Home Topics Comunicate de presa Details Media (Details Acoustics) aduce in exclusivitate in Romania VicStudio VMT Box de la Vicoustic
Details Media (Details Acoustics) aduce in exclusivitate in Romania VicStudio VMT Box de la Vicoustic

Details Media (Details Acoustics) aduce in exclusivitate in Romania VicStudio VMT Box de la Vicoustic

0

VicStudio VMT Box este un kit acustic pe care il puteti achizitiona pentru a va trata orice studio, camera sau birou ce necesita imbunatatire acustica. In functie de obiectivele si bugetul disponibil pentru spatiul dvs., puteti achizitiona unul sau mai multe seturi.

Intelegem ca pentru fiecare proiect va fi intotdeauna un compromis intre bugetul disponibil si scenariul de caz ideal. Acest lucru nu ar trebui sa limiteze aspectul vizual al camerei, intrucat un mediu confortabil sta la baza productivitatii, indiferent daca compui, mixezi, asculti muzica sau tii o conferinta.

 

Solutiile acustice vor avea intotdeauna un impact vizual

Estetica studio-ului/camerei/biroului dvs. este un factor important pentru confortul dvs. si, in consecinta, pentru munca pe care o desfasurati in interiorul camerei.

„Aspectul spatiului in care ne desfasuram activitatea are un rol esential pentru psihicul nostru, care este in legatura directa cu productivitatea si starea de buna dispozitie.

Lucrurile au evoluat, oamenii isi dau seama din ce in ce mai mult de impactul vizual si, totodata, de impactul negativ pe care il au produsele nereciclabile asupra mediului, iar asta ne bucura foarte mult. Le recomandam tuturor clientilor nostri sa opteze pentru solutii actuale in locul buretelui cofrat negru sau buretelui piramidal, aceste materiale se foloseau acum 20 de ani cand nu aveam alternative, acum avem si alte variante realizate cu lemn si materiale ECO-FRIENDLY!

Suntem fiinte care apreciaza frumosul si arta si ne dezvoltam armonios in astfel de medii, iar noi, la Details Acoustics, ne bazam in totalitate pe acest concept” – Radu Alexandrescu, CEO Details Media (Details Acoustics Romania)

VicStudio VMT Box poate fi achizitionat in trei finisaje diferite, astfel incat sa aveti mai multe optiuni disponibile atunci cand vine vorba de a decide aspectul pe care il doriti pentru camera dvs.

Tehnologia materialelor virtuale (VMT)  ia in considerare o abordare holistica prin integrarea completa a performantelor acustice cu alte obiective de sustenabilitate, cum ar fi sanatatea umana (calitatea aerului), siguranta umana (rezistenta produselor la foc), utilizarea materialelor reciclate (VMT este fabricat din lana VicPET, produs in mare parte din plastic reciclat) care sunt, de asemenea, reciclabile.

 

O solutie acustica de inalta performanta 

VicStudio VMT Box a fost dezvoltat de acusticienii Vicoustic pentru a atinge o absorbtie acustica de inalta performanta. Mai jos puteti observa graficul in care este reprezentata suprafata echivalenta de absorbtie in metri patrati per set.