Home Topics Comunicate de presa Vremea piscinelor – tema lunii iunie la HORNBACH
Vremea piscinelor – tema lunii iunie la HORNBACH

Vremea piscinelor – tema lunii iunie la HORNBACH

0

Intrucat sezonul cald si-a intrat in drepturi, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de articole necesare curatarii si intretinerii piscinei, alaturi de principalele recomandari si sfaturi practice ale consultantilor din magazine.

„Piscina este principala atractie pe timpul verii, de care ne bucuram in confortul propriei curti, fie ca vorbim de relaxare ori distractie. Insa inainte de a beneficia de avantajele acesteia, trebuie sa avem in vedere pasii ce trebuie parcursi pentru o utilizare in siguranta. Pe langa articolele necesare acestei actiuni, pe care clientii le pot gasi in toate magazinele retelei HORNBACH, consultantii nostri sunt pregatiti cu recomandari avizate, dar si sfaturi personalizate in functie de cerintele fiecaruia“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH Romania.

Printre articolele folosite pentru aceasta activitate se afla o varietate de ustensile precum: termometre de piscina, teste de analiza a apei, dozatoare de calciu, perii pentru diverse intrebuintari, dar si aspiratoare cu furtun sau diverse instalatii de filtrare. De asemenea, ca accesorii pentru piscina, HORNBACH ofera diverse modele de sezlonguri si umbrele de soare, care pot acoperi o gama vasta de preferinte.

Cum se intretine apa din piscina

Potrivit specialistilor HORNBACH, in primul rand trebuie reglat PH-ul apei din piscina cu ajutorul solutiilor de crestere sau reducere a acestuia, respectiv mentinerea permanenta in limitele ideale, la o valoare optima intre 7,0 si 7,4. De asemenea, se recomanda utilizarea produselor organice de clor, care distrug agentii patogeni, bacteriile si dezinfecteaza bazinul, concomitent cu prevenirea formarii algelor. HORNBACH are grija de sanatatea copiilor care folosesc piscinele punand la dispozitia parintilor un produs special fara clor pentru intretinerea piscinei, care are un PH neutru, nu formeaza spuma si este eficient impotriva algelor si ciupercilor din apa.

Un alt element necesar curatirii bazinului sunt agentii de floculare, care leaga particulele de murdarie (foarte mici si care nu pot fi captate de filtrul cu nisip) in particule mai mari, care vor fi filtrate ulterior, avand ca rezultat asigurarea unei ape limpezi si cristaline. Nu in ultimul rand, specialistii recomanda curatarea apei cu regularitate pentru mentinerea sigurantei impotriva diverselor probleme de sanatate, precum si pentru conservarea instalatiei de filtrare.

Pentru recomandari avizate legate de modalitatile de curatare si intretinere a piscinei, in magazinele HORNBACH, in zona special amenajata pentru acest proiect, consultantii vor oferi informatii avizate celor interesati, pe tot parcursul lunii iunie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.hornbach.ro.

Despre HORNBACH Romania

Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. HORNBACH le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 20.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.