomie in organizare.