Home Topics Arhitecti PIATRAONLINE a lansat showroom-ul pentru cele mai tari idei
PIATRAONLINE a lansat showroom-ul pentru cele mai tari idei

PIATRAONLINE a lansat showroom-ul pentru cele mai tari idei

0

PIATRAONLINE a deschis portile showroom-ului pentru ”cele mai tari idei”, un spatiu creativ ce se deosebeste semnificativ de amenajarea anterioara, un spatiu ce a fost gandit pentru a indeplini atat nevoile clientilor, cat si pe cele ale angajatilor. Business-ul a atins un nou prag de maturitate, motiv pentru care au aparut noi necesitati care au fost transpuse in noul facelift: a fost necesara o noua recompartimentare care sa raspunda atat nevoilor angajatilor, cat si ale clientilor.

De proiectul noului showroom din Aleea Teisani 137A s-au ocupat echipa de arhitecti de la PickTwo Studio, in frunte cu designerii Sebastian Mindroiu si Radu Calin. Cerintele au fost clare: s-a dorit un spatiu mult mai bine optimizat, care sa faciliteze atat nevoile clientilor, pe cele ale angajatilor companiei, dar si pe cele ale partenerilor PIATRAONLINE. S-a dorit un spatiu in care materialele sa fie cat mai la indemana clientilor, iar intreaga amenajare sa nu incarce vizual spatiul.

 

Parterul este dedicat acum clientilor

In noua amenajare, clientii au posibilitatea de a vedea intreaga gama de produse, intr-un spatiu mult mai bine optimizat, creativ, care sa le ofere posibiliatatea de a vedea intreaga gama de produse intr-un spatiu mult mai bine optimizat, care sa faciliteze alegerile facute.

”Parterul s-a conturat mult mai bine in momentul acesta ca etaj dedicat consumatorului final B2C, chiar daca la inceput nu setasem lucrurile astfel incat sa fie exact asa. Pana la urma, toate lucrurile dedicate segmentului B2C au venit la parter, iar tot ceea ce tine de B2B si back-office, sunt la etaj. Nevoile de business s-au dus pe etaje separate”, ne spune Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

 

Turul noului showroom debuteaza cu receptiile care au fost imbracate cu marmura Volakas, astfel ca au capatat un aspect de mare impact. Zona de waiting de la parter a fost gandita drept un spatiu in care sa integreze atat amenajarea unui living, cat si cea a baii. Aici remarcam cada din marmura Arabescato Faro si chiuveta din acelasi material. Tema noului facelift a fost caldura si tocmai de aceea au fost integrate si perdelele care sa incalzeasca vizual showroom-ul.

Noile expozoare de la parter dau impresia de continuitate pe verticala si sunt suficient de inalte pentru a putea fi expuse materialele, doar pe cativa metri patrati. Colectia de mozaicuri a fost relocata la parter pentru a facilita alegerea materialelor.

 

Etajul este dedicat acum segmentului B2B si colectiilor special

Acest bar imbracat in marmura Tundra Light este prima piesa de care dai cu ochii atunci cand ajungi la etaj. In spate remarcam bucataria din Nero Marquina relocata aici, dar si peretele placat cu mozaic Tear Drop. Ne indreptam catre zona de meeting si inainte de ea, observam peretele compus din lamele de oglinda si mozaic din marmura Nero Marquina Penny.

 

Zona de meeting iese in evidenta datorita peretelui din lastre Autograph Bubble Onyx si datorita draperiei ce creeaza un spatiu intim de discutie. Lastrele din onix iti induc senzatia de caldura, ducandu-te cu gandul catre livingul de acasa. In spatele draperiei, se afla zona de training a companiei, pentru a carei amenajare s-au folosit mai multe materiale: mozaic din marmura Mix Cube Design, mozaic Bianco Carrara Fish Scale si marmura Calacatta.

 

Baia de la etajul showroom-ului a primit un facelift atipic, excentric chiar, prin combinatia de ”lamele” din mamura Volakas si Nero Marquina, si tapetul cu jungla. In centrul incaperii, atentia iti este captata de chiuveta din marmura Nero Marquina, o piesa masiva, custom-made, realizata exact pentru acest spatiu.

 

 

Un alt spatiu din showroom ce solicit atentie este biroul managementului, incaperea care a ridicat cele mai mari provocari. Peretele din partea dreapta a fost placat cu lastre din marmura Golden Sky, iar pentru piesele de puzzle lipsa din pardoseala, s-au debitat placi de Golden Sky, astfel incat sa completreze amenajarea din toate punctele de vedere. Acest birou se diferentiaza de ceea ce am mai vazut pana acum, prin faptul ca inspira caldura si deschidere catre nou. Nu este acel birou clasic, rece.

 

 

Procesul de amenajare a intregului showroom a durat cateva luni, perioada de timp in care au fost implicate nenumarate echipe. Daca vrei sa vezi intregul proces, gasesti cele trei episoade aici, aici si aici, iar vizita arhitectilor poate fi vizionata aici. Daca vrei sa vezi intreaga amenajare cu proprii tai ochi, te asteptam in Aleea Teisani 137A. Intre timp, ne gasesti si pe Facebook si Instagram.