Home Topics Comunicate de presa Proiectul rezidential Cloud 9 din zona Aviatiei a atins un grad de vanzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului
Proiectul rezidential Cloud 9 din zona Aviatiei a atins un grad de vanzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului

Proiectul rezidential Cloud 9 din zona Aviatiei a atins un grad de vanzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului

0

Proiectul rezidential Cloud 9, dezvoltat de Akcent Development in cartierul Aviatiei din nordul Bucurestiului, a atins un grad de vanzare al apartamentelor de 85%, pana la finalul lunii august fiind vandute peste 700 de unitati dintr-un total de 820 de apartamente construite.

Desi in mod normal lunile de vara ale unui an calendaristic inregistreaza un trend descrescator al tranzactionarii rezidentiale, in cadrul proiectului Cloud 9 au fost tranzactionate in intervalul iunie-august 2021 un numar total de 102 apartamente cu o valoare totala de peste 10,5 milioane de euro + TVA, procesul de vanzare si promovare al proiectului fiind coordonat de agentia Premier Estate Management.

Tinand cont de tranzactiile realizate in ultimele luni, se constata o crestere a solicitarilor de achizitie in scop locativ, in timp ce achizitiile cu scop investitional au ramas la un nivel stabil. Potentialul de obtinere a unui randament din inchiriere de peste 9% pentru studiourile duble din cadrul proiectului a starnit un interes deosebit in randul investitorilor mici si medii. Achizitionarea in scop locativ in crestere se datoreaza pozitionarii strategice a complexului si al gradului ridicat de conectivitate cu punctele majore de interes.

Totodata, se inregistreaza o crestere a solicitarilor pentru achizitia de imobile mari, si anume apartamente cu 3 camere si duplexuri, in special pentru duplexurile situate la parterul imobilelor ce beneficiaza de gradini private si care confera un sentiment asemanator cu cel al locuirii la casa.

Laurentiu Afrasine, CEO Akcent Development: „Ne bucuram sa observam ca obiectivele noastre stabilite la inceputul anului in ceea ce priveste vanzarile din Cloud 9 sunt atinse si chiar depasite, ceea ce reconfirma calitatea proiectului nostru intr-un peisaj extrem de competitiv. Acest lucru ne determina sa continuam si mai hotarati procesul de pre-dezvoltare a proiectelor noastre din zona de nord a Capitalei, convinsi fiind atat de sustenabilitatea cererii de locuinte, cat si de atractivitatea proiectelor noastre.”

Inceputa in mai 2018, constructia celor patru blocuri de apartamente formate din 2 subsoluri, parter + 9 etaje + 10 si 11 retrase, a fost finalizata in totalitate intr-un interval de doar doi ani. Proiectul cuprinde apartamente in 18 configuratii cu suprafete variind intre 48 si 144 de metri patrati, precum si trei penthouse-uri exclusiviste cu piscina privata care au fost tranzactionate.

Parcarea subterana dispune de 1.100 de locuri, fiind dotata si cu facilitati pentru incarcarea masinilor electrice. Spatiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre soseaua Pipera sunt in curs de inchiriere catre un supermarket, un restaurant si o cafenea, zona comerciala urmand a fi completata de servicii precum clinica medicala, notariat, sala de fitness si o curatatorie de haine.

Cloud 9 beneficiaza de materiale de constructie si finisaje interioare premium atat in zonele comune, cat si in interiorul apartamentelor. Acestea includ fatada ventilata cu termosistem de vata minerala bazaltica Knauf de 10 cm si tamplarie exterioara din aluminiu Schuco, care asigura o izolare fonica desavarsita. Fiecare bloc dispune de o centrala termica Viessmann cu control individual si doua lifturi Kone. La interior, apartamentele au ceramica portelanata Saloni si parchet laminat Balterio, precum si aparate de aer conditionat Mitsubishi Electric. Proiectul beneficiaza de sistem de concierge pentru rezidenti, acces facil la transportul public, numeroare linii de autobuz avand statie in dreptul proiectului, in timp ce statia de metrou Aurel Vlaicu se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos. Promenada Mall si Parcul Regele Mihai I (Herastrau), cel mai mare din Bucuresti, completeaza peisajul zonei, una dintre cele mai ofertante in materie de facilitati din Bucuresti.

 

 

Despre Akcent Development

Akcent Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de locuinte din Bucuresti, cu 20 de ani de prezenta pe piata imobiliara din Capitala si un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente in proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Alte doua proiecte rezidentiale urmeaza a fi dezvoltate in zona de nord a Bucurestiului. Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower si Oscar One, situate in zona centrala a orasului, ce beneficiaza de acces facil la mijloace de transport in comun si de o gama larga de facilitati in imprejurimi.