Home Hot news nJoy incurajeaza organizatiile spre trecerea la un mediu trifazat oferind pietei seria sa Garun UPS industrial
nJoy incurajeaza organizatiile spre trecerea la un mediu trifazat  oferind pietei seria sa Garun UPS industrial

nJoy incurajeaza organizatiile spre trecerea la un mediu trifazat oferind pietei seria sa Garun UPS industrial

0

Puterea trifazica o norma de incredere in performanta industriala

nJoy, brandul romanesc specializat in protectia si managementul echipamentelor electronice si electrice, prezinta pietei din Romania sistemele sale de UPS trifazat din Seria Garun. Puterea trifazata este norma pentru utilizatorii “grei” ai energiei electrice si rezolva provocarile energetice de astazi, reglementand totodata si standardele de calitate pentru solutiile de tip UPS.

UPS-ul trifazic Garun este conceput pentru a susține aplicatii critice din sfera industriala, a securitatii si a infrastructurii energetice unde intreruperile alimentarii cu curent alternativ pot provoca o instabilitate periculoasa, iar procesele tehnologice sau sistemele ce le alcatuiesc pot suferi daune scumpe.

 

Garun UPS trifazic, protectorul afacerilor din mediul industrial

Cu unitati UPS de mare putere intre 10-80KW si cabinete suplimentare de baterii concepute pentru scalabilitate crescuta si o rezerva de energie suficienta, Garun se dovedeste a fi un echipament de incredere in performanta industriala.

Constientizand riscul ce rezulta din pierderea controlului asupra alimentarii cu energie electrica, sistemele nJoy Garun UPS sunt proiectate si testate la un nivel riguros de performanta pentru a proteja complet electroalimentarea trifazica a unei game largi de echipamente sensibile. UPS-urile Garun 10-80KL sunt recomandate pentru sustinerea cladirilor comerciale, sistemelor de management al datelor, securitatii si protectiei impotriva incendiilor, sistemelor din centrele de urgenta, liniilor de productie, robotilor, panourilor de comanda industriale si a altor consumatori de putere mare.

UPS-urile nJoy din Seria Garun se regasesc deja in piata deservind nevoia de backup trifazic din centre de date, institute de cercetare si spitale, fabrici de coletare si procesare a alimentelor si chiar din parcuri de distractie, unde mentin functionalitatea echipamentelor in scenarii critice pentru siguranta utilizatorilor.

 

Migrarea de la energie monofazata la cea trifazata: un scenariu probabil pentru o afacere sigura

Reprezentantii nJoy incurajeaza organizatiile in dezvoltare spre o tranzitie de la energie monofazata la energie trifazata si spre o imbunatatire a sistemelor de distributie a energiei existente si a solutiilor UPS pentru a asigura o infrastructura robusta si in conformitate cu cele mai bune practici din industrie. Migrarea de la alimentarea monofazata la cea trifazata este o necesitate pentru o afacere cu preocupari legate de continuitate in scenarii critice, unde protectia fluxului de date si disponibilitatea maxima a timpului de functionare sunt vitale.

Specialistii nJoy prezinta cele mai comune nevoi de migrare a energiei de la curent monofazat la cel trifazat, descoperite in tot mai multe organizatii la nivel global. Acestea sunt:

  • Nevoia pentru investitii in servere sau alte echipamente IT robuste;
  • Nevoia de reimprospatare tehnologica a solutiilor UPS deja existente;
  • Nevoia de revizuire strategica a eficientei energetice spre un mediu sustenabil;
  • Nevoia impotriva declansarii unui eveniment de nefunctionare datorita esecului in alimentarea cu energie electrica.

Odata cu livrarea, la inceputul anului 2020, a primelor produselor din seria Garun UPS, brandul nJoy devine o optiune viabila de solutie profesionala pentru rezerva de energie necesara infrastructurii mediilor industriale. Pana la momentul actual, nJoy a furnizat la nivel atat national, cat si international multe unitati din Seria Garun de pana la 80KW, urmand ca la inceputul anului 2021 sa extinda oferta sa adaugand Garun 120KW si Garun 180KW ca solutii la cererea in continua crestere a pietei.