Home Topics Comunicate de presa HAGAG DEVELOPMENT EUROPE isi consolideaza portofoliul local prin achizitia Hotelului SUSAI din Statiunea Montana PREDEAL
HAGAG DEVELOPMENT EUROPE isi consolideaza portofoliul local prin achizitia Hotelului SUSAI din Statiunea Montana PREDEAL

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE isi consolideaza portofoliul local prin achizitia Hotelului SUSAI din Statiunea Montana PREDEAL

0

Compania are in vedere investitii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea si modernizarea proprietatii

 

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe isi consolideaza portofoliul local si anunta achizitia hotelului Susai din statiunea montana Predeal. Compania are in vedere investitii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea si modernizarea proprietatii, care va deservi, ca si in prezent, segmentul hotelier.

Actualmente in faza de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai si va fi dezvoltat pe baza referintelor specifice conceptului international BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cat mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenita din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare si tinteste un standard de minim 5 stele. Odata finalizat, H Susai va fi administrat de un operator international, selectat ulterior de dezvoltator.

Hagag Development Europe este un jucator bine pozitionat pe piata din Bucuresti, in special pe segmentul rezidential si in crestere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activam ramane una dintre directiile cheie de dezvoltare ale companiei. Aceasta noua achizitie reprezinta un pas important pentru consolidarea operatiunilor noastre in Romania, pavand calea catre noi oportunitati de business. In acest sens, urmarim sa adaugam in portofoliu noi active care sa ne permita extinderea cu succes pe piata hoteliera locala.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator si actionar al Hagag Development Europe.

Compania prospecteaza activ piata in cautare de noi active cu potential investitional si de dezvoltare si are in plan extinderea catre segmentul hotelier. Sunt vizate proprietati localizate in zonele centrale ale celor mai reprezentative orase din Romania, pentru care va investitorul va finanta lucrarile de reconversie si modificarile corespunzatoare transformarii acestora in unitati hoteliere de talie internationala.

 

 

 

Despre Hagag Development Europe

Hagag Development Europe este un investitor si dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale, comerciale si hoteliere in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea, renovarea si administrarea mai multor cladiri si proiecte situate in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului, precum si din alte zone alte tarii, si este singurul jucator de pe piata locala care plaseaza investitii semnificative in dezvoltarea si cresterea segmentului de nisa al reinnoirii urbane prin reconversia cladirilor vechi, istorice, cu prezenta arhitecturala unica.