Home Topics Comunicate de presa Dezvoltati competente in workplace, property si facility management la ROFMEX 2019. Seria de cursuri certificate ROFMA
Dezvoltati competente in workplace, property si facility management la ROFMEX 2019. Seria de cursuri certificate ROFMA

Dezvoltati competente in workplace, property si facility management la ROFMEX 2019. Seria de cursuri certificate ROFMA

0

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 gazduieste o suita de cursuri certificate ROFMA sustinute de o echipa puternica de profesionisti romani si straini cu renume international, care vor prezenta interactiv concepte teoretice si practice de ultima ora.

Participantii la aceste evenimente vor primi certificate valabile in cadrul programului educational de invatare continua dezvoltat de ROFMA.

INITIERE IN FACILITY MANAGEMENT

Bazandu-se pe succesul inregistrat la editiile precedente, desfasurate in Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti, ROFMA organizeaza la ROFMEX 2019 o noua editie a acestui curs. Evenimentul isi propune sa acopere nevoia resimtita – in special la nivelul structurilor beneficiare ale serviciilor de FM – de familiarizare a salariatilor activi in acest domeniu cu notiunile de baza din FM.

Cursul se adreseaza in primul rand beneficiarilor serviciilor de FM care au ca atributii administrarea si intretinerea cladirilor, a echipamentelor si instalatiilor acestora, insa este deschis, in limita locurilor disponibile, si furnizorilor de servicii, cadrelor didactice si studentilor.

EVALUAREA CALITATII MEDIULUI DE MUNCA IN SPATII NON-INDUSTRIALE

Evenimentul este destinat cresterii competentelor atat a property si facility managerilor, cat si a altor profesionisti, specialisti in resurse umane, sanatate, securitate ocupationala, sisteme HVAC, dar si celor interesati de informatiile cele mai recente in acest domeniu.

Cursul este sustinut de dr. Daniela Rusea, chimist medical principal toxicologie, cu o vasta experienta in domeniul analizei calitatii mediului din interiorul cladirilor.

FACILITY MANAGEMENT PENTRU SPATII INDUSTRIALE

Cursul este destinat cresterii competentelor atat property si facility managerilor, cat si celor interesati de informatiile cele mai recente in acest domeniu.

Lectorii cursului:

Andras Bajai este expert international in FM. Dupa terminarea studiilor universitare in domeniul informaticii si ingineriei la Budapesta, se perfectioneaza la ABB in managementul mentenantei si al centrelor de profit. Ocupa mai multe pozitii de management la firme internationale de prestigiu (BASF, Minolta, ABB, Lufthansa). Din 2005 devine actionar la Technical Facility Solutions Kft., iar din 2006 este si CEO al Thermo Control FM Kft, Thermo Control Romania si membru in CA al Thermo Control FM Services India. Nu in ultimul rand, este de 10 ani lector ROFMA.

Marius Hotima este Manager Tenrom Cleaning Solutions.

ENGIE Romania va prezenta in cadrul cursului studii de caz.

Important! Limba de comunicare cu lectorul strain este engleza (fara translator).

CURATENIE PROFESIONALA IN CLADIRI

Tot in cadrul ROFMEX 2019 se va desfasura si Cursul de instruire supervizori curatenie profesionala, site manageri, coordonatori echipe mobile si coordonatori lucrari / activitati curatenie.

Cursul va fi sustinut de Cristian Isaincu, Director de Vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud. Cristian Isaincu este si Kaivac Brand Manager, consultant in domeniul curateniei profesionale de peste 12 ani si lector ROFMA.

Spre deosebire de primele trei cursuri, care se desfasoara pe parcursul unei singure zile in locatia ROFMEX 2019 – Ramada Bucharest Parc –, cursul de curatenie profesionala este organizat, timp de 3 zile, in perioada 20-22 noiembrie, la punctul de lucru TENROM Bucuresti, care pune la dispozitie pentru acest eveniment sala de prezentare, showroomul si atelierul service.

Pentru mai multe detalii, structura cursurilor si formulare de inscriere accesati: www.rofmex.ro.