Home Topics Comunicate de presa Din grija pentru chiriasi si siguranta angajatilor acestora, Genesis Property infiinteaza propria echipa de pompieri in Novo Park
Din grija pentru chiriasi si siguranta angajatilor acestora,  Genesis Property infiinteaza propria echipa de pompieri in Novo Park

Din grija pentru chiriasi si siguranta angajatilor acestora, Genesis Property infiinteaza propria echipa de pompieri in Novo Park

0

Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spatii de birouri din Romania, continua seria de masuri ce vizeaza imunizarea cladirilor la situatii adverse si imprevizibile si infiinteaza propria echipa de pompieri in Novo Park. Formata din 10 profesionisti specializati in situatii de urgenta si protectie civila, noua echipa de pompieri este autorizata ISU.

“Asa cum oamenii cauta sa isi intareasca rezistenta la situatii extreme pentru a avea o viata sanatoasa, asa si spatiile in care acestia lucreaza au nevoie de masuri care sa asigure rezilienta mediului productiv. Genesis Property are convingerea ca, in epoca post-Covid-19, parcurile de birouri au nevoie de inovatie, creativitate si masuri complete care sa prioritizeze siguranta angajatilor. Aceasta initiativa face parte dintr-o serie de actiuni care au ca obiectiv principal cresterea imunitatii cladirilor la factori de stres si situatii adverse, actiuni pe care le vom implementa in perioada urmatoare in ambele parcuri – Novo Park si West Gate Business District,” declara Roxana Albu, CEO Genesis Facility Management, compania care gestioneaza cele doua parcuri de birouri.

„Constituirea propriei echipe de pompieri in Novo Park creste nivelul de siguranta in cadrul celor sapte cladiri din parc. Echipa este responsabila atat cu prevenirea, cat si cu interventia rapida in cazul situatiilor de urgenta,” adauga Victor Cretu, Facility Manager, Novo Park.

Pompierii Novo Park vor avea echipamente complete de interventie, aparate de respirat cu aer comprimat, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranti portativi) si accesorii pentru deblocare.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Geneisis Property in zona de birouri Pipera, si gazduieste aproape 10.000 de angajati. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A. In prezent, chiriasii parcului includ companii internationale de top precum HP, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

 

Despre Genesis Property

Genesis Property este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de birouri clasa A din Romania. Compania detine peste 150.000 mp de spatii de birouri clasa A care gazduiesc peste 20.000 de angajati: Novo Park din Pipera si West Gate Business District, in zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studentesc privat din Romania, West Gate Studios, si al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.genesisproperty.net.