Home Topics Real Estate Prime Kapital lanseaza FlexAssist Solidarity, un program inovativ pentru achizitia de locuinte
Prime Kapital lanseaza FlexAssist Solidarity, un program inovativ pentru achizitia de locuinte

Prime Kapital lanseaza FlexAssist Solidarity, un program inovativ pentru achizitia de locuinte

0

Prime Kapital a lansat FlexAssist Solidarity, un program inovativ pentru achizitia de locuinte care vine in sprijinul cumparatorilor si ii sustine in decizia de a achizitiona o locuinta in aceasta perioada de „noua normalitate” creata de pandemia COVID-19.

FlexAssist Solidarity este un sistem de cumparare flexibil, unic in piata din Romania, care ajuta clientii sa cumpere o locuinta de calitate si le ofera beneficii importante, precum perioada lunga de timp in care pot realiza achizitia, garantia returnarii avansului platit daca locuinta nu e finalizata la timp, eliminarea riscului de crestere a pretului in viitor, reduceri de pret semnificative precum si posibilitatea contractarii unui credit de la dezvoltator pentru achitarea restului de pret.

Dedicat exclusiv proiectelor Prime Kapital, programul presupune plata unui avans de minim 10% din pretul unitatii si da posibilitatea clientilor sa achizitioneze locuinta dorita intr-un termen de pana la 15 ani de la finalizarea acesteia. In baza unui ante-contract de vanzare-cumparare, clientii interesati pot cumpara locuinta la pretul stabilit astazi si pot de asemenea beneficia de preturi ce includ reduceri early bird, tipice pentru vanzarile la stadiul de proiect. Termenul lung de valabilitate al ante-contractului de vanzare-cumparare  ofera cumparatorilor posibilitatea de a realiza achizitia in ritmul care li se potriveste cel mai bine. Mai mult, cumparatorii se vor putea muta in locuinta dupa finalizarea acesteia, in baza unui contract de inchiriere incheiat pentru o perioada de cel putin 5 ani  in cadrul caruia beneficiaza in primii 3 ani de reduceri semnificative din valoarea chiriei standard, si anume 75% in primul an, 50% in al doilea an si respectiv 25% in al treilea an.

Reducerile de chirie oferite sunt menite sa sustina clientii ale caror venituri sunt sau risca sa fie afectate de criza COVID-19, dar si sa ofere un sprijin financiar in contextul cheltuielilor asociate mutarii intr-o locuinta noua. Spre exemplu, pentru o unitate cu un pret total de 85.000 EUR, se va achita o chirie lunara de numai 158 EUR in primul an. Astfel, in schimbul unui avans minim, clientii se vor bucura de dreptul de a cumpara locuinta mult dorita la un pret stabilit astazi dar si de a locui inca de la inceput in aceasta, platind o chirie in primii 3 ani a carei valoare este mult sub chiria medie a unei unitati similare pe piata din Bucuresti. In plus, prin FlexAssist Solidarity, pentru fiecare chirie platita, clientii vor beneficia de reduceri ale pretului de cumparare.

Totodata, programul ofera si o a treia componenta si anume posibilitatea obtinerii unui credit de la dezvoltator pentru maxim 75% din valoarea locuintei la momentul incheierii contractului de vanzare. Cumparatorii nu vor fi obligati sa contracteze creditul de la dezvoltator, dar vor avea aceasta posibilitate daca, la momentul realizarii achizitiei, doresc sa urmeze aceasta cale, spre deosebire de cea a unei finantari bancare, de exemplu.

„Pandemia COVID-19 aduce cu sine o noua criza: nelinistea cauzata de incertitudine. Tindem sa ne generalizam temerile si sa le transferam, in mod rational sau nu, asupra fiecarui aspect al vietii noastre, refuzand sa acceptam ca aceasta pandemie si efectele ei asupra vietii noastre si ale economiei sunt temporare. Achizitionarea casei in care vom locui este o decizie care necesita o viziune pe termen lung a nevoilor si a dorintelor noastre. Criza COVID-19 adauga o conditionare suplimentara in procesul nostru de decizie, determinandu-ne sa amanam luarea unei hotarari importante din cauza temerilor noastre si a incertitudinilor cauzate de noile realitati cotidiene. FlexAssist Solidarity permite clientilor nostri sa elimine o mare parte din aceste incertitudini  oferind o  solutie flexibila ce le permite sa se adapteze schimbarilor intr-un viitor care, pentru multi, va presupune o perioada de insecuritate financiara”, spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital

Prime Kapital a anuntat de asemenea ca va pune in vanzare primele 100 de unitati in cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care compania a obtinut anul acesta autorizatia de construire iar lucrarile de construire vor incepe anul acesta. Dezvoltatorul a mai anuntat ca pune pe piata si cea de-a treia cladire din complexul Marmura Residence, avand in vedere ca vanzarile pentru primele doua cladiri puse in vanzare in februarie 2019 au depasit deja pragul de 75%. Oferta FlexAssist Solidarity este limitata la stocul de locuinte puse in prezent la vanzare si este supusa unor termeni si conditii contractuale. Cumparatorii interesati de unitatile puse pe piata de Prime Kapital pot beneficia de programul FlexAssist Solidarity pentru orice tip de unitate, inclusiv pentru vile.

 

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un bine cunoscut dezvoltator, investitor si operator imobiliar, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu si au o reputatie neegalata cu privire la calitatea si sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltarilor realizate. Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, care imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.

Pentru mai multe detalii, accesati:

www.marmuraresidence.ro

www.avalonestate.ro

www.primekapital.com