Home Topics Comunicate de presa Veranda Mall aniverseaza 3 ani de activitate
Veranda Mall aniverseaza 3 ani de activitate

Veranda Mall aniverseaza 3 ani de activitate

0

Veranda Mall aniverseaza 3 ani de activitate, repozitionandu-se ca un centru comercial de zi cu zi pentru a veni cat mai bine in intampinarea comunitatii locale din zona Obor si a oferi clientilor sai o experienta 3600.

In prezent Veranda Mall se afla intr-un amplu proces de extindere, care urmeaza sa fie finalizat in primul trimestru al anului urmator. Investitia totala alocata in extindere s-a ridicat la 10 milioane de euro, atractia centrala fiind reprezentata de lansarea cinematografului, care va avea loc spre finalul anului. Acesta va avea o suprafata de 2.700 mp, o capacitate totala de aproximativ 1.300 de locuri, cuprinzand 12 sali, dintre care doua sali V.I.P. si o sala special amenajata pentru copii. Cinematograful va fi operat de Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia, care isi face cu aceasta ocazie intrarea pe piata locala.

Ca parte a strategiei de extindere a mall-ului, noul cinematograf promite sa devina un punct de atractie pentru iubitorii de filme unde acestia vor putea viziona productii cinematografice de top intr-un ambient special, cu servicii premium. In ceea ce priveste dotarile tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere si proiectoare 4K. Ca o noutate, spatiul dintre randuri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit in majoritatea cinematografelor, pentru un confort sporit al cinefililor.

Tot in cadrul extinderii, Veranda Mall are in plan si deschiderea unui restaurant cu terasa, operat tot de Cinemax, o zona complementara food courtului de la nivelul 0, respectiv a unei zone de entertainment care va veni si ea in completarea ofertei actuale a centrului comercial.

“De 3 ani Veranda Mall construieste si investeste in comunitatea Veranda-Obor, devenind, astfel, mai mult decat un mall de proximitate. Odata cu extinderea urmarim sa deservim cat mai bine nevoile clientilor nostri, oferindu-le un mix complet intre shopping, divertisment si restaurante, iar in acest context ne asteptam si la o evolutie semnificativa a business-ului incepand cu 2020”, a declarat Andrei Pogonaru, Owner’s Representative – Business Partner Veranda Mall.

Complementar lansarii cinematografului, in ultimul an, odata cu procesul de extindere au avut loc si schimbari in mixul de chiriasi, in Veranda Mall deschizandu-se o serie de magazine noi si restaurante, precum: Decathlon, WorldClass, Colin’s, Carturesti, BCR, Benvenuti, Fuji Film, Provident, Lilla Rossa, M&L Concept Furs, Apollo Salon, Xin Yue, Madame Florist, Zanzee Bar, Casada Shop.

„Pentru anul in curs, estimam o majorare de peste 20% a vanzarilor chiriasilor, dar si o crestere totala a traficului cu peste 20% comparativ cu 2018”, a adaugat Andrei Pogonaru.

 

Campania Lifestyle de Obor – apropierea fata de comunitate

Un alt pilon al strategiei Veranda este si Lifestyle de Obor, prin care centrul comercial depaseste barierele unui mall de proximitate pentru a reprezenta un intreg cartier efervescent, cu istorie si care se reinventeaza zilnic. Un prim proiect derulat sub aceasta umbrela este “Portrete de cartier” demarat de Asociatia Antistatic si sustinut de Veranda Mall, de (re)descoperire si cunoastere istorica, artistica si culturala a zonei. Etapa curenta a proiectului va avea ca rezultat o expozitie cu lucrari artistice inspirate din obiceiurile si specificul cartierului Obor, care va putea fi admirata in Veranda Mall incepand cu 29 octombrie 2019.

 

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 35.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Printre chiriasi se numara Carrefour, Carturesti, Cinemax H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone si IQ BOX – Telekom.

 

Website: https://verandamall.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/
Contact media: 2activePR