Home Topics Comunicate de presa Webinar Smart City: Cat de Smart este Sectorul 4?
Webinar Smart City: Cat de Smart este Sectorul 4?

Webinar Smart City: Cat de Smart este Sectorul 4?

0

Joi, 28 mai, incepand cu ora 14:00, Asociatia Romana pentru Smart City va sustine un webinar live, al doilea din seria de evenimente Smart City Romania, cu tema ”Cat de Smart este Sectorul 4?”. Evenimentul va fi moderat de presedintele ARSC, Eduard Dumitrascu, si il va avea ca invitat special pe Daniel Baluta, primarul Sectorului 4 din Bucuresti si castigatorul premiului ”Mayor of the Year” in cadrul Galei Smart City Industry Awards, editia 2019. Discutiile vor fi centrate pe proiectele Smart City deja implementate la nivelul Sectorului 4 si pe planurile de dezvoltare locale pentru perioada post-pandemie.

Sectorul 4 are unul dintre cele mai complexe proiecte de Smart City din Bucuresti, avand solutii implementate pe toate cele 6 verticale ale conceptului. Administratia locala si-a asumat in urma cu 2 ani misiunea de a dezvolta comunitatea locala prin solutii inteligente, fiind prima institutie care si-a digitalizat complet serviciul de parcari publice si de resedinta. Intrucat acest proiect a reprezentat un real succes, fiind adoptat de populatie intr-un timp record, modelul este in prezent extins catre toate celelalte servicii oferite cetatenilor de catre primarie si institutiile aflate in gestiune. In cadrul webinarului, Daniel Baluta, primarul Sectorului 4, va discuta despre prioritatile de investitii la nivel local si oportunitatile aparute pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19 pentru comunitatea pe care o gestioneaza.

Evenimentul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Asociatiei Romane pentru Smart City si pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Pagina evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/724035835031249/

Partenerii evenimentului: Dell Technologies, Vauban, Dewatering & Silent Piling.

Eveniment sustinut de: Institutul pentru Libertate si Democratie, Alba Iulia Smart City, Romania Green Building Council, Universitatea Ecologica din Bucuresti, Centrul de antreprenoriat UPBizz, Trenchless, DevTalks, Biblioteca Colorata, Maxim City Management.

Parteneri media: Ziarul Bursa, Ziare.com, Business24, Business Review, Financiarul.ro, Revista Succesul, Trenchless Romania, Masini si Utilaje, Matek.ro, Instal News, Transilvania Business, Smart City Magazine.

Asociatia Romana pentru Smart City (ARSC) este principala organizatie a Industriei Smart City din Romania, avand ca obiectiv principal dezvoltarea comunitatilor creativ-inteligente din tara. Organizatia se bucura de recunoastere internationala, fiind membra in diferite organizatii, comisii consultative, grupuri de lucru si este partener in programe nationale si internationale alaturi de cele mai importante corporatii implicate in proiecte de Smart City.