Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat WD-40 FLEXIBLE – spray-ul care patrunde unde nimeni nu a ajuns!
WD-40 FLEXIBLE – spray-ul care patrunde unde nimeni nu a ajuns!

WD-40 FLEXIBLE – spray-ul care patrunde unde nimeni nu a ajuns!

0

Noutate absoluta: WD-40 prezinta noul produs multifunctional WD-40 Flexible, in format profesional, cu un aplicator flexibil, conceput pentru a ajunge in zonele greu accesibile.

Gama WD-40 Multi–Use Product se mareste cu un nou produs intr-un ambalaj de 600 ml, echipat cu aplicator metalic de 18 cm, foarte flexibil, care poate fi modelat in forma dorita de utilizator, fiind solutia ideala pentru a ajunge in zonele dificile si inaccesibile.
WD-40 Flexible reprezinta o reala noutate pe piata, fiind un produs indispensabil datorita calitatii, performantei si versatilitatii. Noutatea WD-40 consta tocmai in introducerea aplicatorului flexibil, realizat dintr-un material metalic extrem de maleabil, insa in acelasi timp, rezistent la uzura si caldura. Aplicatorul inovator poate fi modelat si mentinut in forma dorita de utilizator. O solutie care pana astazi lipsea de pe piata, pentru toti cei care aveau nevoie sa lubrifieze, deblocheze, protejeze si sa elimine murdaria din zonele dificile. WD-40 Flexible este ideal pentru lucrarile de precizie din diverse sectoare: mecanica, auto-moto, agricultura, industrie, etc.

Beneficiile WD-40 Flexible:

• Economie de bani, datorita pulverizarii precise nu se risipeste produsul.
• Economie de timp – nu va mai fi necesar sa demontati piese, sisteme, carcase sau angrenaje pentru a tinti cu precizie zonele ce trebuie tratate.
Exista numeroase aplicatii in care WD-40 Flexible este solutia cea mai practica si mai rapida in lucrarile de zi cu zi: deblocheaza diverse ansamble intepenite din zonele greu accesibile, ajuta la demontarea elementelor de fixare corodate si greu de accesat de sub chiuveta etc.

WD-40 Flexible are aceleasi proprietati care il fac produsul multifunctional cu peste 2.000 de aplicatii si utilizari, si anume: HIDROREPELENT, ANTICOROZIV, LUBRIFIANT, DEBLOCANT si de CURATARE. Prin urmare, WD-40 Flexible este ideal pentru a elimina umiditatea de pe contactele electrice, pentru a proteja suprafetele metalice impotriva coroziunii, pentru a elibera mecanismele blocate, pentru a elimina rugina si murdaria de pe utilaje, pentru a lubrifia sistemele de inchidere, balamalele si angrenajele.
WD-40 Flexible este echipat cu un sistem profesional de pulverizare in mai multe pozitii, ce ofera o aplicare ampla, cand paiul este coborat si o aplicare precisa cand paiul este ridicat. De asemenea, datorita aplicatorului inovator flexibil de 18 cm, se poate ajunge in zone greu accesibile. Sistemul de pulverizare cu valva 360°, permite aplicarea produsului chiar si tinand tubul cu capul in jos.
WD-40 Flexible confirma inca o data misiunea WD-40 in oferirea de solutii inovatoare si, in acelasi timp, ingenioase, pentru toate problemele ce tin de intretinere, capabil sa ajute utilizatorii profesionisti si neprofesionisti in lucrarile de zi cu zi, garantand intotdeauna standarde de calitate si fiabilitate ridicate.
WD-40 FLEXIBLE, spray-ul care patrunde unde nimeni nu a ajuns!
Pentru mai multe informatii, vezi aici.