Home Articole PIATRAONLINE aduce amenajarile personalizate
PIATRAONLINE aduce amenajarile personalizate

PIATRAONLINE aduce amenajarile personalizate

0

Nevoia omului de a avea o locuinta in care sa se simta ”acasa” in adevaratul sens al cuvantului, a determinat compania PIATRAONLINE sa duca amenajarile catre un alt nivel, sa transforme viziunea clientilor in realitate.

Un nivel care sa raspunda chiar si celor mai mari exigente, care sa oglindeasca personalitatea clientului si care sa inspire admiratie celor care trec pragul locuintei.

PIATRAONLINE mizeaza pe amenajarile inovatoare, unice care iau nastere datorita profesionalismului, tehnologiilor si tehnicilor de productie pe care compania le detine. Produsele care au luat nastere in urma acestui proces sunt destinate acelor persoane care stiu ce isi doresc si accepta compromisuri in acest sens.

 

Ce inseamna amenajarea cu piese customizate?

Productia de piese personalizate din piatra naturala inseamna ca tu ne poti spune sau transmite ceea ce iti doresti de la o amenajare, iar echipa PIATRAONLINE cauta solutiile care ti se potrivesc si le oferteaza. Clientul trebuie sa comunice ce tip de proiect isi doreste, dimensiunile, culoarea, textura si materialul preferat, plus informatiile in baza carora sa livreze formatul pe care si-l doreste.

Informatiile pot fi trimise prin intermediul e-mailului sau clientul poate merge in showroom-ul din Aleea Teisani, unde va putea discuta cu un consilier dedicat asupra tuturor aspectelor importante pentru client si pentru casa lui de vis.

Produsele personalizate inseamna ca a fost creat un produs personalizat, rafinat, care reflecta si defineste stilul individual al clientului.

 

De ce sa alegem piatra naturala?

Deoarece este considerata o solutie moderna si de calitate in ceea ce priveste amenajarile, indiferent ca sunt interioare sau exterioare. In plus, este foarte rezistenta in timp.

Cand vorbim despre partea estetica, piatra naturala reprezinta o varianta aparte, unica, care nu se va demoda niciodata. Indiferent de locul in care aceasta este amplasata, va arata deosebit in locuinta ta si daca alegi sa apelezi si la piese customizate, dedicate exclusiv tie, efectul va fi unul inegalabil.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania, un lider de piata. De peste 10 ani, compania selecteaza si importa cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii, motiv pentru care se identifica ca un loc in care creatia nu are limite.

Trimite proiectul tau sau vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, numarul 137A si incepe amenajarea locuintei tale, cu produse destinate exclusiv tie si locuintei tale.

Proiectul visurilor tale poate lua nastere prin personalizare si 1000 de materiale.

 

Despre noi

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala din Romania. De peste 10 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii si ne place sa credem ca in tot acest timp am reusit sa devenim si un generator de inspiratie, un loc in care creatia nu are limite. Ne place sa credem ca fiecare proiect nou este asemenea unei panze albe, iar noi avem intreaga paleta de culori. Gama de produse selectate cu grija si showroom-ul in care o prezentam sunt create pentru a-i face pe toti pasionatii de design sa se simta ca acasa. Piatra naturala este cel mai vechi material de pe Pamant, cel mai stabil si cel mai durabil. Credem ca toti avem dreptul sa o avem imprejurul nostru.

Citeste mai mult aici  https://www.piatraonline.ro/