Home Topics Comunicate de presa Prime Kapital pune pe piata 3 noi cladiri in ansamblurile Avalon Estate si Marmura Residence
Prime Kapital pune pe piata 3 noi cladiri in ansamblurile Avalon Estate si Marmura Residence

Prime Kapital pune pe piata 3 noi cladiri in ansamblurile Avalon Estate si Marmura Residence

0

Prime Kapital, un bine-cunoscut dezvoltator, investitor si operator imobiliar din Romania anunta ca incepand de astazi sunt disponibile pentru achizitie unitati locative in cadrul a 3 noi cladiri ce fac parte din proiectele rezidentiale pe care le dezvolta in Bucuresti, respectiv Avalon Estate si Marmura Residence.

Compania va pune in vanzare 100 de noi unitati in cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care Prime Kapital a obtinut anul acesta autorizatia de construire. In ceea ce priveste proiectul Marmura Residence, Prime Kapital va lansa cea de-a treia cladire din complex, avand in vedere ca vanzarile pentru primele doua cladiri au depasit deja pragul de 75%.

Prime Kapital ofera tuturor clientilor sai certitudinea ca sumele platite cu titlu de avans la achizitia locuintei sunt pastrate in siguranta in conturi fiduciare. Acest mecanism elimina riscul pierderii avansurilor platite in cazul in care dezvoltatorul nu livreaza locuintele pe care clientii  le-au contractat. Conturile fiduciare sunt deschise la banci de renume si gestionate  de administratori cu reputatie impecabila si care sunt independenti fata de Prime Kapital.

Am decis sa oferim noi unitati spre vanzare in cadrul proiectelor noastre rezidentiale din Bucuresti intrucat in continuare credem ca cererea pentru locuinte de calitate cu avansuri mici si garantate va ramane mare chiar si in aceste vremuri incerte. Prime Kapital ofera siguranta si liniste clientilor sai, garantandu-le restituirea avansurilor platite in cazul in care locuintele contractate nu sunt finalizate la termen si oferindu-le beneficiile  unui avans de numai 10% din pretul contractat, cel mai scazut avans cerut pe piata astazi.

Prime Kapital este o companie finantata din surse proprii si, din acest motiv, nu are nevoie sa foloseasca sumele platite de clienti cu titlu de avans pentru a-si finanta costurile de dezvoltare. In cadrul proiectelor Prime Kapital avansurile clientilor reprezinta exact ceea ce ar trebui sa fie si nimic mai mult – si anume un instrument menit sa garanteze respectarea angajamentului clientilor de a cumpara locuinta contractata.

Lucrarile de construire la Avalon Estate vor incepe spre finalul anului acesta, termenul de incepere a lucrarilor fiind amanat pentru a ne asigura ca intelegem si suntem pregatiti pentru limitarile pe care ni le impune pandemia COVID-19. Planurile noastre vizau inceperea lucrarilor in luna martie, insa a trebuit sa o amanam din cauza crizei actuale si a efectelor sale asupra productivitatii.

In ceea ce priveste lucrarile la Marmura Residence, acestea continua si ne apropiem de cota 0, ceea ce inseamna ca in curand vom vedea cladirile inaltandu-se intr-un ritm mult mai rapid, ceea ce intr-adevar este imbucurator ”, spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Avalon Estate este situat in zona de nord a Bucurestiului, adiacent unuia dintre lacurile apartinand salbei de lacuri din nordul Bucurestiului si ofera un stil de viata aparte in cadrul unui ansamblu rezidential cu densitate redusa bazat pe conceptul ”gated community”. Pe langa vilele cu design deosebit, townhouse-uri si apartamente diverse, proiectul ofera un parc central cu spatii verzi generoase, un club privat cu piscina, un restaurant si multiple servicii aditionale. Lucrarile de construire a clubului, zonei lacului si a unei mari parti a parcului central vor incepe in trimestru 4 al acestui an ca parte a primei fazei a proiectului. Avand un total de 746 locuinte, Avalon Estate s-a bucurat de un interes crescut din partea publicului si suntem foarte incantati sa lansam a doua faza a vanzarilor.

„Preturile de vanzare pentru ansamblul Avalon Estate se situeaza in segmentul de piata mediu, cu toate ca vorbim de un proiect rezidential din gama high-end. Avalon Estate este un produs unic pe piata bucuresteana ce ofera un stil de viata  exceptional si reprezinta in acelasi timp o investitie solida pe termen lung”, mai spune Maggie Kitshoff.

Marmura Residence, situat langa statia de metrou Jiului din Bucurestii Noi, aproape de noile poluri de birouri din zona de nord a capitalei, ofera 465 studiouri, apartamente de 2, 3 si 4 camere, duplexuri si 509 locuri de parcare subterane. Dezvoltat pe baza conceptului de comunitate integrata, Marmura Residence acopera o suprafata de 1,5 hectare si cuprinde 5.000 de metri patrati de spatii verzi si terase generoase, 1.700 de metri patrati de spatii comerciale, servicii si o zona de recreere exclusiva pentru rezidenti.

„Marmura Residence este un proiect care continua intr-un ritm sustinut, bucurandu-se de vanzari constante si de un entuziasm general legat de proiect si de zona in care este dezvoltat. Este un proiect diferit fata de Avalon Estate in ceea ce priveste tipologia si adresabilitatea unitatilor, dar asemenea acestuia din urma, este un proiect de inalta calitate, disponibil la preturi extrem de competitive, care deja devine un reper in zona. Sunt foarte mandra de ambele proiecte si bucuroasa de progresul inregistrat in cadrul fiecaruia”, concluzioneaza Maggie Kitshoff.  

 

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un binecunoscut dezvoltator, investitor si operator imobiliar, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu si au o reputatie neegalata cu privire la calitatea si sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltarilor realizate. Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, care imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.

 

Pentru mai multe detalii, accesati:

www.marmuraresidence.ro

www.avalonestate.ro

www.primekapital.com