Home Articole Zidarie, Mortare, Betoane, Prefabricate Adezivi, sape Fa cunostinta cu SuperEroul POLY MAX si castiga!
Fa cunostinta cu SuperEroul  POLY MAX si castiga!

Fa cunostinta cu SuperEroul POLY MAX si castiga!

0

MAX. POLY MAX.                                                                                            

Spune-ti propriul nume in acest fel si intri in actiune. Este un fel deSesam deschide-te!”, numai ca nu vei deschide comori, ci vei fi inzestrat cu 3 super-puteri.

POLY MAX este super-eroul adezivilor de constructii, capabil sa realizeze lucrari de amenajare de mare finete si sa infaptuiasca rapid si durabil lucrari de constructii formidable.

Ai o lucrare solicitanta de lipire, fixare si etansare? Eroul POLY MAX lipeste, fixeaza si etanseaza dintr-o singura aplicare, toate tipurile de suprafete si orice material de constructie, in orice conditii, chiar si sub apa.

Cheama-l alaturi de tine pe eroul POLY MAX in toate lucrarile de constructii interioare sau exterioare si actionezi la sigur.

Cumpara orice adeziv-etanseizant BISON POLY MAX cu eticheta promotionala, inscrie codul unic prin sms la 1703 sau online pe www.polymax.ro si castigi garantat un voucher de 50 lei valabil pentru achizitii online pe www.damila.ro sau multe alte premii in valoare totala de peste 35.000 lei.

Marele premiu: o excursie la Amsterdam pentru 2 persoane in valoare de 7.000 lei. Perioada campaniei 1 Iunie – 27 Septembrie 2020.

 

Despre TEMAD CO SRL

Temad este importator si distribuitor national de top pe piata materialelor auxiliare pentru constructii, amenajari si industrie. Temad este unic distribuitor al produselor Bison in Romania de peste 25 ani. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioara ce acopera o arie foarte larga de aplicatii si utilizari: adezivi, etanseizanti, spume poliuretanice, echipamente de protectie, sisteme de fixare, abrazive si scule aschietoare, vopsele spray retus auto, vopsele decorative si speciale, spray-uri tehnice, profile de trecere din aluminiu si PVC, accesorii pentru zugravit, plasa de fibra de sticla, accesorii pentru termoizolatii si pentru gips-caton, benzi adezive si de etansare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie si bucatarie, produse profesionale pentru curatenie, produse pentru hidroizolare, scule de masurare si de gradinarit. Fiecare produs este rezultatul investitiilor in cercetare, in dezvoltarea de tehnologii inovatoare si sigure si in atentia sporita la impactul asupra mediului si asupra oamenilor. La acest pachet se adauga serviciile de vanzare consultativa, training de specialitate, livrare prompta in 24 de ore, in cele mai bune conditii, oriunde in tara, atat in magazinele de profil din comertul traditional si din comertul modern, cat si direct pe santiere sau la companii din domeniu.