Home Topics Comunicate de presa UPS transforma comertul electronic prin intermediul mai multor aliante si acorduri
UPS transforma comertul electronic prin intermediul mai multor aliante si acorduri

UPS transforma comertul electronic prin intermediul mai multor aliante si acorduri

0

Serviciile UPS sunt acum mai accesibile ca niciodata

UPS (NYSE:UPS) a anuntat recent strategia prin care serviciile sale logistice vor fi disponibile pe scara larga, prin intermediul unei serii de aliante si acorduri strategice, integrate sub umbrela UPS Digital Access Program.

Sectorul retail continua sa se transforme, iar UPS a raspuns cresterii e-commerce prin imbunatatirea retelei si serviciilor, oferind astfel livrari mai rapide, o vizibilitate sporita si o gama mai larga de optiuni de livrare. Prin intermediul UPS Digital Access Program, UPS stabileste relatii de colaborare preferentiale cu platforme digitale de top, cu scopul de a imbunatati diverse aspecte ale fluxului valoric din comertul electronic. Aceste platforme le ofera clientilor tarife reduse de transport prin UPS, dar si alte solutii de transport si logistica.

„Prin integrarea UPS in platformele populare de comert electronic, comerciantii vor beneficia de anvergura si fiabilitatea serviciilor UPS in peste 220 de tari si teritorii”, a declarat Kevin Warren, director de marketing la UPS. „Tot mai multe IMM-uri vor avea acum acces la serviciile UPS, care le vor permite sa-si respecte promisiunile de livrare si sa fie competitive in acest domeniu.”

Tranzactiile online B2B si B2C sunt in crestere. eMarketer estimeaza ca valoarea globala bruta a marfurilor din comertul electronic va creste de la 3,5 trilioane de dolari, la 6,5 trilioane de dolari pana in 2023. Acest lucru are un impact semnificativ asupra industriei de transport, din cauza cresterii volumului de colete, impulsionand totodata si digitalizarea intregului flux valoric de e-commerce, de la achizitii stocuri, la gestionarea comenzilor, livrarilor si  retururilor.

UPS Digital Access Program permite platformelor de comert electronic sa ofere o gama completa de servicii de gestiune comenzi, fulfilment si servicii de livrare, simplificand astfel complexitatea logistica. Astfel, IMM-urile le pot oferi clientilor aceeasi experienta de calitate precum marile companii de comert electronic.

In cadrul Digital Access Program, UPS a semnat un acord cu Stamps.com (NASDAQ: STMP), cel mai important furnizor de software de transport pentru comertul electronic, cu scopul de a oferi tarife de transport reduse celor peste 740.000 de clienti Stamps.com. Stamps.com ofera solutii software de transport prin internet, sub brandurile ShipStation, ShippingEasy, ShipWorks, Stamps.com si Endicia. Aceste solutii ajuta IMM-urile din sectorul e-commerce sa isi desfasoare activitatile de transport mai usor si cu succes. Cu ajutorul Digital Access Program, clientii Stamps.com pot accesa acum serviciile de transport UPS la tarife reduse.

UPS Digital Access Program include, de asemenea, colaborari cu companii de top din industria de comert electronic, care se specializeaza in procese de generare a cererii, gestionare comenzi, hosting magazine online, livrari si retururi.

„Acest program demonstreaza angajamentul UPS fata de colaborarea cu aceste platforme, care se extinde de la generare de comenzi si fulfillment, pana la livrari si retururi”, a mai spus Warren. „Dorim sa ne largim raza de actiune, de aceea vom continua sa inovam si sa colaboram cu furnizori de platforme care ating toate aspectele ecosistemului e-commerce.”

Pentru a afla mai multe informatii despre UPS Digital Access Program, va rugam sa descarcati acest material.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, inclusiv transportul de colete mici si marfuri cargo, facilitarea comertului international si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficienta a lumii afacerilor. Cu sediul central in Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume. UPS a primit premiul America’s Best Customer Service pentru servicii de transport si livrare din partea revistei Newsweek, „Cel mai valoros brand din transport” din partea revistei Forbes. Compania s-a situat in topul clasamentului JUST 100 pentru responsabilitate sociala, indicele Dow Jones Sustainability World si Harris Poll Reputation Quotient. Mai multe informatii despre UPS puteti gasi pe Web, la ups.com®, pressroom.ups.com sau pe blogul companiei la adresa Longitudes.ups.com. Newsletter-ul online al companiei pe tema sustenabilitatii, UPS Horizons, poate fi accesat la ups.com/sustainabilitynewsletter. Pentru a obtine direct stiri despre UPS urmariti-ne pe Twitter @UPS_News.

Despre Stamps.com

Stamps.com (Nasdaq: STMP) este cel mai important furnizor de servicii postale online si solutii software de transport pentru consumatori, firme mici, companii e-commerce si transportatori de volum mare. Stamps.com ofera solutii care ajuta companiile sa isi desfasoare operatiunile de transport mai usor si mai bine, sub brandurile Stamps.com, Endicia, ShipStation, ShipWorks, ShippingEasy si MetaPack. Brandurile Stamps.com ofera acces la servicii postale si de transport prin integrarea cu peste 500 de aplicatii partenere unice.